173
játék a \'63-as J.F.Kennedy meggyilkolásáról...érdekes megközelítésben...
-
#13 Totál félreértitek a koncepciót!
Az valóban kissé erőltetett duma, hogy JFK iránti tiszteletből...viszont az teljesen elfogadható, hogy egyfajta bizonyítási eljárást hajtatnak végre a játékossal: ha 100%-osra teljesíti valaki, akkor nem tett mást, mint bebizonyította, hogy alaptalanok azok az állítások, hogy nem lehetett egyetlen ember a gyilkos. - amennyiben tényleg tökéletesen lemodelleztek nagyjából mindent... -
antijedi #12 hm,e gész jónak tünik, crack vajon lessz hozzá? ez alapján nem egy nagy cucc lehet feltörni -
#11 jól érted.
amúgy nekem iszonyatosnak tűnik a gépigény, és nincs FSAA, legalábbis sehogy sem sikerült aktiválnom... -
#10 aki ezt a "játékot" kitalálta, az biztos nem normális. pénz keresni ebből, pfff -
#9 jól értem, hogy csak 9700 -hez vagy 5700 hez (valamint azokhoz hasonlóakhoz) ajánlják a HIRES patchet ?
DX9 es kártyához. -
#8 nem mindegy, miért csinálták? a lényeg, hogy megcsinálták, és nincs benne sokkal több mocsok, mint egy sima FPS-ben, ahol 6000 embert végzel ki elég változatos módszerekkel... ez legalább IGAZI történelem -
#7 INNEN tölthető le, és 10 dollár ellenében rendelkezésünkre áll a teljes játék, addig azonban csak a demó érhető el. -
#6 Az installer összesen 12 mega, most töltöm hozzá a szintén 12 megás Hi-Res Patch-et, kíváncsi leszek, ezzel milyenek lesznek ezzel a textúrák. -
nick név #5 ja egy kicsit randa, nekem elsöre olyan mafia grafika jut eszembe erről gyengébb minöségben -
#4 Azért azt nehezen hiszem, hogy nem a pénzért csinálják, vagy ilyesmi. Persze... JFK tiszteletére... Biztos örülne neki! :-D
Magyar aradi kivégzős játékot nem csinál valaki? Ezzel tisztelegve... pff! -
#3 gusztustalan bazzeg -
#2 a modellek amúgy egész jónak tűnnek, csak kissé kevés a tereptárgy, és alacsony felbontásúak a textúrák, valamint olyan 16bites színmélységűnek tűnik... -
#1 az SG cikkje a játékról
Vélemények?
Sztem érdekes, és mindenképp újszerű dolog...