50
  • Amse
    Nem olvastam végig az összes hsz-t.Ezt a játékot nem azért csinálták az alkotók, hogy bebizonyítsák, hogy nem lehetett 1 ember az elkövető?Én ezt hallottam.
  • Cat #49
    utolso mondatot olvastad?
  • xelag
    sziasztok,az lenne a kérdésem hogy honnan lehet letölteni ezt a játékot
  • sweech
    szerintem nem attól robban föl a kocsi hogy kilukad a bendzintartáj, hanem attól hogy szikra keletkez és attól begyullik a bendzin és attól... ÉRTED?
  • NEOreg2
    New York akartaz lenni, hát mondtammmá téllegszarvagyok nyelvtanból
  • NEOreg2
    Ha már közeleg a szilveszter készíthetne valamelyik magyar játékfejlesztő egy vasútihídépítős-robbantós játékot Biatorbágy - Reloaded néven, de egy Scyscraper Braker (New Yourk 2001 Edition) nevű repülőszimulátornak is örülnék.
  • Wing Rockling
    Magad legyilkolása előtt minél hamarabb be tudsz baszni, annál több pont :)
  • Shadow_THH
    hmm HerrKiss :P Ezt mihamarabb szabadalmaztasd :D
    itt nem 3 lövés lesz pontozva, hanem közben a 8 oktáv
  • HerrKiss
    Én személy szerint a ZJ - Reloaded-et várom... :-)

Tudjátok. Ne írjatok, ne keressetek, ne hívjatok. Énekelni tanulok, mert országunknak szüksége van egy új királyra... :-)
  • sz4bolcs
    Miért pont Kennedyt? Volt egy pár híresség, akit meggyilkoltak.
  • kicsizoz
    És különben is, csak a "hülye amierikai filmekben" robbannak fel az autok benzintartályai....

Attól, hogy lukas lesz, még nem alakul át bombává....
    Szerintem... Meg az európai filmek szerint is..

A game, pedig szerintem, pont az ellenkező hatást váltja ki, mint amitől féltek!
    Pont hogy rádöbbenti az embereket a valóság és a játék közötti különbségre...

És ha már a CS előkerüt lentebb, imádom lelőni a csirkét az Italy-n :)
  • Wing Rockling
    hmmm. ha a kocsi 100-al tépne és kilőnéd a kerekét akkor se borulna fel.
    A benzintartályt meg kurvakönnyű kilőni ám _DDD minek bonyolítani ha átlőheted a fejét
  • Wing Rockling
    Ezt a játékot tuti megveszem 10 dollárért, már a neve is annyira szar hogy az már tetszik>
    Dzséjefkéj rilódid :DD
  • dismarc
    móri bankrablás pc-re s ps2 re
  • Duddits
    Valahonnét ingyen nem lehet megszerezni?
  • Shadow_THH
    az aláírás a te alkotásodból való, nem célom lefölözni a babérokat! de látom ezzel az ötlet gazdag hozzászólással sem hazuttoltad meg önmagad!
  • skristof
    ronda, gagyi, szar

tömören
  • NEOreg2
    Na ma is megérte feljönni az sg-re
    Bár engem az érdekelne, hogyha elcsesszük, akkor elkapnak-e minket, ugyanis a tettest állítólag nem sikerülhet elkapniuk ha a valós történet alapján játsszódik. Vagy egyáltalán lehet-e más befejezést(tulajdonképpen a gyilkolás másfajta módját) adni a játéknak, mint ami a valóságban volt: pl.: kilőjük az autó kerekét, erre az felborul(igaz 2 km/h sebességel haladhatott kb.) és Kennedy szörnyethal, vagy célozhatnánk az üzemanyagtartályra és jön a nagy detonáció: testrészek szakadnak, kitör a pánik. Lehetett volna bele multiplayert rakni a szokásos DM CTF stb. módokkal , és képzeljétek már készülnének a modok tonnaszámra, új használatra váró fegyverek, rengeteg Kennedy skin stb stb.

