Hogy néz ki az íróasztalod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
aztán jött a már említett x530, slágertermék
shit happens
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
mine:

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
D most szeretnék egy új számítógép asztallt mert ez túl kicsi.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetõdõnek.)
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Bár pont én beszélek? Nincs nekem egy olyan mondatom se amiben ne lenne helyesírási hiba... De van papírom róla mert dichgraphiás vagyok :D
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
enyimé
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
remélem igy már .......

de pl nem voltam beteg még idén az tuti.. mégcsak megfázva sem..
pl barátnõmnek meg nem voltak ilyen tünetei
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

__|__ ________(*)________
__|__ ________(*)________

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"