245
Csak ami VALÓBAN megvan BENNED!
  • Loál János #45
    Szia Hangya! Neked vannak jó tulajdonságaid?

:D
  • Narcotic Syntax
    ha rossz tulajdonságokrol lenne szo asszem már 100 fölött lennének a commentek:D
  • Hangianix
    Mar kifejtettem neki 2x is 2-3 szavas kommentben, hogy mindig altalanosit. De lehet, hogy ez csak olyan nala, mint a 3*. :D
  • Hangianix
    Inkább egy önelégült beképzelt titokban tehenet fej.

Hat igen, bevallom egybol mas ertelmet nyert a dolog. :D
  • Loál János #41
    Hát, az 57esnél nem bírtam tovább, az ugyanis egy sértődött, megkeseredett komment, durva általánosítással. :C
  • Sadun Tryst
    :D
  • Narcotic Syntax
    jo azé van benne kis komolyság is :P
  • Kata
    Olvasd el az #57-től.
  • mikike
    ne legyünk ennyire kegyetlenek
  • Kata
    Kár, hogy csak vicc... :D
  • Loál János #35
    Kata, #26?
  • Kata
    :DDD
    De az én elgondolásom alapján még izgalmasabb a dolog, mert akár furunkulus, vagy titokban tehenet fej is lehet... :)
  • Hangianix
    "Csak ami VALÓBAN megvan BENNED!"

Az nem benne van. Kulso tulajdonsag.
  • Kata
    Egyrészt nem tartom magam szépnek, meg különben is ízlések és pofonok. A másik, hogy inkább külsőség, mint JÓ TULAJDONSÁG a szépség. Szóval nem ide sorolnám, még ha igaz lenne is...
  • Hangianix
    Lehet, hogy igazad van, de akkor kellene szolni az amcsiknak is, hogy eleg lesz 3. :D

A 4 csillag ellenben azert jobb, mert elgondolkodtatja az embert, vajon azt akartad irni, hogy p*cs, vagy azt, hogy f@sz. :D
  • Narcotic Syntax
    nagy a f@szom

(csakvicceltem):)

• mikike
    valaki azt mondta, hogy szép vagy, akkor egy van
  • Kata
    Bocs. Nem tudtam, hogy betűmennyiségnek megfelelően csillagoznak a nyomdászatban. :) Azt hittem minden szóra elég a 3*. Mint pl. jó konyak, turistaút Mariazellbe, vagy mittomén. :D
  • Hangianix
    **** es nem ***! :D
  • Loál János #26
    A Mi a legfontosabb egy nőben topikkal mi a baj?
  • Kata
    Nekem nincs jó tulajdonságom, így nincs mit ide írnom.

Viszont a ténymegállapításom asszem elég vastagon helytálló...
  • mikike
    szép tőletek, hogy másban meglátjátok a hibákat, de ez a topik nem erről szól

bár gondolom akkor ti is leírtátok a jó tulajdonságaitokat (ahogy látom semmit)
  • Kata
    A "Miért okosabbak a férfiak?" és a "Mi a legfontosabb egy nőben?" provokatív és idióta topikok után itt egy újabb az "okos" mikikétől. :)

Bár, az első hozzászólásból leszűrve a dolgokat, inkább egy önelégült beképzelt ***. :)) Legalábbis ép jellemű ember nem állítja magáról, hogy okos. Aki valóban okos, arról mások állapítják meg. És ugyebár attól nem lesz okos valaki, csakmert hangoztatja magáról. Inkább az ellenkezője... :))
  • cSuwwi
    Valahogy tudtam előre, hogy ki nyitotta ezt a topicot...
    Minden nap nyitni egy topicot bizonyára nem számít jó tulajdonságnak.
  • Bandew
    Ott a pont!
  • Loál János #20
    Töröm a viszkető fejem.
  • bogyoka
    Na, most gondolkodcc, hogy van-é neked olyanod?
  • Loál János #18
  • bogyoka
    Hűű, azt én kihagytam hogy ragaszkodó is vagyok, és nagylelkű megtudok bocsátani
  • Rózsalány
    kedves vagyok az emberekhez,jólelkű, alapból mindenkit szeretek, megértő vagyok, ragszkodó is...több most nem jut eszembe.:)

mér nincs ott az, hogy mik a rosszak? arról többet tudnék írni.:)
  • Vlala #15
    1. Általában olyat adok, amilyet kaptam. (meg ne kérdezd, hogy értem, kedves szóra kedvesen, bunkóságra viszont nagyon bunkó módon tudok válaszolni)
    2. Követem az elveimet.
    3. Tudok kedves is lenni :-)
    4. Nem kockáztatok feleslegesen, barátokat nem hozok nehéz helyzetbe és nem hagyom cserben őket.

A többit szíveskedjenek Kicsimtől kérdezni, nem fényezem magamat :-)
  • Davidus
    Az a jó tulajdonságom hogy tisztában vagyok a rossz tulajdonságaimmal.
  • precision
    Az se rossz :)
  • precision
    Optimista vagyok!
  • mícs
    az egyetlen jo tulajdonsagom az, hogy nincsnek jo tulajdonsagaim!
  • Sephi
    Mindig vidam , es spontam humoru , sokan Chandler-hez hasonlitanaj. Joszivunek tartom magam es ha valakit megbantok gyorsan kibekitem. Nem vagyok haragtarto. Gyors felfogasu vagyok es konnyen tanulok. Szeretek olvasni , sok verset irni , sok meset irni , sok zenet komponalni. Nagyon tudok szeretni es kotodni ahoz akinel erzem hogy visszaszeret. Szeretek szomoru embereket felviditani mert nem birom ha valaki a kozelemben ideges. Azonnal en is kellemetlenul erzem magam. Ha valami ki tud hozni a sodrombol akkor az a SG forumokon levo par ember :D
  • Bhalage
    szerenysegem hatartalan
  • sz4bolcs
    mikike: Mik a jó tulajdonságok? Mi a JÓ? :D
  • Punkerwork
    bennem állítólag nincs semmi jó :)
  • Sadun Tryst
    ami valóban meg van bennem? azt mondják el mások rólam, h mi a jó bennem. magam felett nem akarok és nem is tudok ítélkezni.
    én egyedül a rossz tulajdonságaimmal vagyok tisztában:
    nem vagyok felelőségteljes, nem vagyok szorgalmas, és nem érdekel a világon semmi...
    mondjuk ez egy másik szemszögből még egész jó lehet...