50
  • NEXUS6
    Szal a M$ már megint "feltalált" valamit.

Most éppen a 3D engine-t.

Tele van a világ ilyenekkel, ha még nem tűnt volna fel BG-nek.

Szerintem még erölködnek egy pár évig, aztán úgy is felvásárolnak egy kisebb céget akinek licensze van valami elterjedt endzsinre, pl a dúm3-ra.
    Majd "forradalmiteknológiaként" piacra dobják AnájlonFX@web SeköndhendEdísön márkanév alatt.
    Az ID természetesen beperli őket, majd a perenkívüli megegyezés után szép csöndben csődbe megy.
    A M$ meg örül az ölébe hullott újabb piacnak, -3d játékok.

Eddig is ezt csinálták.

(Van aki ezt szokja zsenialitásnak, meg jövőbelátásnak nevezni a BG meg a Balmell részéről, szerintem, csak tahó üzletpolitika, amit a világon sehol máshol nem tudnak megcsinálni csak otthon)
  • uu
    irany a winbeta, hatha
  • Huvarg
    KUSS!! Az Avalon-ban az lesz me' a mikroszoft rohadtul ert hozza es punk-tum.
  • item
    Ja a moncsi az nemrossz!
    Ezt a szöveget figyeljétek: "A DirectX 9 capable graphics card (for example, ATI Radeon 9600, nVidia GeForce 4, or better) is strongly recommended. The final hardware requirements for "Avalon" have not yet been announced."

A GEF 4 mióta DX 9 es hardver ??? DDD
  • Cat #6
    én inkább azon kezdenék aggódni, ha a longhorn 3D ablakai csak ilyen monitorral lesznek használhatóak
  • BiroAndras
    Hát ha ez az Avalon cuccos ilyet csinál az én monitoromból is, akkor máris letöltöm.
  • TheZsenyka
    Nem szar cuccal gurít az biztos.
  • zoozoo
    Hogy vigyorog a csóka - mintha én nem ezt tenném. Az már monitor! :))
  • The Garrett
    hat mire megjelenik a windosw longhorn SP2 :D addigra mindenkinek olyan lesz otthon :)
  • GulaSoft
    Bazzeg pont ilyen monitorom van itthon!
    Vagy mégsem?