9022
Far Cry 2
  • Istencsászár
    na összekpartam magamat a földről :) kegyetlen szép
  • M@TriX
    íjjájujj, nem lesz semmi az engine, lsd. ShakyCAM videó, végre még a növényzeten sem csak úgy áthajtunk, hanem elhajlik, hajh, a gépigényre inkább nem vagyok kíváncsi :)

bár azért tudnak optimalizálni a fiúk. hátha
  • PyRex
    topic up :)
  • PyRex
    loool
  • Zsoldos
    Olvastam lejjebb, hogy van akinek sikerult hasznalnia a hdr-t atin.. Mit kell konfigolni hozza?
  • Ben C
    sztem pont olyan mint a barátokköztben a móni.
  • edios
    Ez a szörny pont olyan,mint a resident evil2ben levő szörny!
  • alph4
    GeForce 3 Ti200-al hány fps-t produkál szerintetek?? 1-2-3
  • alph4
    Na, meglesem már én is ezt a TechDemo-t!
  • M@TriX
    jah nem lett volna egyértelmű, a képeket én készítettem, amúgy ha valaki nem tudná F1-el lehívható egy kis panel ahol kírja a bill kombinációkat. Space megállít egérrel nézeget, zoomol, stb. I betű pedig kiírja a dolgokat.
  • M@TriX
    na most volt időm megnézni a gémet, valami brutális persze mozgásban még állatabb, mint a képeken

nagyon odafigyeltek a részletekre. Érdemes zoomolgatni...
  • Drizzthsz
    Nincsen hozzá egy másik link?
  • PyRex
    Nya megtalálod itten: hic.radiomax.hu

Mondjuk kicsit bugzik, mert szerintem túl fényes minden, a HDR levellel lehetne szórakozni. Ja meg érdekesen hangzik, de mintha nem működne az AA... ?
  • PyRex
    Hmm, nem F12-vel lehet ott is screenshotokat nyomni?
  • XeeN
    Hmm. Muti képeket!
  • PyRex
    Mivel a másikat lezárták, ide írok választ Marhának:

Igen, megy Stalker kártyáján (X800), de még az enyémen is (9800PRO, ami miatt gondolom megy a 9600-asokon is) a HDR. Csak 1-2 értéket át kellett állítani a system.cfg-ben.
  • PyRex
    felhozom.
  • PyRex
    [email protected] :)
  • Dj Xyberpunk
    .-) hát igen :-) De a konzolos témában a tesóm volt otthon mindigis, azóta már elkölöztek, házas meg minden, én átvettem a szobájukat, találtam egy igen jó melóhelyet .-) amitől eléggé felvitte az isten a dolgomat. Történt velem egy-s-más:_)
    majd egy mail címet légyszi üzenetben küldj, van egy pár személyes kérdésem :_)
  • Stalker
    ÁK. Házzák fál. :)
  • PyRex
    topic felhozás van folyamatban...
  • Stalker
    :-)
  • PyRex
    LOL X800 XT PE? Nem PS2? :))))))))))))))
  • Dj Xyberpunk
    off:
    Hi PyRex :-)emléxel még arra az emberre akit Zsoltinak hívnak, és itt csinált egy topicot "a pc-s játékoknak leáldozott" néven .-) ? na én Ati vagyok, a tesója. remélem még emléxel .-) Hogy itt azóta ugyanaz a főtéma bakker... FPS, 24 vs 60 frame .-)) stb. hát nem változik a világ. -)
    on:
    Én csak ennyit mondok: A demo atom & X800 XT rul3z .-)
  • PyRex
    nem movie... mármint nem a szó abban az értelmében vett movie.
  • gpm
    LOL, azert fut akadasmentesen(34FPS) 1024*768 4AA texturatomorites kikapcsolva?
  • grebber
    Na megnéztem a moviet nagyon jó.
    Főhősünk ismét rossz helyen hajókázik.
  • PyRex
    De ez a készülő játék engine-je, nem valami fantom szar teszt... Nemtom ezt miért nem lehet felfogni. A 2005 meg szerintem nem 2-3 év, hanem 1 éven belül. És a graf is javulni fog még addig nyilván.
  • XeeN
    Magadban beszélgetsz?
  • Istencsászár
    nemtom ki itt a hülye
  • Istencsászár
    2005 szintén
  • Istencsászár
    3dmark 2003-ba is ottvolt a graf mégse jött ki olyan szép játék te madár
  • PyRex
    Te nagyonhülye :)
    Ez már MOST kész van és ez nemhogy ilyen lesz amikor kijön a FarCry 2, hanem ennél még sokkal szebb. De Te csak jól mondd meg, mert Te tudod...
  • Istencsászár
    ez csak egy techdemo
    ilyen grafika nemlesz ugyse játékokba max 2-3 év mulva
    simán megcsinálhatnák ezek a játétkokat is ijen graffal de akkor senkinek nemmenne semmi értelme nemlenne ez egy szép demonstráció semmi több majd a köv köv generációs vga-kon ez jó lesz a játékokba....
  • PyRex
    Soha? :)))

LOL!

Töltsd le :))))
  • PyRex
    Ha leveszem az élsimítást a menüben, egész jól megy....

Basszus, ez bűntetés a köbön és ez egy 9800PRO-n néz ki MOST (2004-ben) így (ahogy a képeken is), mit fog ez mutatni az ATi új kártyáival, te jó ég... :))))))))))))))))))))
  • PyRex
    LOOOOOOOOOOOOL! ÉS IGGEEEEN! ITT VAN A TECHDEMO, AMIBŐL A KÉPEK VANNAK, BÁR 9800PRO-VAL KB. 10FPS :)))

TÖLTSD LE INNEN!

AZ ÁLLATOKAT FOGJÁTOK KERESGÉLNI!! :)))))))
  • Csuhai G
    Nekem nem tetszik a képeken ez a homályosítás...
  • Stalker
    Miért ne lehetne?
    Lehet, hogy eléggé mélyen lesz az állad, ha kijön az Ati új kártyája jövőre.
  • grebber
    Láttad a vért azon a műtőasztalon ahol fekszik a szörny ???
    Na olyan vér nem lesz soha a gamekben max 2-3-4 év múlva.