9022
Far Cry 2
  • grebber
    Videóról beszélek nem képekeről.

Gothic 3-ban is pont ez a fos de ott még szarabb.
  • PyRex
    lacco2 ...
    azért az, hogy nem tökéletes valami, meg hogy gagyi, az enyhén nem ugyanaz. ne legyél már nevetséges, konkrétan mi ebben a gagyi? csak képen láttál eddig természetet? :)
  • Hellsing47
    ez igencsak messze áll a gagyitól
    de ezzel az erővel mindenbe bele lehetne kötni mert semmi sem full realisztikus
  • grebber
    Haggyad már ezt a jobbat csinálos ocska szövegetk.Ők csináljanak jobbat ne gagyit.

Nemcsak a vízre kéne rágyurnia a fejlesztőknek és akkor talán jó dolgokat hoznának össze!

Egyesíteni kéne sok játéknak 1-2 jó tulajdonságát na akkor aztán lenne itt game igaz még mindig gagyi lenne a természet mozgása mert normálisat még nem csináltak.
  • Hellsing47
    hát ha ennyire nem tetszik akkor jelentkezhetsz náluk hogy te tudsz jobbat is csinálni :)
  • grebber
    Engem ez nem annyira nyügöz le mint a Crysis.

Mondjuk abban hasonlítanak hogy mindekttőben gagyi a természet mozgása!
  • VRSDM
    lehetne, mégse csináltak, ha a crysis-ba arra flesseljek, hogy particle clouds, meg moveable vegetables, akkor itt is had legyen mire csorgatni a nyálam, a crysis fícsörei is mind megírhatóak lettek volna ezeréve, mégsetették és szarráhypeolták istenítették, hát minden felett eljár az idő, mire kijön ez crysis szintén porba hull és új játékot csodálunk, ez igy megy körbe. időről időre.
  • grebber
    Na itt is kezdödik nemsokára jön majd gondolom lac coo is.
    Felesleges hasonlítgatni teljesen más a 2 játék.
    Bármely mostani grafengine-el lehetne ilyen elfujja a szál a lelött lombot csinálni.De nem erre gyúrnak.
    FC 2 be mutatják mi nálunk ilyen is van.
  • PyRex
    igen, csúnyán odaver az eddig etalonnak tartott crysisnek sajna :)
  • VRSDM
    amikor a kite-al repkedett, már elkezdtem mozgatni az egerem hogy körbenézzek :]

jó elismerhetjük hogy sok helyen nem 100%ig valóság, vagy filmszerű..

de mivel jobbat se láttunk még ezért khm. mondjuk ki már most leesett az állam :D
  • Stalker
    Szerintem meg ez még csak a pre alpha verzió, tehát rohadt sok minden változhat a megjelenésig...
  • PyRex
    van akinek semmi nem elég jó :(
  • grebber
    Én leszarnám hogy milyen gép kell hozzá ha már látnám van legalább 1 olyan game ami mármár tényleg hajaz valamiben a valoságra.E
    Egyetlen 1 dolog már van amit nagyon jól megutdnak csinál mégpedig a vízet azonkivül semmi mást egyenlőre!
  • Evogordon
    Ja csak gondolj bele ha nem simán animálva lennének ezek a mozgások akkor szerintem várhatnánk a hd3900XT-t :D de az is lehet nem fogná annyira le a gépet...
  • grebber
    Akkor tudom ajánlani hogy menj ki a szabadba és picit figyeld meg egy fa lombját vagy nagyobb aljnövényzetet.
    Azt fogod látni hogy a valoságban nem csak kétirányba meg nemcsa ugyanugy mozog mindig mint a tisztelt játékokban!
  • PyRex
    szerintem meg igen
    pláne a széltől hullámzó fűnek, omg!
  • grebber
    Csakmég mindig nem valoságos a mozgása a fáknak bokroknak!
  • dante3
    Amikor lövi szét a fát és viszi a szél a darabjait!
  • PyRex
    én a széltől meg az időjárásváltozástól nagyon odavagyok, meg ahogy a tűz leégeti a fákat is, nagyon komoly
  • grebber
    Az a baj hogy ezekben már nagyonsok látott jelenet van kiadhatnának valami újat is!
  • PyRex
    atyaég, ez minden eddigi engine-t lealáz! crysis elmehet a sunyiba :) a topic alcíme, amit még anno adtam ismét kezd életszerűvé válni! ez valami brutális!
  • dante3
    movie
  • cucmalajmc
    elég félelmetes tudott lenni a játék egyes részeken, de ez máig a kedvencem.
  • dante3
    Ja az ugrálósakat nem szerettem! Hamar le tudtak csapni.
  • tmisi
    De ugrani azt annál inkább.
  • grebber
    Mindeni ugy odavan a szörnyekkel szerintem faszák voltak és még uszni sem tudtak
  • Nevem senki
    Az a rakétás egy agyrém.
  • tmisi
    "Akkor a FC 2-ben nem lesznek szörnyek??!!"

Hál' Istennek...

(azt a rakétásat de rühelltem :D)
  • Prince23
    Há várjatok má! Akkor a FC 2-ben nem lesznek szörnyek??!! Olyan lesz mint a blood diamond meg a nap könnyei keverve?!
  • Pretorian
    A videók és a képek alapján a látvány és az egész setting leginkább a Blood Diamondra és a Nap Könnyeire emlékeztet. Remélem a hangulat is hasonlóan jó lesz, szerintem egy ilyen polgárháborús/etmikai tisztogatásos fekete-Afrikában játszódó sztori nagyobbat ütne, mint egy újabb terroristás/titkoskísérletes, kliséktől hemzsegő történet.
  • tmisi
    Nekem inkább csak a dzsungeles részek teccetek, a belső környezet elléggé nyomasztó volt, igaz ez is volt a célja :D
    Szerencsére én már első adandó alkalommal (2005 végén) maximális grafikai beállításokkal játszottam (igaz, akkor VGA-n csak élsímítás nélkül), és mivel azelőtt cseréltem eléggé öreg gépemet, a látványtól leesett az állam (a DX9 grafika elég nagy ugrás volt a DX7-hez képest xD).
    Remélem, hogy a 2. rész is faxa lesz, bár abban már nem vagyok biztos, hogy a mostani gépen rendesen elfut majd. A Crysis talán.
    Egyébként bejön az FC2 afrikai feelingje, a pálmafás szigetvilág a Crysis után már nem ütne akkorát. :D
  • MaSzKa
    nekem bagyon tetszet a far cry

kár hogy 2-é vált a csapat és lesz far cry 2 és crysis de lehet fasza lesz mind2 és így 2 játékot kapunk

az rész tetszett mikor a fák tetején kellett menekülni a gorillaszerű szörnyek elöl
  • 00 Blue 00
    van ez így, nem mindenki lehet olyan kreatív. de nyugodj meg, majd a következő életedben, talán összejön.
  • 00 Blue 00
    Far Cry a legjobb
  • Prince23
    Jövőre:(
  • AntiHero
  • SkylineGTR
    mikor jelenik meg,
    ?
  • PyRex
    sz@rjuk már le a far cry szörnyeit! ebben - szerencsére - nem lesznek és kész! :)
  • Prince23
    Heh, vidd végig, aztán majrózz. nem minden pálya szól ám a szörnyekről:)
  • MKpowaa
    Muszáj lesz neki,remélem képes lesz rá