9022
Far Cry 2
-
santibi #560 Valami rosszat írtam? Kérdeztem csak. Nem tudom mennyire lesz gépigényes. -
#559 én is remélem, hogy megtalálod a fórumon a kijelentkezés gombot -
santibi #558 MSI P35NEO
CORE DUO E6750
ASUS 8800GT
2X2GB 800Mhz KINGMAX RAM
550 CHIEF TÁP
EZZEL A KONFIGGAL REMÉLEM ELKETYEG A FARCRY2. -
#557 átlagos konfig kb. mi? :))) -
#556 - a játék januárban került béta fázisba, tartalmilag teljesen kész ;) Ha minden rendben van, márciusban RELEASE :)
- Teljes mértékben támogatja a DX10-es karikat és a Quad Core procikat, de az "öregebb" konfigokon is szépen fut. Egy átlagos konfigon HIGH beállításon megy :) -
#555 Csöpögtetik az infókat ;)
- nem fogja támogatni a Physx kártyát!
- meg fogja izzasztani a procikat ;)
- a pc verzió után nem sokkal jönnek a konzol verziók is
ITT lehet kérdéseket feltenni, amit - remélhetőleg - meg is válaszolnak. -
#554 Én a gamespotban sosem bíztam. -
#553 Egész érdekes infók vannak a gamespot oldalán :( Az eddigi március végi megjelenés helyett:
Far Cry 2 PC release dates:
Q1 2008 (AU)
Q2 2008 (EU)
Q3 2008 (US)
EZ MOST VALAMI VICC??
Forrrás -
#552 nincs harag. megbeszéltük -
#551 Elnézést ha megbántottalak volna, nem volt szándékomban ;) Szal nem vitának szántam, csak az előzetes videókat hasonlítottam össze egy másik játékkal :D -
#550 ne nézz azért hülyének :]
mind1, fölösleges vita ez, egyértelmű hogy amit később adnak ki az jobb kell legyen.
ja és hogy közel egy időben kezdték a fejlesztést? honnan tudod mióta csinálják ezt vagy azt? az hogy mikor adják ki ilyen szempontból meg halál mind1 ha nemtudod a kezdés időpontját. -
#549 A FarCry2 március végén kint lesz :P (Igaz ez eddig "csak" egy fejlesztő szájából hangzott el.) A fejlesztés végén meg nem a játék alapjait írják újra (nem windows ez :D ), ezért mondtam ;) -
#548 szerk. " demóját fejezték be " -
#547 fél év semmi?! akkor minek tologatnák a játékokat? °-°
B&W2-E3-as demójához még akkor fejezték be mikor már repcsin ült molineux odafele :P
nameg crysis kinntvan már egy jóideje, ez meg még nem lesz kint egy jóidejig. lesz az talán több is mint fél év. -
#546 Egy időben (fél év - megjelenési dátum - különbség semmi!) készítették mind2 játékot, mind2 játékot DX10-es játéknak nevezik!
Majd kiderül ;) A véleményem csak a videóknak szólt (én most láttam először a www.infarcry.com oldalon) -
#545 szeretem ezt " ez már most alázza az xy-t " még jó hogy, újabb gyerekek :)
szép is lenne ha egy ilyen volumenű játék rosszabb lenne mint az "elődei" :P
-
#544 :D -
#543 Régi képek és videók mindet láttam már! -
#542 Valószínüleg gépigényben is alázni fog, na nem ezért mert olyan alacsony lesz :) -
#541 Ezek is naon durva videók :D Nem semmi lesz az időjárás sem! Az eddig látottak alapján simán alázza a Crysis-t ;) -
#540 Nagyon szép lesz :) (2. képet nézzed!) Képek , videók
Gameplay videó -
tmisi #539 Csak ne az legyen hogy kijön időben (vagy hamarabb) aztán meg tele legyen buggal, meg csak 4 magos procin, 4 giga rammal és 9800GTX-szel fusson elfogadható sebességen picit viszavett részletességen és felbontáson...
Lásd Crysis (na ez mondjuk késett eleget és mégis...) -
#538 Vagy nem :) -
#537 -
#536 Jah! Elkezdték csepegtetni az infókat, csak az a baj hogy eddig nem sok újdonságot mondtak :( Februárban beszámolni egy decemberi rendezvényükről... háááát... Én már többet várnék hiszen bő egy hónap és itt a játék :D -
#535 Nyomtasd ki! -
strebacom #534 Húú bazz ez a festmény jól mutatna a szobában...
-
strebacom #533 Ez Jóóóó!!
-
#532 link -
#531 Majd idővel kiderül, lehet soha nem lesz belőle semmi :) -
#530 Biztos űrhajós.Már miért lenne biztos?Remélem valami fasza fps-t csiholnak. -
#529 Poén volt ha nem tűnt volna fel. Amúgy azért nem lepődnék meg ha tényleg jó szarul futna a FM-os játék, ráadásul biztos űrhajósos lesz :) -
#528 Á erre nem is mondok semmit.
Most hogy bejelentette a Futuremarkos cég hogy csinálnak egy gamet egyből mindeki "huha ha ugy fog futni mint a 3d mark akkor nem lesz olyan gép amin rendesen menne" meg 1 fps-e fog futni meg minden.
Könyörgöm lássatok már ki a fejetekből.
A 3D Mark direkt erre való hogy megfingassa a fullos gépeket.A játék meg más lesz.Én már nagyon várom már 2009 előtt nem látjuk szerintem :( -
#527 Ez igaz, épp ezért nem fog futni még úgy se mint a Crysis, na de majd a Futuremarkosok megmutatják milyen is az amikor 1 fps-el fut egy játék :) Azér őrület mik vannak. Vegyek egy PS3-at (ahoz lehet monitort kötni?) -
#526 Sajnos az enyém sem tökéletes (sosem tanultam sajna, csak rámragadt), de én ezt értettem ^^ Csak összehozzuk :) -
#525 Ezek szerint van még mit tökéletesíteni az angol tudásomon :D Köszi a pontos fordítást ;) -
#524 Nagyon sok gépen elfog indulni azzal nem is lesz gond de hogyan az más kérdés :D
Akkor igaznak bizonyult az a pletyka amit mondtak. -
#523 Szó sem volt errről. Csak annyit mondott, hogy szerettek volna olyan játékot létrehozni, amin olyan döbbenetes a látványvilág, (ami kihasználja az új technológiák által adott lehetőségeket) hogy benchelésre is használják majd, mindenki erről beszél stb.
AZAZ "mércévé", viszonyítási alappá válik. -
#522 valamilyen gépen csak el fog indulni bakker :D -
#521 Jah és a végég mosolyogva mondta a 2008 márciusi dátumot :D Csak legyen min futtatni ;)