Na de hogy tömören összefoglajam a véleményem: szar történetválasztás, gyenge játékmenet, ocsmány grafika, az egész játék akkora röhej, mint Shadow aláírása
  • Shadow_THH
    nem célja ez senkinek, csak a hülyékből lehet a legtöbb pénzt kiszedni. gondolj csak a "szuperfilmekre" amik ált az rtl-en mennek esténként: Halálos meghalás 2, A tetves sárkány bosszuja, Manipulált ebola virusos gyilkos méhek inváziója 4, Barbara show, stbstb...
    Ezek mind arra jók hogy igénytelen hülye legyél, aki hiszen abban van a pénz, mert akkor nézed meg a szar filmeket is csak, ha már lealacsonyodtál a szintjükre (itt kiemelném az aktivot és a fókuszt mint előljárót a parasztok értelmetlen sokkolása terén.) szal nyugaton ez bevált téma, hiszen nem kell semmi agy v munka ahoz hogy tévét nézz, és minél többet teszed ezt, annál több pénz lehet benne késöbb...
  • Kensin
    "A srác a szünet végén feláll és leporolja magát, a haver a DM végén beszól a cseten és holnap újra jön és akkor ő lő engem fejbe persze virtuálisan.

Ha viszont ráfogsz egy valódi pisztolyt valakire és meghúzod a ravaszt akkor ott már nincs tovább!!!!!!"
    Na ez Qvára igaz...

Csinálni akarok majd egy futurisztikus háborús játékot, ha lesz rá időm meg erőm (persze nem egyedül akarom végig csinálni)
    Legelső képen az lesz kiirva nagybetűkkel: "Ha már háborúzni akarsz, jácc!"

Erről a játékról annyit, hogy nem játék, mert nincs meg benne ami egy normális játékban megvan, a cél. Mi az? lőni 3-at és pontot kapni érte? Ráadásul egy olyan embert akarsz megölni, akit télleg megöltek. Merthogy nem minden katona hal bele a háborúba (más tészta hogy minek kell egyáltalán katonákat küldözgetni a halálba?)
  • sweech
    "a játék megalkotásakor kizárólag Kennedy és a történelem iránti tisztelet vezérelte fejlesztőket"
    "három lövést adhatnak le Kennedy testének digitális másolatára, és a pontos lövéseket a játék pontokkal jutalmazza"
  • sz4bolcs
    Nálam van jelentőssége, hogy csak egy kitalált személytelen figura, vagy létező személy.
    "Nekem kúrvára úgy tűnik mintha valakiknek az lenne az érdeke, hogy minél több ember higyje azt hogy a kettő között nincs különbség, vagy inkább hogy ne tudj különbséget tenni." - Ez nagyon érdekes, játékoknál a fejlesztők azzal szoktak jönni hogy így realisztikus úgy realisztikus, de hát miért is? És nem is csak a fejlesztők, sok játékos is ezzel érvel, ha megkérdezed, miért jó ez vagy az a játék. Nekem valahol ez a legutolsó szempont egy játék esetében.
  • NEXUS6
    Szerintem azt kéne látni, hogy óriási különbség van aközött amikor két gyerkőc a szünetben verekszik/neten CS-ezik, ET-zik (kedvencem), meg aközött amikor valakit megölnek.
    A srác a szünet végén feláll és leporolja magát, a haver a DM végén beszól a cseten és holnap újra jön és akkor ő lő engem fejbe persze virtuálisan.

Ha viszont ráfogsz egy valódi pisztolyt valakire és meghúzod a ravaszt akkor ott már nincs tovább!!!!!!

Nekem kúrvára úgy tűnik mintha valakiknek az lenne az érdeke, hogy minél több ember higyje azt hogy a kettő között nincs különbség, vagy inkább hogy ne tudj különbséget tenni.

Amikor a lurkókat eltiltják a számítógéptől az pontosan ua gáz mint amikor pisztolyt adnak a kezükbe.
    Mindkét esetben összemosódnak a határok.

