9022
Far Cry 2
-
tmisi #1044 Lehet ezzel is ösztönözni akarnak a dobozos verzió megvásárlására. -
#1043 LOL! Ez naon durva -
#1042 Lol ezt elkurták ilyen még szép hogy nem lesz mert nagyon sokan netről töltik eredetibe. -
#1041 http://index.hu/tech/szoftver/vegas210708/
http://itcafe.hu/hir/kalozok_irtak_az_ubisoft_jatekanak_hivatalos_javitasat.html -
#1040 Milyen másolásvédelemről beszélsz? -
#1039 Ehh, a Ubisoft kissé túllőtt a célon a másolásvédelemmel... Reméljük a Far Cry 2 nem jár majd így -
#1038 akkor a GTTV le van maradva. -
#1037 #962-ben volt 9 napja linkelve (azóta törölték a hozzászólást), de nem lényeges -
gyuri12 #1036 A fickó bal karja szar,de amúgy jöhet! -
#1035 na ;) erről van szó! -
Hellsing47 #1034 valóban
véletlen raktam rá drop shadow-t :|
igy már nem olyan..
de szivesen várok mindenféle építőjellegű kritikát =) -
#1033 a főszereplő fazon layer-en nyomj egy 1 esetleg 2px-es feather-t mert így ronda a széle, mintha meg lenne hátulról világítva. -
#1032 amikor linkelte 10órája volt neten, ahhoz képest eléggé új. -
#1031 Esetleg csere!
Tényleg jó, gratula! -
#1030 A videó már nem új :D de amúgy egyetértek veled, ez ajáték kell nekem is. Ami amúgy azt jelenti, hogy eredetiben! -
#1029 Ideje lenne upgrade-olni a bannert:D -
#1028 király -
Hellsing47 #1027 unatkoztam
esetleg csere? -
#1026 by: más -
#1025 Kedves PyRex! Az alább leírt petíciótokat benyújtva kijelenthetem, hogy a továbbiakban mellőzöm a userbar használatát ezen a fórumon.
...értek én a szép szóból, ha értelmes ember (aka PyRex) értelmesen mondja. Bárcsak más is ilyen lenne... -
#1024 Kedves Tib! Megkérnélek több ember nevében, hogy a userbar-t a továbbiakban ne használd a hozzászólásaidban. Köszi! -
#1023 én csak azt mondtam hogy muszály megszerezzem :D -
#1022 döntsük el egyszerűen :] hamarosan folyt.köv. -
#1021 <!-- OFF
Ha leírom az a baj (reklám), ha nem írom csak infót adok akkor meg az? El kellene dönteni mi legyen...
A userbar-om 19 pixel magas, az önarcképed meg 300 pixel. Na akkor ki cseszi szét a topic-ot?!
A userbar semmi másra nem utal, csak arra, hogy aki használja mit szeret.
Hol regeltem én újra? Tudod Te mit beszélsz?! Primitíven viselkedsz, sajnállak...
OFF --> -
#1020 ilyen már a max pain 2-ben is volt :PPP -
mikiking #1019 Szerintem akinek netje van,és ért a torrentekhez ,vagy van pénze eredetiben..... annak igy is ugy is meglesz -
#1018 Új videó A játékban ha rálősz egy golyóval és robbanószerrel teli ládára akkor a golyok kilövellnek. Az százas hogy ezt megszerzem. -
gyuri12 #1017 A számból vetted ki a szót. -
#1016 [center]
HA NEM ÍROD LE A CÍMED AKKOR MI A JÓ *****************************-nak UTALGATSZ RÁ KÉR SORBAN, ÉS CSESZED SZÉT A TOPICOT IDIOTA USERBARoddal?!? -
#1015 Jó lenne, de még nincs hivatalos dátum! Egyenlőre november-december környékén várható! -
#1014 Ájm bekk Lehet sírni vagy nevetni... esetleg legyinteni. De a tényállás változatlan: sok új hír jön ki a FC2-ről
#1008: A főhős bal alkarján lévő "Morte" szó tetoválva annyit tesz olaszul, hogy Halál. De hogy olasz-e amit oda írtak vagy nem, az jó kérdés... Remélhetően a sztoriból kiderül majd miért van az odaírva
Az élmúlt 1 héten () egy rakás új kép és videó (in-game és videó) jött ki, érdemes utánanézni.
7 különböző címet nem írok le, a sajátomat, amin meg mind rajta van nem kifizetődő leírni
-
#1013 Gamezone szerint szeptember 2-án jön ki...
-
#1012 mind1 hogy hogy hány vidit látok de ez a játék akkor is király -
#1011 Gamersyde E8 Gameplay -
#1010 Jó kérdés -
#1009 Most olvastam egy E3-as interjút, abban 2008 decembert írtak -
#1008 ki az a Morte? -
#1007 HD trailer -
#1006 meglátjuk. nekem szimpi eddig ez a dunai motor vagy mi, szal amit csináltak. -
#1005 Pedig érdekes videó! A PC-s gépigényre az mondja benne Clint, hogy a múlt héten játszott vele egy 3 éves P4-es "single core" gépen, amiben 6800-as VGA volt és egészen jól ment :) Természetesen a felső határ a "csillagos ég" :D