245
Csak ami VALÓBAN megvan BENNED!
-
Szia Hangya! Neked vannak jó tulajdonságaid?
:D -
ha rossz tulajdonságokrol lenne szo asszem már 100 fölött lennének a commentek:D -
Mar kifejtettem neki 2x is 2-3 szavas kommentben, hogy mindig altalanosit. De lehet, hogy ez csak olyan nala, mint a 3*. :D -
Inkább egy önelégült beképzelt titokban tehenet fej.
Hat igen, bevallom egybol mas ertelmet nyert a dolog. :D -
Hát, az 57esnél nem bírtam tovább, az ugyanis egy sértődött, megkeseredett komment, durva általánosítással. :C -
:D -
jo azé van benne kis komolyság is :P -
Olvasd el az #57-től. -
ne legyünk ennyire kegyetlenek -
Kár, hogy csak vicc... :D -
Kata, #26? -
:DDD
De az én elgondolásom alapján még izgalmasabb a dolog, mert akár furunkulus, vagy titokban tehenet fej is lehet... :) -
"Csak ami VALÓBAN megvan BENNED!"
Az nem benne van. Kulso tulajdonsag. -
Egyrészt nem tartom magam szépnek, meg különben is ízlések és pofonok. A másik, hogy inkább külsőség, mint JÓ TULAJDONSÁG a szépség. Szóval nem ide sorolnám, még ha igaz lenne is... -
Lehet, hogy igazad van, de akkor kellene szolni az amcsiknak is, hogy eleg lesz 3. :D
A 4 csillag ellenben azert jobb, mert elgondolkodtatja az embert, vajon azt akartad irni, hogy p*cs, vagy azt, hogy f@sz. :D -
nagy a f@szom
(csakvicceltem):)
-
valaki azt mondta, hogy szép vagy, akkor egy van -
Bocs. Nem tudtam, hogy betűmennyiségnek megfelelően csillagoznak a nyomdászatban. :) Azt hittem minden szóra elég a 3*. Mint pl. jó konyak, turistaút Mariazellbe, vagy mittomén. :D -
**** es nem ***! :D -
A Mi a legfontosabb egy nőben topikkal mi a baj? -
Nekem nincs jó tulajdonságom, így nincs mit ide írnom.
Viszont a ténymegállapításom asszem elég vastagon helytálló... -
szép tőletek, hogy másban meglátjátok a hibákat, de ez a topik nem erről szól
bár gondolom akkor ti is leírtátok a jó tulajdonságaitokat (ahogy látom semmit) -
A "Miért okosabbak a férfiak?" és a "Mi a legfontosabb egy nőben?" provokatív és idióta topikok után itt egy újabb az "okos" mikikétől. :)
Bár, az első hozzászólásból leszűrve a dolgokat, inkább egy önelégült beképzelt ***. :)) Legalábbis ép jellemű ember nem állítja magáról, hogy okos. Aki valóban okos, arról mások állapítják meg. És ugyebár attól nem lesz okos valaki, csakmert hangoztatja magáról. Inkább az ellenkezője... :)) -
Valahogy tudtam előre, hogy ki nyitotta ezt a topicot...
Minden nap nyitni egy topicot bizonyára nem számít jó tulajdonságnak. -
Ott a pont! -
Töröm a viszkető fejem.
-
Na, most gondolkodcc, hogy van-é neked olyanod?
-
-
Hűű, azt én kihagytam hogy ragaszkodó is vagyok, és nagylelkű megtudok bocsátani
-
kedves vagyok az emberekhez,jólelkű, alapból mindenkit szeretek, megértő vagyok, ragszkodó is...több most nem jut eszembe.:)
mér nincs ott az, hogy mik a rosszak? arról többet tudnék írni.:) -
Vlala #15 1. Általában olyat adok, amilyet kaptam. (meg ne kérdezd, hogy értem, kedves szóra kedvesen, bunkóságra viszont nagyon bunkó módon tudok válaszolni)
2. Követem az elveimet.
3. Tudok kedves is lenni :-)
4. Nem kockáztatok feleslegesen, barátokat nem hozok nehéz helyzetbe és nem hagyom cserben őket.
A többit szíveskedjenek Kicsimtől kérdezni, nem fényezem magamat :-)
-
Az a jó tulajdonságom hogy tisztában vagyok a rossz tulajdonságaimmal. -
Az se rossz :) -
Optimista vagyok! -
az egyetlen jo tulajdonsagom az, hogy nincsnek jo tulajdonsagaim! -
Mindig vidam , es spontam humoru , sokan Chandler-hez hasonlitanaj. Joszivunek tartom magam es ha valakit megbantok gyorsan kibekitem. Nem vagyok haragtarto. Gyors felfogasu vagyok es konnyen tanulok. Szeretek olvasni , sok verset irni , sok meset irni , sok zenet komponalni. Nagyon tudok szeretni es kotodni ahoz akinel erzem hogy visszaszeret. Szeretek szomoru embereket felviditani mert nem birom ha valaki a kozelemben ideges. Azonnal en is kellemetlenul erzem magam. Ha valami ki tud hozni a sodrombol akkor az a SG forumokon levo par ember :D -
Bhalage #9 szerenysegem hatartalan -
mikike: Mik a jó tulajdonságok? Mi a JÓ? :D -
bennem állítólag nincs semmi jó :) -
ami valóban meg van bennem? azt mondják el mások rólam, h mi a jó bennem. magam felett nem akarok és nem is tudok ítélkezni.
én egyedül a rossz tulajdonságaimmal vagyok tisztában:
nem vagyok felelőségteljes, nem vagyok szorgalmas, és nem érdekel a világon semmi...
mondjuk ez egy másik szemszögből még egész jó lehet...