9022
Far Cry 2
-
#600 ja sajnos.Mind1 majd meglátjuk de ez a Farcry2 nagyon atom lesz. -
#599 Majd meglátjuk. Crysisre is mondták már, hogy azért késik, mert még optimalizálnak rajta, a végeredményt pedig mindannyian tudjuk. :) -
#598 elvileg jobban optimizáltak az egész rendszere.Szóval egyészen jól fog fútni gyengébb gépeken is. -
#597 Milyen VGA-val? -
#596 A szerencsések már kipróbálhatták :)
Az intel 8 procis rendszerén (Intel/Falcon Northwest Octo-Core system/two quad-core CPUs!) gond nélkül fut :D
-
#595 Jah: XP alatt a 4GB, már csak 3.5 -(mínusz) egyéb alkalmazások! -
#594 32bit-es oprendszer miatt (XP és VISTA is van ;) )
4GB FIZIKAI RAM-768MB VGA RAM = 3328MB "HASZNÁLHATÓ" RAM :) -
#593 Pff azthittem valami jó kis akció moviek lesznek erre mind a 2 majdnem szinte ugyanaz :( -
tmisi #592 Neked hogy jön össze az a 3,25GB RAM? Tán az XP miatt? -
#591 Végre! Gondoltam hogy a GDC 2008-on azért már csak mutatnak új videót :D
LOL! Nagyon szép játék lesz :D -
#590 Ez teljesen hivatalos infó! Alexandre Anacio mondta egy 2008.01.23-i interjúban!!! -
#589 Új videók! Nagyon szép -
#588 Meg lett mondva, hogy április után várható, szerintem nem lesz belőle semmi tavasszal. -
#587 Mindenhol ezt a márciust emlegetik, én nem értem honnan szedtétek ezt. Én egy olyan hivatalos infot nem láttam amibe elhangzott volna. Másrészt ha még csak most került betaba, akkor abból hogy lenne játék 2 héten belül -
djcom #586 Márpedi nagyon úgy néz ki, hogy csúszni fog:( -
strebacom #585 jaj neeee -
#584 Elképzelhető, de még nincs hivatalosan megerősített megjelenési dátum :(
Riport -
tmisi #583 A Crysis sajnos csak drága hardveren jó game. Engem azért nem vett le a lábamról mert talán 4 opció volt mediumon többi low. Na majd a következő konfigon... -
djcom #582 Máe az EB Game-en is szeptemberi dátum szerepel:( -
#581 Izlések és pofonok.Nekem nagyon bejött! -
#580 Sima FarCry az szerintem über gyenge.:D
2.részbe remélem nem csalodok. -
#579 Énse tudom már 3x toltam végig mondjuk Far Cry ba is ugyanennyi végigjátszást tettem bele. -
#578 Crysis az egy jó játék.Nem tudom hogy mi bajotok van vele. -
#577 ejj, remélem jobban fog menni mint a Crysis. a játékélményben nem kételkedem. egy bizti, h a cryist még az 1 is veri. -
tmisi #576 Olyan hosszú lesz a game, hogy mire befejezed, simán kinő a fa (remélem). -
#575 Hát kaphatnánk már vmi új videót ;) Most egy hónapja nyilatkozták, hogy tartalmilag teljesen kész a játék,béta fázisba léptek és ha minden klappol akkor márciusban játék. Azóta meg eléggé nagy "csend" van ez ügyben, nem úgy néz ki, hogy jövő hónapban kijönne a játék (Főleg hogy a SixVegas2-t is akkor adja ki az UBI...) Szal legalább már gameplay videókkal kényeztetnének minket :D -
#574 Főleg ez fogott meg annyira:
Far Cry 2 Dunia Realtime Weather
Egyszerűen csodálatos.
Mondjuk sztem kicsit felgyorsították az időjárást, időt.
Mert azért nem hiszem h olyan gyorsan fog visszanőlni a fa.
De ha igen, az kicsit furcsa lesz. -
#573 Sajnos mindegyik régi :( ,de jók :D -
#572 Akkor ezeket lessétek meg!
A dunia engine-t!
Dumia Engine
Igaz Deer Hunter 2k8 topic, de a forumok közt van egy ilyen dunia engine-es is.
Benne SOK-SOK FarCry 2 trailer-ekkel.
Nah ha ezek mind igy fognak működni benne, leteszem a hajam..
Ezen már tényleg besz*rtam!
-
#571 Ezt soha nem értettem mi a tökömért mutogatnak olyat amit már muattak korábban. -
#570 Már volt ;)
#561 -
#569 Rövidke Trailer a GDC-ről -
strebacom #568 Hát komolyan beszarok, még ilyet!!! -
#567 Ugye nem mondjátok komolyan hogy Boll kapta a rendezési jogot !!!4 -
#566 Majd meglátjuk. Talán ez lesz az első Uwe Boll film, amit megnézek, természetesen a játék miatt is. A genetikailag módosított katonák meg nagyon nem hasonlítanak a játékban lévő nagy szörnyekhez, a kisebb ugrálósakat meg nem is látni, gondolom mert nem is lesznek benne, biztos "nehéz" lett volna őket megcsinálni. Udo Kierről meg Yuri jut eszembe a Red Alert 2-ből. -
#565 Far Cry film előzetes
Ez valami borzasztó! -
#564 ha megjelenik, biztosra megtudjuk :D -
santibi #563 No problem.
Na szal kissebb lesz a gépigénye mint pl. a crysisnak? -
#562 jah jó, csak azt hittem a nagybetű miatt egy kicsit értetlenebb vagy, de így én kérek elnézést :)
sry, csak tul sok hülyével találkozni manapság a fórumokon, télleg sry -
#561 Arra én is kíváncsi leszek :)
UI: Azért érdekes, hogy az UBI TV-ben A LOST és a SixVegas2 "részletesen" be lett mutatva, az FC2 meg csak a NEWS részben szerepelt pár másodperc 2007/11 Alpha veziós gameplay videóval.