9022
Far Cry 2
-
#640 Neeee :(((( Nem igaz hogy az UBI ezen kívül semmit nem mutat :(((( Amúgy kösz a linket HD-ben még nem láttam ;) -
#639 Gbps-es bérelt vonal az elég jo ? :) -
#638 HD downloads, csak gyors netbirtoklónak ajánlott! -
#637 A pcdome szerint 2009-ben jelenik meg. -
#636 Hát jővőre már johogy fog menni átlag gépen akkor már 8800 GT lesz az átlag :D -
#635 Egyik se :) Nagy kavar van, hivatalos megjelenési dátumot nem mondd senki! Egy hónappal ezelőtt a fejlesztők március emlegették, most egy GDC-s videó hátterében év végét lehetett hallani, szal ezen infók alapján bármikor megjelenhet a játék :D -
tmisi #634 Na és akkor most melyik a megbízhatóbb, a Gamespot v. az Ubi? :) -
#633 ÉS EZ? Az Ubi szerint márciusban jelenik meg :) -
#632 Azt még a Crytek csinálta, ezt viszont már nem ők készítik, hanem az Ubisoft Montreal. -
#631 Hát ez jó hír... a FC 1-el is bizonyítottak a megbízhatóságukban. -
#630 Reméljük ősszel már nem a G92-es chip lesz a csúcs :) Amúgy azt nyilatkozták az év elején, hogy egy "átlag PC-n" is szépen fut a játék :D -
tmisi #629 Hátha ősszel jön ki akkor tuti nem. Akkora már a GF9800 X2 lesz a csúcs. -
#628 Én is erre értettem, pontosan.
Mer nekem 7 sorozatom van geforceból, és sztem nem fog rajta még döcögni sem:( -
tmisi #627 GF7-re gondolsz? Ezzel a kijelentéssel arra utaltál hogy csak dx10 only lesz? Nem hiszem. Viszont az már könnyen lehet hogy DX9-ben is GF8800 kell majd a megfelelő teljesítményhez. xD -
#626 Hát ha nem fog megjelenni nyárig, akkor valószínű, h 7x sorozatban nem fog egyáltalán elindulni:( nekem van egy ilyen megérzésem:D -
#625 május negyvenedikéig biztos :) -
#624 2009 májusig egész biztos .... -
#623 Májusig úgy is megjelenik:DD -
Matte #622 ez pl. a gametrailers oldalán van fent:)
nem vészmadárkodok, de azt azért ne nagyon higyje seni hogy egy hónap és jön....nagyobb lesz a hype ekörül amikor megjelenik és az nem most lesz.. -
#621 Ahm.
Thx -
#620 Link
-
#619 Ezt hol találtad??
Nekem nem sikerül megtalálnom!
Gainward GeForce 9600 GT Golden Sample HDMI
700/2000MHz, 512MB GDDR3, PCI-E, Heatpipe hűtés, TV + Dual DVI + HDMI + Display Port, bruttó ár: 51 030 Ft/
Nem dobnál be egy LINK-et?? -
#618 Most hogy kijöttek a 9600GT-k, gondoltam veszek egyet/Gainward GeForce 9600 GT Golden Sample HDMI
700/2000MHz, 512MB GDDR3, PCI-E, Heatpipe hűtés, TV + Dual DVI + HDMI + Display Port, bruttó ár: 51 030 Ft/
, de ha ez a game is késik, akkor várok még, mert sztem mostanság nem sok olyan játék jön ki, amit ne bírna el az X1900GT-m! -
tmisi #617 Ja én is nyárra tervezek gépújítást, nem jött volna jól a március (legfeljebb 640x480-ban). -
#616 Az még nagyon a jővő zenéje :D -
#615 Várható volt, hogy tolni fogják, de kit érdekel a FarCry2, jöjjön a Duke4ever :D -
#614 Rájöttek hogy nem kéne még 1 Crysist kiadni és inkább tolják hogy megprobálják optimalizálni! -
#613 ki bánkódik, ja?! aki elhitte hogy 2hónap és ittvan, hát az meg is érdemli :D -
#612 Kezd beigazolódni a 10/31/2008!
Akkor lehet, hogy nem fogok még vga-t cserélni! -
Newfronter #611 Na és ez hogy tetszik?
Úgy látom csak ősszel fogunk ezzel játszani. :( (vagy akkor sem) -
#610 voltmár harcolós is -_- -
#609 de elvileg azt mondták márciusban kintvan.
De állandoan kamáznak.Irják azt hogy "when he was ready."Ne legyen már parasztvakitás. -
#608 nagyon nagyon szánalmasok a FarCry2 moviek.Semmit se mutatnak a játékból Ott ál fogja a fegyot és ennyi.Nagyon izgalmas.Meg aztán remélem jól optimizálják. -
#607 Ez speciel hol található? Mert minden oldalon más szerepel :D -
strebacom #606 Na neeee.... -
Matte #605 gyerekek, hát nem látuuuunk? :))
Release Date: 10/31/2008
Platforms:
Publisher: Ubisoft
Developer:
Gamesite: Click here
Genres: First-Person, Shooter
ESRB: RP
Total Downloads: 702,765 -
#604 Far Cry 2 - maláriás főhős
Az Ubisoft elárulta, hogy a Far Cry 2 főhőse igen sajátságos tulajdonsággal fog rendelkezni: maláriás lesz.
A betegséget hősünk a játék elején kapja el, amint megérkezik a helyszínűl szolgáló fiktív afrikai országba, és ezután központi elem lesz a gyógyszer után kajtatás. Az érdekes megoldás célja, hogy a játékost belekényszerítsék a civilekkel való interakcióba, mivel csak tőlük tudjuk beszerezni az orvosságot. Így pedig közelebbről megismerjük az ország helyzetét, annak hatását a lakosságra, és ezzel jobban bevonnak a történetbe. Ezen kívül más megkötést nem sóznak a nyakunkba, teljesen szabadon játszhatunk és járhatjuk be a vidéket.
info: Gamestar
-
#603 Legújabb "tuti" megjelenési dátum: április 14. (sztem nem igaz, csak a szokásos internetes pletyka) :D :D -
#602 Ebben a videóban (ami most készült a GDC 2008-on) 1 perc 18 másodpercnél ez hangzik el: "At the end of 2008 on three platforms; PC, PS3 and Xbox360."
Szal lehet hogy csak év vége felé jelenik meg :( -
#601 Azt nem írták :) Új videókat is ígérnek ;)