22
-
#22 Hehehe... de nagy szád van! :D
JPG-re végződik a csajod neve? :P
Most vagyok túl egy többéves kapcsolaton, előtte is, és most is rengeteget ülök a net előtt. Nem hiszem hogy ez ettől függ! Egy marhaság az elméleted! -
Mice #21 ácsi ácsi
senki sem azt mondta, hogy ez a norma és ezt kell követni
azért néhány csakazutolsópostotolvasomel típusu emberkék kedvéért visszatérnék a thread legelejére: "ki tud napi 1 órát netezni, nem hiszem el.. persze a helyik SG fórumozók 80%-ka sajnos több mint 5 órát netezik"
na most én a csak-ot is csak 1 órára értettem. mert ha erre a kérdésemre írtad, hogy szerintem csak netőrültek léteznek, akkor szerinted a 2 órát netezők már mind azok?
nem azt mondtam hogy csak ez a király és ezt kell csak szeretni, de azért kiváncsi lennék hányan és milyen gyakorisággal vannak fent éjfél után a szebbik nemből...mert a többség bevágja a szunyát -
Péntek #20 A sajátodat bámulni sem túl nagy élmény -
OverLord88 #19 Nemhiszitek el, hogy vannak olyanok is, akik nem netőrültek? Eléggé szánalmasok vagytok. Tudjátok az életben nagyon sokminden más is van, mint net. Én naponta max 1 órát netelek, hétvégén persze többet. De hétköznap sportolok, tanulok csajozok. Fogadok, hogy ilyenek, akik naponta 8 órát netelnek nem is láttak még pinát max a szexfilmeken a netről,de hát az nem túl nagy élmény, inkább élőben az igazi... -
#18 Hát ilyen hülye felmérést! :D
Ez tiszta LOL.
Fogalmam sincs hány órát netezek naponta, de kb. 8 körül lehet... De szerintem aki otthon netel az nem úgy netezik, hogy folyamatosan előtte ül. Én pl. állandóan szaladgálok, megvan attól még a másra fordítandó idő, hogy a gép folyamatosan megy...
Ellenben azzal a sok hülyével, aki 400 ft/óra áron beül netkávézóba CSETELNI. Ez a CSETELNI szó nem véletlenül van kurvanagy betűvel. :DDD
Internetezőknek van a kocka és a megaLOL-szánalom felhasználói rétege szvsz... -
SuspiciousC #17 Hát például az netezik napi egy órát, aki csak a suliból tud. -
ThomasTheKoRner #16 Kezdtem megijedni hogy dúrván elütök az átlagtól,pedig nem tartom magam kockafejünek...de az itteni kommenteket olvasva megnyugodtam... -
Mice #15 nem tom én akkor szoktam abbahagyni ha feljön a nap mert akkor már hihető h tényleg holnap van.
hajnal kettő előtt csak a kedd és a csütörtök kivételével megyek el aludni
amúgy sóska én sem értem ki tud (csak)napi 1 órát netezni
miért kéne ennek szégyennek lennie?
nem azt mondom, hogy csak kockadobozok léteznek a világon de az én szememben egy vak angyal sorozatot néző vagy egy survivour-t -
HUmanEmber41st #14 Délelőtt meg szétoffolom az sg-t... -
HUmanEmber41st #13 Van úgy hétvégén, hogy leülök játszani este 6 tól éjjel 2 ig... -
#12 Nekem átlag napi 4-8 óra. -
Alfa Of NS #11 Hat arra utaltam, hogy vannak olyan tudomanyos-fantasztikus muvek, amelyek annak az eshetosegevel foglalkoznak, hogy az Interneten kivul is van elet. -
Xboxman #10 baszki ti mekkora kockák vagytok:D -
#9 ??? -
#8 Ezt hogy érted? -
Alfa Of NS #7 Hulyeseg ez az egesz. Nem hiszek abban, hogy lenne elet a halon kivul is. -
#6 Mi ilyen faszagyerekek vagyunk :P -
#5 Besz*rás, ki tud napi 1 órát netezni, nem hiszem el.. persze a helyik SG fórumozók 80%-ka sajnos több mint 5 órát netezik naponta.. micsoda szégyen.. -
#4 Heti 8 óra net? ... Naponta több mint 8 óra -
gelkas #2 Ezekszerint nem vagyok átlagos gyerek :)
-
#1 Ezekszerint nem vagyok átlagos gyerek :)