• Esrohnoil
    A Biblia nem tesz különbséget.
  • Esrohnoil
    Én a Bush Reloaded-et várom már... de nagyon.
  • bld
    a holocaust tycoon tényleg nagy ötlet ha lenne ilyen játék én kipróbálnám annyira beteg:))))
  • nemcsakfeel
    "Holocaust Tycoon"

Hitman miről szól? Jééé...
    Gondolom azért itt jobban kidolgozták azt az egy esetet, minthogy egy movieban véginézd a játékot..
  • sz4bolcs
    Még a Bush-killer is izléstelen. :)))
  • sz4bolcs
    Nem tudom engem mindig visszataszítottak az ilyen bérgyilkolászós játékok, viszont aktívan CSzek. Az azért mégsem ilyen, mint egy létező személy megölése úgy, hogy nem is tud védekezni. Egy játékban szokott lenni cél. Pl. jobban lenni a másiknál, megcsinálni egy pályát, de itt mi a cél? Az, hogy ez az ember meghaljon. Persze persze ez is csak pixel, de akkor ne Kennedy killer legyen már. :)
  • Freddy TNT

A drága elnök úr küldi a háborúba az embereket, miközben ő otthon teázgat és reszel az asszonnyal. A fia (ha van) az szerintem messze nincs a harcmezőn.
    Ezt most nem Kennedy-re értem,hanem álatalában a politikusokra.
  • Wing Rockling
    Jó érzés is kenedi fejébe ólomot ereszteni, van humorérzéke a fejlesztőknek :DDDDDDd
  • Wing Rockling
    Apocalypse Tycoont akarock!! :DD
  • kicsizoz
    Úgy irogatto, mintha bérgyilkost még nem játszottatok volna sohasem, egyik game-ban sem.. :)
    Vagy a Carmageddon-nal gondolom mindenki játszott, aki már nem hord pelenkát, az mi volt akkor? :)
    (én speciel utaztam a járókeretes öregasszonyokra)

Nincs ezen mit felháborodni, nem tetszik, nem veszed meg ennyi! Ezzál szavazol is rögtön, ennek van anyagi súja és üzenete a készítők felé.

"Holocaust Tycoon" nagyon ott van:)

Na nem írok többet, még kiderül, hogy tényleg beteg vagyok...
  • ge3lan
    "a készítők állítása szerint bebizonyítja, hogy a merényletért - a korábbi vizsgálatoknak megfelelően - egy magányos elkövető a felelős.
    Majd pont ez a jatek hivatott ezt eldonteni..
  • Hmuda
    Háborún kívüli ölés: gyilkosság, elitélendő.

Háborún belüli ölés: felfogható önvédelemnek. Vagy te ölsz vagy téged ölnek.

Csak ennyi a különbség.
  • Rockety
    annyi különbség azért van hogy egyik egy "ártatlan ember meggyilkolása" mig a többi játékban két felfegyverzett félel irtjuk egymást.
  • Rockety
    igy van. sokan különbséget tesznek a két dolog között sajnos (azaz "mr.elnök úr" és a sok millió "névtelen" ember között) pedig ugyanaz,,, sőt...
  • Shadow_THH
    "nyomon követhetjük a golyók útját Kennedy testén keresztül"
    beteg nagyon
  • Shadow_THH
    a #8as és 9#es hozzászólásnak : ott a pont :)
    egyébként nem nagyon értem hogy egy ilyen esettel mit lehet játszani? felmész a tetőre és célzol. "garantált" 10 percnyi tömény játékélmény. főleg hogy ugye az egészet homály fedi szóval azt találnak ki amit akarnak. loál
  • Nyiri
    Ez a tenylegesen megolt tobb millo katona legyilkolasa a Cod, MOHAAA stb... jatekokban? Az nem gond? Jah nem, mert azok nevtelen arcok voltak akiket elkapartak valahol a mezon.

Ha mar valami kegyeletserto es undorito szerintetek, akkor talan nem kellene leakadni egynel.