9022
Far Cry 2
-
#120 na összekpartam magamat a földről :) kegyetlen szép -
#119 íjjájujj, nem lesz semmi az engine, lsd. ShakyCAM videó, végre még a növényzeten sem csak úgy áthajtunk, hanem elhajlik, hajh, a gépigényre inkább nem vagyok kíváncsi :)
bár azért tudnak optimalizálni a fiúk. hátha -
#118 topic up :) -
#117 loool -
Zsoldos #116 Olvastam lejjebb, hogy van akinek sikerult hasznalnia a hdr-t atin.. Mit kell konfigolni hozza? -
Ben C #115 sztem pont olyan mint a barátokköztben a móni. -
#114 Ez a szörny pont olyan,mint a resident evil2ben levő szörny! -
#113 GeForce 3 Ti200-al hány fps-t produkál szerintetek?? 1-2-3 -
#112 Na, meglesem már én is ezt a TechDemo-t! -
#111 jah nem lett volna egyértelmű, a képeket én készítettem, amúgy ha valaki nem tudná F1-el lehívható egy kis panel ahol kírja a bill kombinációkat. Space megállít egérrel nézeget, zoomol, stb. I betű pedig kiírja a dolgokat. -
#110 na most volt időm megnézni a gémet, valami brutális persze mozgásban még állatabb, mint a képeken
nagyon odafigyeltek a részletekre. Érdemes zoomolgatni... -
Drizzthsz #109 Nincsen hozzá egy másik link? -
#108 Nya megtalálod itten: hic.radiomax.hu
Mondjuk kicsit bugzik, mert szerintem túl fényes minden, a HDR levellel lehetne szórakozni. Ja meg érdekesen hangzik, de mintha nem működne az AA... ? -
#107 Hmm, nem F12-vel lehet ott is screenshotokat nyomni? -
#105 Hmm. Muti képeket! -
#104 Mivel a másikat lezárták, ide írok választ Marhának:
Igen, megy Stalker kártyáján (X800), de még az enyémen is (9800PRO, ami miatt gondolom megy a 9600-asokon is) a HDR. Csak 1-2 értéket át kellett állítani a system.cfg-ben. -
#103 felhozom. -
#102 [email protected] :) -
#101 .-) hát igen :-) De a konzolos témában a tesóm volt otthon mindigis, azóta már elkölöztek, házas meg minden, én átvettem a szobájukat, találtam egy igen jó melóhelyet .-) amitől eléggé felvitte az isten a dolgomat. Történt velem egy-s-más:_)
majd egy mail címet légyszi üzenetben küldj, van egy pár személyes kérdésem :_) -
Stalker #100 ÁK. Házzák fál. :) -
#99 topic felhozás van folyamatban... -
Stalker #98 :-) -
#97 LOL X800 XT PE? Nem PS2? :)))))))))))))) -
#96 off:
Hi PyRex :-)emléxel még arra az emberre akit Zsoltinak hívnak, és itt csinált egy topicot "a pc-s játékoknak leáldozott" néven .-) ? na én Ati vagyok, a tesója. remélem még emléxel .-) Hogy itt azóta ugyanaz a főtéma bakker... FPS, 24 vs 60 frame .-)) stb. hát nem változik a világ. -)
on:
Én csak ennyit mondok: A demo atom & X800 XT rul3z .-) -
#95 nem movie... mármint nem a szó abban az értelmében vett movie. -
#94 LOL, azert fut akadasmentesen(34FPS) 1024*768 4AA texturatomorites kikapcsolva? -
#93 Na megnéztem a moviet nagyon jó.
Főhősünk ismét rossz helyen hajókázik. -
#92 De ez a készülő játék engine-je, nem valami fantom szar teszt... Nemtom ezt miért nem lehet felfogni. A 2005 meg szerintem nem 2-3 év, hanem 1 éven belül. És a graf is javulni fog még addig nyilván. -
#91 Magadban beszélgetsz? -
#90 nemtom ki itt a hülye -
#89 2005 szintén -
#88 3dmark 2003-ba is ottvolt a graf mégse jött ki olyan szép játék te madár -
#87 Te nagyonhülye :)
Ez már MOST kész van és ez nemhogy ilyen lesz amikor kijön a FarCry 2, hanem ennél még sokkal szebb. De Te csak jól mondd meg, mert Te tudod... -
#86 ez csak egy techdemo
ilyen grafika nemlesz ugyse játékokba max 2-3 év mulva
simán megcsinálhatnák ezek a játétkokat is ijen graffal de akkor senkinek nemmenne semmi értelme nemlenne ez egy szép demonstráció semmi több majd a köv köv generációs vga-kon ez jó lesz a játékokba.... -
#85 Soha? :)))
LOL!
Töltsd le :)))) -
#84 Ha leveszem az élsimítást a menüben, egész jól megy....
Basszus, ez bűntetés a köbön és ez egy 9800PRO-n néz ki MOST (2004-ben) így (ahogy a képeken is), mit fog ez mutatni az ATi új kártyáival, te jó ég... :)))))))))))))))))))) -
#83 LOOOOOOOOOOOOL! ÉS IGGEEEEN! ITT VAN A TECHDEMO, AMIBŐL A KÉPEK VANNAK, BÁR 9800PRO-VAL KB. 10FPS :)))
TÖLTSD LE INNEN!
AZ ÁLLATOKAT FOGJÁTOK KERESGÉLNI!! :))))))) -
#82 Nekem nem tetszik a képeken ez a homályosítás... -
Stalker #81 Miért ne lehetne?
Lehet, hogy eléggé mélyen lesz az állad, ha kijön az Ati új kártyája jövőre. -
#80 Láttad a vért azon a műtőasztalon ahol fekszik a szörny ???
Na olyan vér nem lesz soha a gamekben max 2-3-4 év múlva.