50
-
#10 Szal a M$ már megint "feltalált" valamit.
Most éppen a 3D engine-t.
Tele van a világ ilyenekkel, ha még nem tűnt volna fel BG-nek.
Szerintem még erölködnek egy pár évig, aztán úgy is felvásárolnak egy kisebb céget akinek licensze van valami elterjedt endzsinre, pl a dúm3-ra.
Majd "forradalmiteknológiaként" piacra dobják AnájlonFX@web SeköndhendEdísön márkanév alatt.
Az ID természetesen beperli őket, majd a perenkívüli megegyezés után szép csöndben csődbe megy.
A M$ meg örül az ölébe hullott újabb piacnak, -3d játékok.
Eddig is ezt csinálták.
(Van aki ezt szokja zsenialitásnak, meg jövőbelátásnak nevezni a BG meg a Balmell részéről, szerintem, csak tahó üzletpolitika, amit a világon sehol máshol nem tudnak megcsinálni csak otthon) -
#9 irany a winbeta, hatha -
Huvarg #8 KUSS!! Az Avalon-ban az lesz me' a mikroszoft rohadtul ert hozza es punk-tum. -
#7 Ja a moncsi az nemrossz!
Ezt a szöveget figyeljétek: "A DirectX 9 capable graphics card (for example, ATI Radeon 9600, nVidia GeForce 4, or better) is strongly recommended. The final hardware requirements for "Avalon" have not yet been announced."
A GEF 4 mióta DX 9 es hardver ??? DDD -
Cat #6 én inkább azon kezdenék aggódni, ha a longhorn 3D ablakai csak ilyen monitorral lesznek használhatóak -
BiroAndras #5 Hát ha ez az Avalon cuccos ilyet csinál az én monitoromból is, akkor máris letöltöm. -
TheZsenyka #4 Nem szar cuccal gurít az biztos. -
#3 Hogy vigyorog a csóka - mintha én nem ezt tenném. Az már monitor! :)) -
#2 hat mire megjelenik a windosw longhorn SP2 :D addigra mindenkinek olyan lesz otthon :) -
#1 Bazzeg pont ilyen monitorom van itthon!
Vagy mégsem?