Biológiai sokk van készülőben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem azért egy FPS-nél igen is fontos, hogy hogyan néz ki. Az elsõdleges szempont persze maga a játékmenet az nem szenvedhet csorbát, de magát a grafikát a lehetõségekhez képest a lehetõ legjobbra kell csinálni. Nagyon illúzióromboló tud lenni egy új játéktól (fõleg ha FPS) ha szarul néz ki.
Az Unreal 2 motorja meg egyáltalán nem gáz, a Q3 motorjára is egészen a közelmúltig jelentek meg játékok és sokkal jobban néztek ki mint az eredeti Quake3.
A másik meg az, hogy egy játékot évekig fejlesztenek (ezt pl. 3 éve) hogy a faszba fejleszthetének Doom3 a HF2 a FarCry motorjára ha ezek 3 éve még sehol sem voltak??

ha a játék _jó_, ezredik szempont a külcsín. a thief már akkor is randa volt amikor megjelent (thief2rõl nem is beszélve), anachronoxig 1 éve jutottam el és marhára nem érdekelt hogy néz ki, dxet évente újrajátszom, hlt hasonlóan - hogy az fpseknél maradjunk. az eyecandy csodák viszont 3 napig (se) tartanak. a doom3ra pl 20 percet szántam az életembõl...
az új shock készülhetne q2 motorral is, azok akik vevõk a mûfajra élveznék ha hozza a színvonalat.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Tetsuo
Harley Davidson..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Wing Rockling
Ha source motorral csinálták volna akkor teljesen más lenne a játék grafikailag, ennek megfelelõen más hangulatot adna. Nem a motort igazítják a játékhoz wazzeg hanem a játékot a motorhoz 😄

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

GregSB
"Egyébként mi a szaftnak támasztanám alá az állításomat 20 mondatos tudományos bizonyítással, d3motor:szar játék, nagy gépigény. htx"

Mndom hogy gyenge vagy ahhoz, hogy értelmes kritikát írj. Majd szólj ha felnõttél. htx

NEOreg2
Nem érted a lényeget: nem a motor teszi a játékot. Ha a Doom 3-at source motorral csinálták volna, akkor most az lenne nálad a bestseller vagy mi?

A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...

Hi all ! Nekem tetszett a Doom 3. Igaz, hogy olyan végigrohanok a játékon stílusú(nem kell gondolkodni igazán) de sokkal jobb volt(és hosszabb is) mint ha megnéztem volna egy horror filmet.Tiszta hajmeresztõ besötétítve meg 5.1-el

Na, lehet megkövezni <#nyes><#rinya>

Wing Rockling
Épp ezaz, hogy a HL2 nagy tereit d3 motorral nem lehetett volna megoldani úgy hogy ne csak a NASA gépein lehessen vele játszani. A grafika meg egyáltalán nem "szinte ugyan az", d3 opengl alapú és kurva bonyodalmas és hosszú rajta játékot írni, ezért egyáltalán nem lett volna kézenfekvõbb a d3-at használni mint új motort írni.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

NEOreg2
LOÁL, ha valamit d3motorral csinálnak, akkor az a játék már szar? Ha valve most azt gondolta volna, hogy úgyis tutisiker a játék, akkor minek szarakodounk motorírással, mikor itt van készen a d3. Szinte ugyanaz a grafika, bár a gépigénye a nagy terek miatt kolosszális lenne, de ennek ellenére 100ezrek nyomnák. Ha így nézzük a dolgot: jó játék, nagy gépigény. htx.

A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...

Moh😛A nagyon nem Q3 motor 😄

Már elnézést, de a Doom3-nak van System Shock 2 "szaga".
És ebben a cikkben szerintem nem az volt a hír, hogy milyen motorral készül (én észre se vettem), hanem hogy KÉSZÜL! Szerintem itt kár ezen nyüglõdni, aki ezekkel játszott, illetve játszik az valami jó kis történetet, hangulatot és játékélményt vár.
a kozepso kep nem a jatekbol van?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

GregSB
"D3 motor egy rakás szar"

Hihetetlen mennyi hozzáértõ tizenéves ír erre a fórumra...

