AXN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fry day fry day sálálálláláá
Szóval a lényeg, hogy nem kicsi, pont arra jó, hogy útközben egy fülhallgatóval filmezni tudj. Egyébként egy apró trükk ami nekem más videómegosztónál már bevált:
Indulás elõtt wi-fin a megnézésre szánt filmet elindítod, megállítod és hagyod, hogy pár perc alatt teljesen betöltsön. Képernyõ lezár, majd felülsz a buszra és nem kell már hozzá mobilnet, hogy meg tudd nézni. Ugye de csodás az Android ha multitaskról van szó? 😄
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Plusz a tévés vetítés után egy nappal rakják fel a videókat, amik a torrentekre is így kerülnek fel, szóval muszáj nekik ingyenessé tenni az alkalmazást, mert ha nem a mobilodon pótolod az elmaradt részt, akkor letöltöd netrõl.
Ebben az egészben csak az a baj, hogy a telefonoknak kicsi a kijelzõje 😄
Technikai akadálya nincs annak, hogy más Androidos készüléken is fusson. Valami jótét lélek leszedte az .APK-t a SE telefonjáról és máris mehet a móka. Ingyenes alkalmazásról van szó, így jó kérdés, hogy ez "trükközésnek" számít-e.
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
Nekem van egy céges X8-asom, de még nem telepítettem az AXN Playert (kicsit ez a lustaságomra is visszavezethetõ 😄). Elolvastam egy cikket róla, nekem az jött le, hogy olyan, mint egy bármilyen másik videótár, visszanézheted az elmulasztott sorozat epizódokat mobilon (Androidos Xperián).
Meg ugye lényeges, hogy nem kell fizetni érte!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha meg már IPTV-t köttetek (sokat vagyok úton, folyton lemaradnék a sorozatokról) akkor mindenképpen HD-ban! Ezért érdekelne, hogy az AXN HD mikor indul nálunk, mert pletykákat már hallottam errõl, de azóta semmi konkrétumot.
Ha belátható idõn belül nem indul, akkor nem válogatom bele a csomagba, mert minek, SD-ben nem akarom nézni...
ö árnyéksága meghalt 😊 vagyis még nem teljesen, kiderült hogy ö árnyéksága egy rovar, aki képet a tudatát áthelyezni másba 😊
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
http://i-tv.hu/index.php
http://tv-musor.hu/
<#hawaii>#hawaii>
Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500
Lehet oda be se rakják.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Hozzánk most rakta be a t-kábel. Kérdésem hogy ez magyar csatorna vagy csak részben az?
=az uccsó két mûsor csak magyar felirattal ment amit néztem)
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Egyre jobb és több sorozatot kezdenek el vetíteni! ez nagggggggggggyon +!!!
REAL MADRID
Mi igaz abból, hogy van mód neten keresztül nézni a csatornát ingyen? Mailben is jó a válasz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Felhívtam/írtam jÚPC-nek, hogy fizetem a HBO árát, de nyomassák nekem az AXN-t. A válasz pontosan az volt, amit vártam tõlük.
(Hát, kezd már a tököm telelenni ezzel a hazai vadkapitalista k.rva társasággal)
Elkezdték AXN-en adni a Regenesis-t, nézném, fizetnék érte (HBO talán +2000 Ft/hó), le se szartak. Innentõl kezdve letöltöm a reklámmentes WAREZ verzsönt, és szarok a tiszteletreméltó pofájukba. Ha pénzért sem hajlandók nekem szolgáltatni, akkor letöltöm ingyen és sz.pják le :p <#eplus2>#eplus2>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.