Mik a JÓ tulajdonságaid?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
más vagyok mert a dombon élek (/pill nem mert Londonban)
más vagyok mert mindenem megvan
elég ennyi ? 😉
meg okkos üggyes 😊))
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ja hogy ez nem a rossz tulajdonságok topic?😄<#idiota>#idiota>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Never say never!\" W Churchill
\"Számodra mit sem ér az élet, ha másképpen álmodtad és másképpen éled!\"
,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Önkritika
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
es tul sok ... ot irok😞
Ez csak álszerénység.Nem hangoztatja, az egy dolog, de az okos ember tisztában a képességével.Vita tárgya maximum az lehetne, mi számít okosságnak.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu