9022
Far Cry 2
-
#1324 AZ ELŐTTED LÉVŐ AZT ÍRTA LE!!!!!! -
mikiking #1323 láma kérdés.de ki az a sakál ? -
#1322 De lehet csak egy a játékban esetlegesen lévő visszaemlékezés egyik képkockája...
Vagy maga a Sakál. Főhősből (FC) főellenség (FC2) -
#1321 Én csak azt mondom hasonlít rá, nem feltétlenül ő az. -
tmisi #1320 És mégis hogy került Afrikába? Vagy lehet ez az előzménye lesz annak, hogyan került a trópusi szigetre. xD
/Szerintem a két gamenek a néven kívül semmi köze egymáshoz./ -
#1319 Hát ez az Az eddigi infók alapján október végén valamikor, de hivatalosan még nem mondták ki a pontos dátumot -
#1318 Tényleg nagyon hasonlít Jack Carverra szerintem :O -
#1317 Bár ezen se látsz sokkal többet, mert homályos, de legyen kedved szerint:
-
#1316 vagy ne linkelj képet, vagy linkeld nagyobb méretben, mert ez így rohadt idegesítő. -
#1315 Nagyon ütős FC2 PC ház a fanatikusoknak
2 hónap múlva itt a Far Cry 2?!
Na és ki lehet ez az ember?
Remélem a közvetlen linkekkel nem követtem el vétséget (volt aki a közvetlenül hírre mutatót javasolta). Ha mégis szóljatok és ezt se teszem többet! -
#1314 Egy Ubisoft FC2 bemutató végén jelzett dátum alapján még 73 nap van hátra... -
#1313 különben, amikor a topicot nyitottam, akkor az csak egy crytek-es techdemo volt, amit mindenki fc2-nek hitt :))) -
#1312 ...milyen kár, mert most megint ők veszik át a technológiai és a sebességbeli fölényt is :) -
#1311 Nincs még hivatalos megjelenési dátum, az október 21 is csak spekuláció! -
#1310 Ezen kéne változtatni, hogy a témaindító tudjon szerkesztgetni is -
#1309 szia, most látom, hogy mi a helyzet...
de én csak a témaindító vagyok. annak nulla joga van bármit is szerkeszteni (éljen az sg - hihetetlen), úgyhogy csak egy mod tudja berakni a szavazást. -
#1308 De hisz írták, h már a modik elkészitteték a szavazást, csak idő kérdése.
Akkor most hogy is van ez? :O -
#1307 ezt még mi sem tudjuk -
#1306 Remélem estére már szavazhatunk :)
Ööö de kik a jelöltek? -
#1305 2. szavazat
Történt valami érdemleges az elmúlt hétben? -
#1304 amíg nincs gazdi csak addig :)
a szavazás rendszer készvan. am. pyrex - ability - desigo - vrsdm . ha akartok saját szavazást nekünk írjatok mi kezeljük. szóval pájró is ha benéz még idén :D akkor látja és berakja
de írok neki ;) -
#1303 Nem... megkérnénk egy moderátort... tudtommal így müködik ilyen szitunál -
#1302 Csak nem egy házigazda kell , aki berakja a cuccot a bannerba ?? -
#1301 Én mindig ezt csinálnám, mikor házigazda választás lenne. Csak kérdés, h ezt hamar meglehet csinálni a banner alá a házigazda szavazást? Mert vannak fórumok, ahol pillanatok alatt lehet csinálni szavazó topikot, bár az sg-t nem tudom h müködik...
-
#1300 Ez jó ötlet szerintem! -
#1299 Szerintem ezt a házigazda szerepét úgy kéne megválasztani, h megszavaztatnuk az illetőket, és akit több pártolt, az kapja meg. A banner alá kéne indítani egy szavazó részleget (úgy mint ahogy van a Crysis hogyan tetszése), csak itt a nickneveket tünteték fel, aki elkészíteni a szavazást. A jelöltek pedig természetesen képviseltetnék magukat, nagyügy, úgy is a többség dönt. Mondjuk beállítanák 3 napos határideig a szavazást.
És meg is volnánk. Döntetlen sztem nem lenne. vagy ha lenne, akkor tovább folyna a harc a 2 fél között:)
Csak lehet ez nagymunka elkésziteni (nem értek hozzá), de a Far Cry 2 topik igenis megérdemelné ezt az elbánást! -
#1298 Persze !
De nem kell púpnak a gazdaság :))) -
#1297 Szándékod van játszani eme játékot? -
#1296 Legyek én ? -
#1295 Én nem akarok, csak szeretnék:DD
De mire írjam le, mikor úgyse leszek az? Amúgy is 2007-es reg vagyok, szal ez még nem tapasztalt. -
#1294 Prince. valld már be hogy te akarsz lenni, csak mondd ki kérlek :CC -
#1293 Még se lett ATI :DDDDD -
#1292 faxa lenne a diktatúra -
#1291 Na jelentkezőkből nincsen hiány! -
gyuri12 #1290 Én szívesen lennék,de akkor itt kemény diktatúra lenne.:D
(De úgy sem választotok meg:-c) -
#1289 Hát aki ki lesz választva és vállalja az biztos nem fog beleszarni a dolgába és figyelni fogja mindig. -
#1288 Szted, aki nem ismeri a játékot, és azt megválasszuk, akkor szted fél vagy egy év múlva fog ide járni ellenőrizni a kommenteket? sztem nem. Mert tuti, h ez a játék is Crysis szintű érdekeltség lesz a kommentek terén. épp pár hónapra fogja betenni a lábát ide, ha olyat választunk...
sztem igen is ismernie kell a játékot, azért házigazda a hgázda adott témában. -
#1287 Elmagyaráznád hogy az off warez meg fölös benyögések törléséhez miért kell ismerni a játékot? -
#1286 1. szvazat -
#1285 na ez is lol
azért hadd ismerje már azt a játékot, lehetőleg olyat válasszunk, aki fog is játszani ezzel.