Esetleg kifejtenéd részkletekbemenõen is állításodat? Ja hogy az nem menne? Kifulladna ott, hogy "lópoli, meg nincsenek nagy külsõ terek, szóval sz@r". Ezzel a kritikával az a gond, hogy ahogy a gépek fejlõdni fognak, ezek a hiányok el fognak tûnni a D3 motorral kijövõ játékokból... (A jövõre datált Quake4ben már lesznek nagy külsõ terek, és a modellek is részletesebbek lesznek pl.)

Najó, abbahagyom az offot, én itt most nem a D3 motort akartam erõltetni a BioShock-ra még mielõtt valaki félreértene, a Tribes:Vengence motorral is biztos iszonyatosan jól fog kinézni!

Csak néha már elegem van abból, hogy mennyi "200 IQ-s Szász Marci" ír erre a fórumra magas röptû kritikákat...

Wing Rockling
Neked aztán végképp nem baj, úgysem érsz fel az rpg rendszerekig<#hehe>

Wing Rockling
Attól még igaza van, d3 motor egy rakás szar. Vagy inkább a fórumon mindenki áradozzon pozitív véleméyneivel? Hát seggemfákk!<#eljen>

GregSB
Utálom a fikázókat. Ilyenkor 2 hét ban lenne a legjobb.

NEOreg2
Ezeknek a képeknek kissé Doom szaguk van, de hát ha õk Unreal 2 motorral csinálják az sem baj, ha így fog kinézni.

Falabu
Én azt nem értem, hogy az embereknek az a fontos, hogy ilyen csiri-viri legyen a játék. Én leginkább azt nézem, hogy mennyire tud lekötni. Pl. engem a régebbi játékok(Colonization, System Shock 2, Civ1) joban letudnak kötni, mint a most újonnan megjelenõ(Doom3, Vampire, UT2004) játékélmény hiányos próbálkozások! Lehet engem fikázni meg elhordani mindennek, de ez az én véleményem. Régen tudtak játékot csinálni, most arra mennek, hogy minnél többet eladjanak a sok klónból!

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Nem ilyen egyszerû a helyzet, az ember nem csak kiveszi a régi motort aztán meg betesz egy újat. 😊 A másik dolog pedig, hogy a csapat már dolgozott az unreal 2-es motorjával (jól is nézett ki a tribes: vengeance) ezért sokkal gyorsabban el tudják készíteni a játékot az alatt mint más alatt. Ráadásul az új motorok választásának van egy másik hátránya is, elég csak az új vampire játékot nézni, maga a játék állat de nagyon optimalizálatlan (hiába nem nagyon ismerték még a motort) ezért egy hl2-öt remekül futató gépen is képes remekül beszagattni, miközben fele olyan jól sem néz ki a grafika.

na az baszna be ha fos d3 motort kapna..., asszem ako inkább le se szedném, még annyit se nagyon értne meg :/

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Shodan
011100101100000101 Remember Citadel

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

No..ez hülyén jött ki. Szóval MP1, MP2 nem q3 motoros, de ugyanazt a motort használják, és azért eléggé csak egetverõ a különbség a 2 játék között.
jah, megvehetnék..10x annyiért.
Amúhy meg egy régi motorral is lehet csodákat csinálni, gondolj csak q3-ra. Még mindig jelennek meg vele játékok (MOHPAA, CODUO) meg persze Max Payne 1 --> Max Payne 2
M@TriX
na látod, de a fiúk eddig az UNrealt használják, így biztos akciósan kapják... ami nem elvetendõ szempont...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

doom 3, crytek (far cry alatt van), half life 2... és még rakat motor van piacon, amit (licenszdijak fejében) meg lehet venni

Kensin
Az Unreal 3 motor még ki se jött, akkor mit használjanak? <#vigyor5>
Látom nem értesz a dologhoz, nézd meg hogy milyen irások vannak a SystemShock2-rõl, kurva jó játék, és nem az a lényeg hogy milyen 3d motor van alatt, hanem a játékmeneten.

sokan várják már ezt a játékot.
CalebJoe
Szép képek, de szerintem az Unreal 2 motorja már elavult.