15
 • SirBubu
  #15
  AS: a helyesírásod borzasztó
 • Akuma
  #14
  maszírozta volna a középsőét az embörnek, helyette befűtött neki :p
 • Akuma
  #13
  esetleg gatyájában volt, a zsebében
 • Jobrog
  #12
  "A bejelentések szerint a készülékek tulajdonosai több esetben égési sérüléseket szenvedtek, többnyire a fejen, az alkaron, illetve a lábon. "
  A fejet és az alkart még értem, nade a lábon? Dekáztak vele vagy mi?
  Jó, gondolom arra értették hogy zsebben kigyullad,akkor viszont nem csak a láb bánja...
 • Jimmyke
  #11
  Az én mobilom mostanában csak ébreszt, és csak lefagy ha gáz van vele :D (Siemens C 35 )
  AS
  "Mi van maradiak!"
  A Mobil telefonálásra való, nem pedig ilyen hülyeségekre! Ha fotózni akarok akkor digitális fényképezőgéppel csinálom! Ha meg hordozható PC-t akarok, akkor meg veszek olyat! Ha neked fontos hogy mit tudjon a mobilod, akkor sajnállak, ugyanis az olyanokon akarnak pénzt kereni mint te!
 • Freddy TNT
  #10
  Én fiatal vagyok és egy Nokia 3510i telefonom van. A wap meg az mms az az, amit soha nem használtam még(és nem is fogok) mert csillagászati összeg lenne még azokat is fizetni.(ha rászoknék) maradok inkább a PC-s netnél, a több gigás letöltéseknél és nem az aranyárban mért 10kb/akármennyinél. A mai csúcstelefonok egyszerűen túl sokat tudnának amit nem használnék ki.Egyszerűen nincs rá szükségem.
 • Cactus
  #9
  Ja, kimaradt:
  Inkább ezeket az utángyártott szarokat kéne betiltani, a gyáriakkal ált. semmi baj.
 • Cactus
  #8
  Szerintem sem szabad megragadni, most azért mert egyesek nem WAPolnak, meg nem fényképeznek, attól még másik igen is használják ezeket a funkciókat. 5 éve az internetet sem ismerte sok mindenki, most meg a családban mindenki használja... a fejlődés nem áll meg és nem is kell megállnia.
 • AS
  #7
  Mi van maradiak!
  Nem sokára mobiltelefon minden funkciot befog tölteni.
  3 megapixel 16 milio szin 640-480 felbontás alap lessz!
  100 m blutustal.
  Winyos tárolokal! stb..
  Ez a jövö!
 • Razgon
  #6
  Nálunk kihoznának egy rendeletet:

  "A mobilakkumulátorok hang és hőjelenséggel kísért gyors lefolyású amortizációja hatóságilag szigorúan tilos!"

 • Nyiri
  #5
  Atlagember? Jaja. Minden nap szembe jon vele, wappal kameraval, szines kijelzovel es meg minden lof@sszal felszerelt mobiltelefonos altalanos / kozepiskolas ultrafontos ember.

  Szerintem is boven eleg egy alap mobil csak hivas es csak sms. Ennyi. De ami most megy a mobil piacon az mar szanalmas.
 • Devla
  #4
  Remelem nem jutunk el oda, hogy mar a mobilokban is ventillatorok(kesobb vizhutes) legyenek, amik olyan zajosak hogy csak kihangositoval lehessen telefonalni...
 • Cat #3
  az az igazság hogy nem kéne csinálni, mert már rég megvan, csak a kis haszonkulccsal gyártható (értsd: régi) termékeket kivezetik a piacról. Pl. volt sharp gx10, gx20, ez volt is a kezemben és marhajónak találom, mégse lehet kapni, csak a gx30at. Ugyanigy van ez a Siemensnél is, hiába felelne meg a mai emberek 99%nak egy alsókategóriás telefon, egyszerüen nem piac, még a gagyi (náluk ez az A sorozat) készülékei is irtó sok mindent tudnak, hogy kérhessenek érte 15e ftot. Ez alatt már nem éri meg gyártani.

  Bár nem szorulnak rá hogy én megvédjem ezeket a cégeket, de ez mindenhol máshol is igy van, az emberek többségének nem kell 80-120 gigás merevlemez, mégse kapni már kisebbet, vagy említhetnék bármely más, nem számítástechnikai körbe tartozó piacot is.
 • Sadist
  #2
  Azért az SMS nem rossz dolog. De igazad van, ha csak telefonálni és SMS-t lehetne vele küldeni vele, egy átlagos embernek az is bőven megtenné.
 • Alfa Of NS
  #1
  Ez gaz. Amugy meg szerintem ha csinalnanak olyan telefont, ami csak azalapfunkciokat tudja (no WAP, no SMS stb), de tok olcso lenne, siman elkelne, emrt a legtobb embernek eleg lenne.