22
  • Munch
    Hehehe... de nagy szád van! :D
    JPG-re végződik a csajod neve? :P
    Most vagyok túl egy többéves kapcsolaton, előtte is, és most is rengeteget ülök a net előtt. Nem hiszem hogy ez ettől függ! Egy marhaság az elméleted!
  • Mice
    ácsi ácsi
    senki sem azt mondta, hogy ez a norma és ezt kell követni

azért néhány csakazutolsópostotolvasomel típusu emberkék kedvéért visszatérnék a thread legelejére: "ki tud napi 1 órát netezni, nem hiszem el.. persze a helyik SG fórumozók 80%-ka sajnos több mint 5 órát netezik"

na most én a csak-ot is csak 1 órára értettem. mert ha erre a kérdésemre írtad, hogy szerintem csak netőrültek léteznek, akkor szerinted a 2 órát netezők már mind azok?

nem azt mondtam hogy csak ez a király és ezt kell csak szeretni, de azért kiváncsi lennék hányan és milyen gyakorisággal vannak fent éjfél után a szebbik nemből...mert a többség bevágja a szunyát
  • Péntek
    A sajátodat bámulni sem túl nagy élmény
  • OverLord88
    Nemhiszitek el, hogy vannak olyanok is, akik nem netőrültek? Eléggé szánalmasok vagytok. Tudjátok az életben nagyon sokminden más is van, mint net. Én naponta max 1 órát netelek, hétvégén persze többet. De hétköznap sportolok, tanulok csajozok. Fogadok, hogy ilyenek, akik naponta 8 órát netelnek nem is láttak még pinát max a szexfilmeken a netről,de hát az nem túl nagy élmény, inkább élőben az igazi...
  • Munch
    Hát ilyen hülye felmérést! :D
    Ez tiszta LOL.
    Fogalmam sincs hány órát netezek naponta, de kb. 8 körül lehet... De szerintem aki otthon netel az nem úgy netezik, hogy folyamatosan előtte ül. Én pl. állandóan szaladgálok, megvan attól még a másra fordítandó idő, hogy a gép folyamatosan megy...
    Ellenben azzal a sok hülyével, aki 400 ft/óra áron beül netkávézóba CSETELNI. Ez a CSETELNI szó nem véletlenül van kurvanagy betűvel. :DDD
    Internetezőknek van a kocka és a megaLOL-szánalom felhasználói rétege szvsz...
  • SuspiciousC
    Hát például az netezik napi egy órát, aki csak a suliból tud.
  • ThomasTheKoRner
    Kezdtem megijedni hogy dúrván elütök az átlagtól,pedig nem tartom magam kockafejünek...de az itteni kommenteket olvasva megnyugodtam...
  • Mice
    nem tom én akkor szoktam abbahagyni ha feljön a nap mert akkor már hihető h tényleg holnap van.
    hajnal kettő előtt csak a kedd és a csütörtök kivételével megyek el aludni

amúgy sóska én sem értem ki tud (csak)napi 1 órát netezni

miért kéne ennek szégyennek lennie?
    nem azt mondom, hogy csak kockadobozok léteznek a világon de az én szememben egy vak angyal sorozatot néző vagy egy survivour-t
  • HUmanEmber41st
    Délelőtt meg szétoffolom az sg-t...
  • HUmanEmber41st
    Van úgy hétvégén, hogy leülök játszani este 6 tól éjjel 2 ig...
  • lck
    Nekem átlag napi 4-8 óra.
  • Alfa Of NS
    Hat arra utaltam, hogy vannak olyan tudomanyos-fantasztikus muvek, amelyek annak az eshetosegevel foglalkoznak, hogy az Interneten kivul is van elet.
  • Xboxman
    baszki ti mekkora kockák vagytok:D
  • sweech
    ???
  • Salty
    Ezt hogy érted?
  • Alfa Of NS
    Hulyeseg ez az egesz. Nem hiszek abban, hogy lenne elet a halon kivul is.
  • Lacc
    Mi ilyen faszagyerekek vagyunk :P
  • Salty
    Besz*rás, ki tud napi 1 órát netezni, nem hiszem el.. persze a helyik SG fórumozók 80%-ka sajnos több mint 5 órát netezik naponta.. micsoda szégyen..
  • Lacc
    Heti 8 óra net? ... Naponta több mint 8 óra
  • gelkas
    Ezekszerint nem vagyok átlagos gyerek :)
  • hornbali
    Ezekszerint nem vagyok átlagos gyerek :)