15
  • SirBubu
    #15
    AS: a helyesírásod borzasztó
  • Akuma
    #14
    maszírozta volna a középsőét az embörnek, helyette befűtött neki :p
  • Akuma
    #13
    esetleg gatyájában volt, a zsebében
  • Jobrog
    #12
    "A bejelentések szerint a készülékek tulajdonosai több esetben égési sérüléseket szenvedtek, többnyire a fejen, az alkaron, illetve a lábon. "
    A fejet és az alkart még értem, nade a lábon? Dekáztak vele vagy mi?
    Jó, gondolom arra értették hogy zsebben kigyullad,akkor viszont nem csak a láb bánja...
  • Jimmyke
    #11
    Az én mobilom mostanában csak ébreszt, és csak lefagy ha gáz van vele :D (Siemens C 35 )
    AS
    "Mi van maradiak!"
    A Mobil telefonálásra való, nem pedig ilyen hülyeségekre! Ha fotózni akarok akkor digitális fényképezőgéppel csinálom! Ha meg hordozható PC-t akarok, akkor meg veszek olyat! Ha neked fontos hogy mit tudjon a mobilod, akkor sajnállak, ugyanis az olyanokon akarnak pénzt kereni mint te!
  • Freddy TNT
    #10
    Én fiatal vagyok és egy Nokia 3510i telefonom van. A wap meg az mms az az, amit soha nem használtam még(és nem is fogok) mert csillagászati összeg lenne még azokat is fizetni.(ha rászoknék) maradok inkább a PC-s netnél, a több gigás letöltéseknél és nem az aranyárban mért 10kb/akármennyinél. A mai csúcstelefonok egyszerűen túl sokat tudnának amit nem használnék ki.Egyszerűen nincs rá szükségem.
  • Cactus
    #9
    Ja, kimaradt:
    Inkább ezeket az utángyártott szarokat kéne betiltani, a gyáriakkal ált. semmi baj.
  • Cactus
    #8
    Szerintem sem szabad megragadni, most azért mert egyesek nem WAPolnak, meg nem fényképeznek, attól még másik igen is használják ezeket a funkciókat. 5 éve az internetet sem ismerte sok mindenki, most meg a családban mindenki használja... a fejlődés nem áll meg és nem is kell megállnia.
  • AS
    #7
    Mi van maradiak!
    Nem sokára mobiltelefon minden funkciot befog tölteni.
    3 megapixel 16 milio szin 640-480 felbontás alap lessz!
    100 m blutustal.
    Winyos tárolokal! stb..
    Ez a jövö!
  • Razgon
    #6
    Nálunk kihoznának egy rendeletet:

    "A mobilakkumulátorok hang és hőjelenséggel kísért gyors lefolyású amortizációja hatóságilag szigorúan tilos!"

  • Nyiri
    #5
    Atlagember? Jaja. Minden nap szembe jon vele, wappal kameraval, szines kijelzovel es meg minden lof@sszal felszerelt mobiltelefonos altalanos / kozepiskolas ultrafontos ember.

    Szerintem is boven eleg egy alap mobil csak hivas es csak sms. Ennyi. De ami most megy a mobil piacon az mar szanalmas.
  • Devla
    #4
    Remelem nem jutunk el oda, hogy mar a mobilokban is ventillatorok(kesobb vizhutes) legyenek, amik olyan zajosak hogy csak kihangositoval lehessen telefonalni...
  • Cat #3
    az az igazság hogy nem kéne csinálni, mert már rég megvan, csak a kis haszonkulccsal gyártható (értsd: régi) termékeket kivezetik a piacról. Pl. volt sharp gx10, gx20, ez volt is a kezemben és marhajónak találom, mégse lehet kapni, csak a gx30at. Ugyanigy van ez a Siemensnél is, hiába felelne meg a mai emberek 99%nak egy alsókategóriás telefon, egyszerüen nem piac, még a gagyi (náluk ez az A sorozat) készülékei is irtó sok mindent tudnak, hogy kérhessenek érte 15e ftot. Ez alatt már nem éri meg gyártani.

    Bár nem szorulnak rá hogy én megvédjem ezeket a cégeket, de ez mindenhol máshol is igy van, az emberek többségének nem kell 80-120 gigás merevlemez, mégse kapni már kisebbet, vagy említhetnék bármely más, nem számítástechnikai körbe tartozó piacot is.
  • Sadist
    #2
    Azért az SMS nem rossz dolog. De igazad van, ha csak telefonálni és SMS-t lehetne vele küldeni vele, egy átlagos embernek az is bőven megtenné.
  • Alfa Of NS
    #1
    Ez gaz. Amugy meg szerintem ha csinalnanak olyan telefont, ami csak azalapfunkciokat tudja (no WAP, no SMS stb), de tok olcso lenne, siman elkelne, emrt a legtobb embernek eleg lenne.