Hogy néz ki az íróasztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az jó? mert én is újat akarok venni már mert most vezetéknélküli van és elég drága minden héten elemet venni bele... meg néha bekattan és elalszik az agér alján lévõ infra merthogy az elem kicsúszik a helyérõl hiába ragasztom oda...
A razor egér mindkét oldalán van ilyen lap léptetõ, meg a görgöt könnyedén belehet-e nyomni?
Enny1
nekem Logitech Optical Wheel Mouse-om van, szintén 5600Ft volt a Bluefishben, viszont így utólag rájöttem,hogy egy kicsit elhamarkodott döntés volt, bár teljesen meg vagyok elégedve vele, de ennyi pénzért vehettem volna kicsit töb programozható gombbal rendelkezõ egeret, ami játéknál sok elõnnyel szolgál (én nem mindig tudom bekonfigolni a gamet optimálisan, szokszor kimarad 1-2 hasznos gomb, esetleg olyan helyen van,hogy nem kényelmes... :S)
itt van az info.. sztem rohadt karcsi... (igaz kicsit logitech 510 koppintás.. de kit érdekel... 😊
__|__ ________(*)________

<#falbav>#falbav>
nalam ez nagy rend
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
amúgy meg a méret a lényeg😄
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Mágneskép amiből csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
2. ÁLTALÁBAN durább teljesítményûek is
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
a macskánkat már nézték nyúlnak, kutyának, de kormánynak még nem😄DDD
a monitor is polcon van😊
2 centi lóg le a polcról, grr😄DD
nagyobb monitor meg már nem köll, elég nagy ez😊
A monitor pont befér? Sztem erõsen lelóg a talpa 😄
Amúgy képcsõmérethez méretezni egy monitort nem a legjobb, hisz ha vesztek egy nagyobbat az már nem fog beférni....
Az a hangfal és erõsítõ viszont nagyon szép <#eljen>#eljen>
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu