Biológiai sokk van készülőben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Unreal 2 motorja meg egyáltalán nem gáz, a Q3 motorjára is egészen a közelmúltig jelentek meg játékok és sokkal jobban néztek ki mint az eredeti Quake3.
A másik meg az, hogy egy játékot évekig fejlesztenek (ezt pl. 3 éve) hogy a faszba fejleszthetének Doom3 a HF2 a FarCry motorjára ha ezek 3 éve még sehol sem voltak??
az új shock készülhetne q2 motorral is, azok akik vevõk a mûfajra élveznék ha hozza a színvonalat.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Mndom hogy gyenge vagy ahhoz, hogy értelmes kritikát írj. Majd szólj ha felnõttél. htx
A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...
Na, lehet megkövezni <#nyes>#nyes><#rinya>#rinya>
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...
És ebben a cikkben szerintem nem az volt a hír, hogy milyen motorral készül (én észre se vettem), hanem hogy KÉSZÜL! Szerintem itt kár ezen nyüglõdni, aki ezekkel játszott, illetve játszik az valami jó kis történetet, hangulatot és játékélményt vár.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Hihetetlen mennyi hozzáértõ tizenéves ír erre a fórumra...
Esetleg kifejtenéd részkletekbemenõen is állításodat? Ja hogy az nem menne? Kifulladna ott, hogy "lópoli, meg nincsenek nagy külsõ terek, szóval sz@r". Ezzel a kritikával az a gond, hogy ahogy a gépek fejlõdni fognak, ezek a hiányok el fognak tûnni a D3 motorral kijövõ játékokból... (A jövõre datált Quake4ben már lesznek nagy külsõ terek, és a modellek is részletesebbek lesznek pl.)
Najó, abbahagyom az offot, én itt most nem a D3 motort akartam erõltetni a BioShock-ra még mielõtt valaki félreértene, a Tribes:Vengence motorral is biztos iszonyatosan jól fog kinézni!
Csak néha már elegem van abból, hogy mennyi "200 IQ-s Szász Marci" ír erre a fórumra magas röptû kritikákat...
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Amúhy meg egy régi motorral is lehet csodákat csinálni, gondolj csak q3-ra. Még mindig jelennek meg vele játékok (MOHPAA, CODUO) meg persze Max Payne 1 --> Max Payne 2
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
sokan várják már ezt a játékot.