9022
Far Cry 2
-
Hellsing47 #1364 de amugy mért is lett olyan fontos hogy legyen házigazda? -
#1363 Már több mint egy hete itt dekkolunk, csak szóltam, h ideje lenne felgyorsulni :D -
#1362 mert ?
rohantok valahova ? -
#1361 Na nincs több jelölt, senki sem akar hg jelölt lenni?
Holnapra jó lenne ha már beindulna a szavazás :S -
lee56 #1360 Olyanról hogy "Teaser trailer" még nem hallottál, a te szótárad szerint az akkor képhiba , igazítsd ki magad :)) De ha az ingame meg a renderelt-et nem nézzük, nem is mondtál nagy butaságot -
#1359 Így sosem leszünk meg emberek!
jelenlegi jelöltek akkor:
grebber
mikiking
Prince23
-
#1358 1héttel az ötlet kitalálása után :D -
#1357 Már ma rég szóltunk, grebber személyesen már szólt is, már van intézkedés! -
#1356 szavazás :D:D:D
leírtam már hogy ABILITY - DESIGO - VRSDM közül valakinek írjatok pm-et, de hát mindhiába. mindenki csak " kéne csinálni ezt " de nem történik semmi.
amúgy egy kis igazítás...
tralier - ingame videó a játékról
teaser - renderelet kedvcsináló a játékról...
rem. nem mondtam butaságot :D -
gyuri12 #1355 Engem vegyél ki szerintem, én konzolon fogom játszani, és itt a Pc-sek között sokan nem szeretik azt. -
mikiking #1354 Én is , bár nem sokat szóltam itt hozzá.de a hüje kommenteket azért törölni tudom . Mondjuk házigazdaként probalnam a lehető legtöbbet hozzáadni... már csak azért is hogylegyenek lehetőségek, akkor engem is tegyetek be ... -
#1353 Na felteszem mégegyszer a kérdést?
Ki akarna (!) és szeretne (!) házigazda lenne?
Én igen.
-
#1352 De olyanokat szedjetek már össze, akik akarnak is lenni házigazdák. Lac-coo tuti nem akar lenni, legalábbis ahogy én ismerem. Kicsit vissza is olvastam: link -
#1351 grebber
gyuri12
lac coo
Prince23
eddig jól számolom így állnánk, a jelöltek? hm? Sztem még egy-két jelölt bele fér a listába! -
#1350 Grebber már szólt, írjatok egy listát, utána intézem nektek. -
#1349 Én vállalnám, mondjuk még nem voltam sg-n hg. Meg gondolom te is.
Na ki válallja még a házigazda szerepét??? :D
ui: ma estére jó lenne jelenteni akkor a Crysis topikba ezt a szavazást... -
#1348 Megkéne tudni Crysis topikban a szavazást ki intézte és őt megkérdné csináljon majd ide is.
De előbb kellenének a nevek,hogy ki vállalná. -
#1347 De legyen már! :D
Fejléc alá a jelölteket!!!!! -
#1346 Hát ha nem látod hogy van ,akkor jól látod hogy nincs :D -
#1345 Na van már házigazda szavazás? Mi lesz már? -
#1344 Nekem Trailer = videoval legyen az bármilyen.Ha nem ingame akkor azt oda szoktam írni. -
#1343 a trailer kifejezés nem gameplay, csak erre gondoltam... :))))) -
#1342 Hát annak van értelme! Renderelt nem ingamek lószart sem érnek! -
gyuri12 #1341 És az miért baj? -
#1340 ?
de ez csak gameplay. -
#1339 Többek között van Far Cry 2 trailer is:Konzolos trailer -
#1338 Már háromszor betört a fejem ez meg se kottyan neki -
#1337 GC Videó -
#1336 passz, talán nézd meg :) -
#1335 Hallottam már 13-at is emlegetni... -
#1334 Ez melyik a 2 közöl? Ahol Richard Gaetan konferálja a szerkesztőt vagy csak a sima felvétel? -
#1333 Far Cry 2 pályaszerkesztő - ráadásul XBOX 360-on... DURVA! -
#1332 ez csak 1 kari a 8ból... -
#1331 Sokan kérdezték már, hogy hogy is néz majd ki a főhősünk? A Far Cry első részében megszokott karakterformától merően eltér az IGN által közzétett képen látható férfi (szöveg alatt), aki szerintem a mi emberünk lesz
Miből gondolom, hogy Ő lesz a főhős?! A bal karján ott a MORTE tetoválás (olaszul a jelentése: Halál), amit már láthattunk korábbi in-game videók során (pl. itt)...
-
#1330 hát amilyen durván vered a fejed a falba...! :) -
#1329 Magadban kárt, mert a fejedet a falba verted:
Ezután már csak a másikban kárt tenni dolog jön:
-
#1328 én ezt megértem de miért tennék kárt magamban vagy másban? -
#1327 Csak hogy egyesek ne tegyenek magukban kárt (elitehun) vagy esetleg másban, és mások (mikiking) pedig megértsék az elméletemet, mondom máshogy:
Adott egy ember, akit nem láthattunk eddig más bemutatókban. Kísértetiesen hasonlít a FC1 főhősére, Jack Carver-re. Tudjuk, hogy most (2. rész) nem Jack Carver lesz az általunk irányított főhős neve.
Ebből következtettem, hogy:
- az új részben valaki visszaemlékezik a korábban történtekre, így esetleg JC-re is. Ez pedig a visszaemlékezés (átvezető videó) egy képkockája.
- az új részben ha szerepel JC és nem az általunk irányított főhős, akkor lehet hogy ellenség. Ironikus lenne az első rész főhősét betenni a második részbe mint főgonosz. -
#1326 IGEN!! LOGIKUS HOGY A FŐHŐSSEL VOLTUNK! -
mikiking #1325 jo.de uigy éertem az akivel voltunk ?