Dead to Rights 2

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még új vagyok, ezért nem tudtam témát nyitni, így ide írom kérdésemet. Az új Dead to Rightsról, a Retributionról tudtok valamit? Mi a véleményetek róla, van már valahol magyar teszt a játékról?
Valami olyasmi volt a játék sztorijában, hogy elintéztük ugyan az ismert fõkolompost, de tudjuk, az igaz szervezõk a háttérben maradtak, senki nem tudja kik azok. Így nyitva hagyták kaput a Dead to Rights 3-hoz. <#buck> Bár ahogy elnézem, fölöslegesen.

Ha elkapta, nem ereszti!

Dj Tommy
Jaja<#nyes>
De lényegében nem is a fõ faszit kellett legyõzzni,hanem a csicskáját<#vigyor3>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Játék leghúzósabb szakasza az volt. Végén a fõellenség szinte könnyed ujjgyakorlat ahhoz képest.

Ha elkapta, nem ereszti!

Dj Tommy
Engem is jól megszivatott a helicopter<#boxer>
Nagy mákom volt,hogy éppen elég volt a töltény+nagyon-nagyon kis életem volt már a végén<#nyes>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Nem kell félni a ruszki krekktõl. Az átvezetõ videók maradtak angolul, tehát a sztori követhetõ könnyedén. Az meg édesmindegy hogy milyen nyelven karattyolnak a lepuffantanivaló ellenségek, meg hogyan mondjuk a kutyának, hogy "jó kutya, okos kutya, add ide, hozd ide, fogd meg". Egyáltalán nem volt zavaró ez a félig orosz szinkron. Menü szövegre is gyakorlott játékos hamar rájön, mi micsoda, még ha a cirill betûket nem is ismeri.

Egy furcsa dolgot tapasztaltam csak, amivel még más játéknál soha: reboot után a játék nem indult el. Négyszer telepítettem újra mire a végére értem.

Ha elkapta, nem ereszti!

Qwerty4
Hát lehet megkockáztatom oroszul valamikor.
Ha már megvan a játék akkor kipróbálom majd valamelyik uborkaszezonba.

Qwerty4

Shep
MaxPayne-es lövölde. Crack csak az oroszos van. Én meg akartam venni, de nincs dobozos verzió (max a ruszkiknál ilyen buherált) csak letölteni lehet a direct2drive-on keresztül, csak hát hitelkrátyás fizetés nálam kilõve.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Qwerty4
Amúgy ez a játék mihez hasonlítható leginkább?
Nekem megvan valahol egy DVD-n, de oroszul játszani vele vazzeg. :(
Nem került semmi normális crack utolsó érdeklõdésem óta (2006 végefelé)?

Qwerty4

Shep
Hát nem tudom nekem az elsõ sokkal nehezebb volt, ezt ahoz képest könnyen végigvittem, azt bánom csak ,hogy ehez nincs trainer mert szivesen megcsinálnám úgy is, hogy kivégzem õket, mert állítólag 25+ kivégzés van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dehogynem. <#idiota> Közel másfél éve toltam végig az elsõ részt. Abban némely minijáték kergetett az õrületbe, meg voltak húzós pályák, ahol a kutya nem volt velem. De összességében jó benyomást hagyott bennem, azért is hajtottam föl a 2. részt, és vagyok hajlandó ruszki feliratozással meg dumával kínlódni. Ez viszont a második felétõl kezdve õrületesen nehéz. Folyamatosan spawnoló, soha el nem fogyó ellenség a legtöbb helyen, idegbaj. Elsõ fele élvezetes volt.

Ha elkapta, nem ereszti!

Shep
Akkor te nem játszottál az elsõ résszel, na az az igazán nehéz, a 2 ahoz képest gyerekjáték.

Volt ám, a rák egye meg! :D Újabb 1 óra és végre megdöglött. Huhh. Pályafutásom egyik legnehezebb játéka ez. Ha a legvégsõ boss ennél is keményebb lesz, akkor nem tom mit csinálok.

Ha elkapta, nem ereszti!

Shep
Volt a 2-ben helikopter? Nem is emlékeztem rá, rakj be egy képet hátha beugrik hogy csináltam meg.

Helikoptert hogy kell lelõni a háztetõs pálya végén? Több mint másfél órája szenvedek vele, a maximum az kb. 80% volt, amit sikerült lezúzni róla. Nincs fedezék, nincs elég tûzerõ és muníció, és folyamatosan spawnol az ellenség, helikopter a fedezéknek tûnõ nagy szürke ládaszerûn is sokszor átlõ. Mindezek mellé az automatikus célzás miatt amint a pasik kiözönlenek e helikopterbõl, csak õket tudom lõni, elpocsékolva rájuk a borzasztóan szûkös lõszerkészletet.

