481
Mármint amin a gép van :P
-
-
Zozo76 #240 a samli olyan tanyasi feelinget kolcsonoz az egesznek. :))))) -
Zozo76 #239 Tenyleg... :) -
az a füles ott a falon olyan mintha repülne:D -
JAJA lábtartó. -
sámli powa :D
én a mélynyomóra rakom a lábaim az se rossz -
-
szvsz okosabb lenne hogyha a bill mellé tennéd le az egeret.
így sokkal kényelmesebb vagy neked így áll kézre? -
nah hogy tetszik?
-
nekem is olyan van.. elég nagy az előző egeremhez képest (samsung optical)
a görgő gomb is keményebb, de már megszoktam. mindkét oldalán van 2-2 gomb, amit lehet konfigolni.
12-15 között van. jó vétel, nem bántam meg. -
Bocs nem razor hanem razer -
Ja meghogy mennyibe került? -
Jóllátom? Razor egér?
Az jó? mert én is újat akarok venni már mert most vezetéknélküli van és elég drága minden héten elemet venni bele... meg néha bekattan és elalszik az agér alján lévő infra merthogy az elem kicsúszik a helyéről hiába ragasztom oda...
A razor egér mindkét oldalán van ilyen lap léptető, meg a görgöt könnyedén belehet-e nyomni? -
helyesbítek: Logitech Wheel MOuse Optical -
ez full Logitech koppintás (mondjuk nekem nincs bajom vele)
nekem Logitech Optical Wheel Mouse-om van, szintén 5600Ft volt a Bluefishben, viszont így utólag rájöttem,hogy egy kicsit elhamarkodott döntés volt, bár teljesen meg vagyok elégedve vele, de ennyi pénzért vehettem volna kicsit töb programozható gombbal rendelkező egeret, ami játéknál sok előnnyel szolgál (én nem mindig tudom bekonfigolni a gamet optimálisan, szokszor kimarad 1-2 hasznos gomb, esetleg olyan helyen van,hogy nem kényelmes... :S)
-
Ez nagyobb kezüeknek is jó? -
pasquale #225 parancsolj
itt van az info.. sztem rohadt karcsi... (igaz kicsit logitech 510 koppintás.. de kit érdekel... :) -
képet pls -
pasquale #223 én 5600ft-ért vettem a blúfisben.. -
nekem is kéne már lassan új egeret venni. Milyet érdemes? (nem érdekel ha nem tud főzni, de 20ezret nem adok ki egy egérért :) ) -
pasquale #221 de ez régi kép.. úgy kb. 3-4 hónapja csnáltam ez.. azóta új egerem van... egy a4tech swop80... :) -
pasquale #220 beszúrom megint az enyimet .. má rég volt... íme: -
BlackWolf #219 hat nekem meg nincs 1 eves de ugynezki mint ami mar 6-7 eve megvan legalabb -
Legjobb! -
Genius Slim Star roolz! -
mióta van meg neked? nekem vagy már 7éve -
BlackWolf #215 hat inkabb ne legyen nagyongaz semmi fenyezes rajta kopik maszatolodik rajtahagyok poharat 2 napig olyan folt marad le mar nemszedem meg amikor meg gorgos egerem volt nemegerpadozok es szetmarta rendesen az egeszet nagyonszar ez az asztal csak tudod akcios volt aztan mikor elkezdtem hasznalni akkor kezdett szetesni
-
itt:
-
nekem is totál ua asztalom van -
BlackWolf #212
nalam ez nagy rend -
az kék :) -
az asztalra gondoltam -
az nem az enyim te hanem a húgomé -
az ablaknál vagy még az asztalon? Ablaknál egy lámpa, asztalon az a hosszukás, egy hangszoró -
szép táskád van!
a húgomnak is ilyenje volt első osztályban! -
áhh végre valaki :))
bal oldalt az a szürkeség az lámpa? -
Mobilal! Rend Rulz :)
-
pasquale #204 behalt a topic?????????? -
:D -
pasquale #202 jó a tesco gazdaságos írható lemez :) nekemis volt olyan irtam rá 48Xosan aztán nem jácotta le semii és 2 nap mulva az irott réteg elkezdett levált róla