9022
Far Cry 2
-
Itt van pár látványterv-rajz a far cry 2 röl -
Tuti szénné tuningolják majd:D
Remélem ami volt a kisvideóban hogy törik a kocsi az tényleg törni is fog! -
Mellesleg az a "továbbfejlesztett" cucc (The Project) simán betölthető a Far Cry pályaeditorába - persze bughalmaz mert csomó object és tectúra hibás ugye, de ettől még gyakorlatilag a sima cryengine, 1-2 változtatástól eltekintve. Ha 2007-ben a Far Cry 2 alatt az futna, az tuti bukás lenne szvsz. -
Az már nem ubisoft alatt volt. Pont azért volt The Project a neve, mert már nem használhattak semmit a Far Cry-ból, mert nem volt náluk a jog. -
Anno még UbiSoft alatt írt egy továbbfejlesztett CryENGINE-t a CRYTEK. Pont azt amivel kezdődött ez a topic erdetileg ... -
Chrome engine ugyan már.Szerintem tuti Cryengine lesz csak az a kérdés melyik. -
szerintem NEM. A Cryengine 2 a Crytek tulajdona, a Far Cry 2-höz, viszont semmi köze (sajnos) a Crytek-nek, csak az UBI-nak. Persze licenszelhetik a Cryengine-t, de nem tartom valószínűnek. Inkább szerintem az az engine lesz alatta, ami a Call of Juarez alatt, de annak meg olyan a hardver igénye, hogy gyááááá :((((((( -
Ennek a grafengine-je is a Cryengine 2 lesz? -
Far Cry 2??
Tejóég.Én még az 1-et nyüstölöm, de csak azért, mert annyira szaggat, hogy kicsit lassan tok haladni
Na mindegy úgy is fejleszteni kell a commodore-omat.Az Ubisoft már az első résszel is szépen megizzasztotta a processzoromat. Két ventillátort kellett mellé rakni meg egy vödröt az izzadságlének.
A 2. rendszerkövetelményeire már rá sem merek kérdezni
Mindegy, tényleg Vista kell hozzá? Az xp már nem is lesz jó?
Vazz, mindent ki kell cserélnem -
PLATINO #151 ja meg kell hozzá venned egy jó videó kártyát meg egy nagy procit -
jah biztos fasza lesz.. csak kell hozzá vista + külön kell majd megvenni a dx10 et is.... pff -
ez a crysis viedó nem? vagy ugyanaz lesz a graf meg minden ebben is?.. -
PLATINO #148 de a far cry egy ahol vége lett onnan kéne folytatódnia nem? -
PLATINO #147 na a far cry 2 jön ki pc majd valaha?
-
És milyen progit használnak a videóban nem tudja vki? -
Inquisitor #145 Köszönöm. :) -
Inquisitor #144 Amúgy a video a játékból semmit se mutat, azt mutatja be, hogy tereptárgyakon, felszerelésen, járgányokon milyen shader effektusokat és tetxúra trükköket fognak használni. -
Inquisitor #143 Én MPlayer-el játszottam le, az viszi. -
lashy #142 Kommenteket olvasd el és megleled a választ ... :D -
mivel lehet ezeket lejátszani?
mplayer classic nem viszi. -
Inquisitor #140 Ja és valaki nevezze át a topciot Far Cry 2-nek ;) -
Inquisitor #139 FarCry 2 koncept képek, és egy technikai bemutató video!!!
Nem. Nem tévesztés, ez NEM a Crysis, a Crysis-t a Crytek heggeszti, ez itt a Far Cry 2 az UBI soft egyik csapat heggeszti! -
lool, mostanában a női multi karakter mindenki mániája? :) -
enhat #137 Tudtok amr valamit a far cry2 megjelenéssel kapcsolatban.
Annyira nem is a játék érdekelne hanem a multi az 1 ben is az volt az alalt :)
De remelem a 2 ben nem bonyolitjak túl és végre lesz több karakter is Pl női mivel ezt szépen kihagyták az első rész multiaból.
-
mármint milyen ami nemugy megy mint az ember elvárná? pl: Fear, Cod2
nade nemis arrol vanszó hogy nemmennének el, mer persze eldöcög, de a kártyákban rejlő lehetőségekből nemsokat meritenek ki, milenne ha az összes effektet támogato játék jönne ki? éncsak a ati technologia demokból indulok ki ami demonstrálja a kártya tudását, de játékoban ilyen effekteket és látványt nemnagyon látni. ( persze én nemértek hozzá olyan szinten, de ez az meglátásom ) -
Azért ilyen game nem sok van vagy te tudsz róla??
-
az remélem azér még soká :))) egy ideig akarom még élvezni a vgam töblettfölényét :P, nade tényleg nagyon szép és a készítők megtanulhatnának optimalizálni mer évente megjelenő gémhez nemlehet uj vgat venni amikor felét sem használja ki a mai x800 tol felfele kategoriás kártyákénak. De ez csak álom hiába van megbrutál atom karid amire a gatyád ráment kijön egy gém amire aztmondod na most végre 60 fpssel fogom tolni full grafon, azt elinditom és butitani kell hogy folyamatos legyen amit semmi sem indokol.... -
Kiváncsi leszek mikor jönnek ki az új DX-ek és az ilye támogatású VGA-k.
De nagyon tutter lesz az már 1x bizots. -
aha -
Jól olvasom , hogy ez már DX10 ? -
far cryt is szépen leoptimaizálták ettől sem félek... -
nembaj x800-on csak eldöcög:P -
Jó kis régi topik beindult ? :DDD
Gépigényre nem vok kiváncsi :DDDD -
Innen törölték a hozzászólást. Annyira nem izgat hogy irkáljak miatta a moderátor topicba:) -
írj a moderátor topicba, ha üzensz moderátornak, törölték a topicot a konzol topicból? -
Nemtudom az 1-be volt-e de itt már nem megy át a csávó a levélen hanem elmozdul az. -
Kedves moderátor... nem akarlak elkeseríteni de a CryTek mind3 platformra fejleszti a cuccot egyszerre:P Ha gondolod ezt is törölheted:P -
Nem rossz. :-) -
Stalker #122 teccetős :D -
és ez még csak shakycam :)