Ha elkapta, nem ereszti!

Dj Tommy
Privátba küldtem a képet és a kérdést is ;)

Shep
írhatod, tegyél képet is úgy könnyebb lesz.

Dj Tommy
Elég régen volt írva ide<#wave>
Valaki játszik még ezzel a játékkal,vagy esetleg végigvitte?,mert én most elakadtam egy helyen,ha valaki ír ide,akkor leírom,hogy hol akadtam meg<#kacsint>

Egyenlõre tetszik :)

figyu nálam is kijön ez az oldal.de ha bekrekkelem azzal az orosz crackel ,akkor menni fog?már a játék
jo jo
de mint már mondtam nekem is csak az orosz van meg és azzal tényleg mükszik meg legalább tanulunk oroszul XD <#vigyor3>
Qwerty4
hát abban az esetben ha vmi jó cracket találtál volna, megmutattad volna hogy hol van és elindult volna mongyuk angolul akkor biztos tudtam volna segíteni...<#vigyor5>

Qwerty4

nekem is csak az orosz nyelv van meg... és hogy tudnál segiteni hogy ha el sem tudtad inditani a játékot? ?_?
Qwerty4
segítek ha elárulod, hogy kell a játékot elindítani, illetve te hol találtál normális cracket vagy mittoménmit(normális kizárja az orosz nyelvet)
<#felkialtas>

Qwerty4

király a játék csak az hogy ez az automata célzás van csak benne?
mert az élsõ pályán is csak sörétessel tüdtam kilöni az ablakot mert nem tudtam célozni...-.-" pls help lehet valahogy célozni?
valaki pls segitsen amikor inditom a játékot be álitottam a gombokat meg minden azt mondom play dtr2 és egy internetes oldal jön be valami game spy de a játékot nem tudom elinditani mit csináljak?
Xsxxsx
jájjj nagyon faxa oroszul a game, de ebbe nincs vmi payne-fejesugrás?

Gerisone
én igazán nem értem ezt a játékot! kiatták ezt egyáltalán?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Qwerty4
Na ezt hogy indítsam el???Ma vagy 20 crack oldalt megnéztem és sehol semmi.<#fejvakaras>
Lehet megszületett már valahol a válasz, de nincs idõm visszaolvasni.<#help>

Qwerty4

igen...de egy kis idö mig megtanulod a menüket :)
sztem csak az nem jó benne hogy csak pályarészek legelején van mentés...nincsen sehol checkpoint :-(
bár lehet hogy ez csak egem zavar :D

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Sziasztok. Komoly nincsen hozza egy normalis tores, de az OROSZOK nak sikerult valamit csinalni? <#wow2> (jatszhato oroszul maugy?)
nah..nagyjábol mát tom hogy mi micsoda :)
márcsak az kéne hogy gém közbe ne oroszul legyenek kiirva a dolgok..
azért egy magyaritást(vagy angolositást) nyugodtan kidobhattak volna:)

wazz hogy a billenytüzet kiosztása is milyen szar xD
bekéne szereznem egy gamepad-ot :D

hát csak ez van nem???:D =//
sajnos muszáj lesz igy xD

Törölt felhasználó
Kajak oroszul nyomod?
vki pliiz mondja meg hogy melyik a save ill. load game...lofaszt se értek ebböl...xDD
gondolom az elsö az a play (new) game...de melyik a save/load???
aki már megfejtette az lécci irja már le kössz:)

Törölt felhasználó
Szarok az orosz hangra <#levele><#violent><#boxer>
Törölt felhasználó
Komment a torrenthez:

Müködéséhez le kell szedni egy fájlt / ovrld-dtr2.rar/ a gamecopyworldrõl és kicsomagolni a game könyvtárában és indítani dtr2_7z.exe-t ami átír két fájlt és akkor elindul, de minden oroszul lesz kiírva és a hangok is azok lesznek.
grebber
Hát nemnagyon utal rá semmi hogy lenne. Starforce + netes aktiválás nagyon de nagyon kemény dió ezekszerint.

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Kösz,akkor nem szedem :)
Nem is várható ebbõl normális release?
grebber
Mint az állat,de mezt már régóta tudni! :(

Törölt felhasználó
Magyar torrentoldal.
A "végtelen" nevû.
És ezt hol láttad ?

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Törölt felhasználó
Dead To Rights 2-RELOADED

Ez kamu?
uuu figyelmetlen voltam kösz mindent
grebber
Édes szûzmária akkor kicsit nézzél lejebb az oldalon és láss csodát!

csak rákattintok a fixedre és nemcsinál semmit
vaze eddig énis eljutottam
grebber
Itt van remélem innen feltalálod magad!

Oldal 1 / 4Következő →