9022
Far Cry 2
-
mikiking #1124 Nagyon Looool :-D -
#1123 ne legyél pesszimista -
Gabe18 #1122 2008-ban egy akcio játékban nem lehet lehasalni... Hát elég szánalmas.
Kiváncsi lennék arra az indokra mi volt az ami ezt a döntést eredményezte.Gyorsan adják ki már,mert még tesztelik egy kicsit aztán már lőni se lehet benne (közös megegyezésre a béketüntetőkel)...
-
Miskolc88 #1121 nem elbassza attól még biztos kurva jó lesz,de lehetett volna brutálkurva jó is -
#1120 Pedig nagy feeling lenne a fűben hasalás , amúgy leégetem a mezőt máris meg van oldva a dolog:P
Remélem elmegy a gépemen mediumon, a cryis ment, ennek is jólenne... -
#1119 igenpersze: ez az EGÉSZ játékot totálisan elbaszta, omg.... ^^ -
#1118 aha, ezt nevezik kempelésnek és igencsak elbassza a multiplayer játékélményt :) -
Miskolc88 #1117 Remélem lesz hozzá valami patch vagy legalább utólag beteszik a hasalást.
-
Miskolc88 #1116 ja,mint a filmekbe.
most hogy kiderült hogy nem lehet hasalni nálam elbaszta a játék élvezetét és hangulatát.
-
#1115 Miért szenvedés? Megnyomsz egy gombot és kész. Valamint sokkal hangulatosabb mikor befekszel egy magaslaton a fűbe és onnan sniperezed az ellent. -
#1114 Nekem nem hiányzik, maga a hasalás nem egy okos dolog, addig jó amíg nem vettek észre, de ha kiszúrtak akkor szevasz, mire felkelesz már 4-5 golyót fogsz a popódban :P -
#1113 Okos embereknek arra is lenne megoldása :) Amúgy singleben lehetne hasalás sokkal jobb lenne a játékélmény, de hát ők tudják. -
#1112 szerver szinten szabályozva lenne :| -
#1111 Természetesen h jobb lesz... a crysisnál csak a grafika és a hangulat dominált. Itt minden fog! -
#1110 A gond az, hogy Pistike kikapcsolja a füvet csak ,hogy ne zavarja meg legyen +1 fps-e, te bekapcsolod => Pistike lát téged, te nem látod őt :) -
#1109 Sokkal jobb lesz, mint a Crysis!
Még ha csak az AI mozgását is összehasonlítod a Crysis-ével, már az is jobb a Far Cry 2-őbe! -
#1108 százas hogy ez jobb lesz -
#1107 ez remélem jobb játék lesz, mint az -
#1106 Lehet le fogtok fejezni, de azért a Crysis engem első látásra elragadott, ez meg valahogy olyan "egy a sok közül"-nek tűnik nekem videók alapján, pedig nem vagyok crysis fanatik. -
#1105 Jah, lehet igazad van ;) Minden esetre marad a gugolás :D -
#1104 Szerintem ezt a fűbe bujás dolgot hagyjuk, a cod 4 se tudta megoldani, hiába hasltama fűben, simán látható voltam csipások részért. ld cod4 multi -
#1103 Nekem vagy egy jó nagy rakétám , messziről lelövök mindenkit.... Másnak is van ő is ugyanezt megteheti .. Látszólagh semmi gond, mégis 0-ra csökkenti a játékélményt ;)
Amúgy ha hiszed ha nem ,általában minden FPS bajban a hasalásal ,elég bugos szokott lenni, talán a nézőpontok miatt nem tom .. .Jónéhány játékból ki is hagyják . -
#1102 Értelmetlennek értelmetlen, de a magyarázat, nem a hasalás!
1. ha a nagy fűben hasalok én se látok ki lőni!
2. ha vki a nagy fűben hasal, az se lát ki lőni!
3. ha a nagy fűben hasalok és vki elmegy mellettem megtámadom!
4. ha vki a nagy fűben hasal és elmegyek mellette akkor megtámad!
EZZEL MI A GOND? SEMMI! A GOND AZ, HOGY VMIT NEM TUDTAK RENDESEN LEPROGRAMOZNI!!! -
#1101 Ha már néhány helyen van fű, már értelmetlen az egész :D -
#1100 De nincs mindelhol fű :D Ezzel az erővel víz alá se szadabna merülni -
#1099 Az is igaz, nagyon jó lenne ...:DDD -
#1098 hasalás. ha te lehasalsz te sem látsz ki... téged sem látnak. jóaz? :D -
mikiking #1097 Ha ez Demo gameplay,akkor mikor lesz demo ? -
#1096 Az rontana inkább , ha mindig, mindenhol, mindenki láthatatlanul hasalna a fűben .... -
#1095 ja -
Miskolc88 #1094 WTF?
igy meg tiszta szar lesz .
hogy lehet majd elbujni a fübe ?? pffffffff.
ez kurva nagyot fog rontani a játékélménybe -
#1093 Tök hülyeség hogy nem lehet majd hasalni. pl. milyen már hogy sniperrel csak állva vagy gugolva lehet lőni -
Miskolc88 #1092 Vagy szavanna,hossszú gyönyörü aranysárga izé növények XD -
gyuri12 #1091 Gondolom szavannára gondolt. Amúgy igen,Afrikában búzamező,pl Egyiptomban. -
#1090 Afrikában búzamező????
jujuujjjjj... -
gyuri12 #1089 Faszság,hogy nem lehet hasalni. -
#1088 A ShackNews interjúból kiderül, hogy lesz pályaszerkesztő PC-re és konzolra is. Igen, jól halljátok: az Xbox 360 és a PS3 használók is készíthetnek egyéni ízlésüknek megfelelő pályákat! Hogy teljes legyen a kép, ezeket az Xbox Live-on, PlayStation Network-ön vagy csak simán a weben megoszthatjuk másokkal.
Lehet sírni vagy nevetni, de nem tud majd a főhősünk hasalni! Bár a béta verziókban volt ilyen funkció, közös megegyezésre kivették a végleges prodzsektből. LP indokolta is miért lesz így... -
mikiking #1087 van gameplay part 1 is ,de azt le kell tölteni csak ugy lehet megnézni -
Puhos #1086 Az nem mert csak gameplay part 2. és gameplay part 3. van, egyébként nekem megy mind a kettő. -
mikiking #1085 gameplay part 1 re rámegyek,de nem megy,nektek sem ?