9022
Far Cry 2
-
#1685 Én se olyan háttérre gondoltam , azt szerintem is sz*r...
Bal vagy jobboldalra egy far cry 2 csávó vagy valami hasonló! -
#1684 Nem lett rossz ez a topik.
Na jó... egész jó lett ! -
strebacom #1683 Te aztán tudsz, az biztos....Youuuuu NO1... -
Hellsing47 #1682 azért ne csicsázzuk túl :)
háttér nem kell -
strebacom #1681 Szerintem nee ez igy jó a Ati topicban is milyen rossz....vagy nem....eltünt a fehér betüüü... de ez is faja.... -
#1680 Azt vállalom. Leszek én a topik designere -
#1679 Na most sajnos mennem kell melozni ha van valakinak még javaslata a textboxal kapcsolatban írja le és majd holnap meglesem!
-
mikiking #1678 láng ???? amugy ez ami mos van ott ahova irni kell,ez nem jo,mert nem latni mit irsz -
#1677 Majd még kitalálok valami topikhátteret két oldalra abba a két csíkba.
-
#1675 Kijavítottam a bannR széleit , meg csináltam másik textboxot , hátha jobb :)
(nekem nagyon nem jön be ez a comic sans betütípus itt :S )
Javított banner
textbox
világos textbox -
#1674 Na így sokkal jobb hogy fehér betűk vannak! El sem hiszem már csak 37 nap -
Hellsing47 #1673 téma karbantartása
csak bemásolod egyszerűen , és átirogad úgy a sorok végét ahogyan neked tetszik :D -
strebacom #1672 Húúú bakker honnan tudsz te ilyeneket...ez nem semmi.... -
#1671 Pff hova is kell másolni annyira nem értek én ilyenekehoz életbe nem csináltam ilyet most is csak mákom volt hogy sikerült!? -
Hellsing47 #1670 textarea {
font-family: Comic Sans MS;
font-size: 12pt;
font-weight: hard;
color: black;
}
másold be és máris tudod változtatni :) -
#1669 És ha halványítanál a képen? Hogy olyan vízjel erősségű legyen... -
#1668 Jó ez a kép, csak halványítsd el, mit tudom én 30%-os láthatósága legyen vagy ilyesmi. -
#1667 Hát ja, elég szar. -
strebacom #1666 A texboxba nem jó képet berakni allig látom most hogy mit irok.... -
#1665 Nemigazán találok olyan képet ami jó lenne a textboxba :(
Betűtípust meg nemtudom hogy kell változtatni még csak csakorlom ezt a topikvariálásos témát. -
#1664 Bizony ám, az nagyon setét lett :D -
#1663 vagy legyen a gépelt betűknek látható színe... -
#1662 a textbox legyen picit fakóbb szvsz, mert így amikor eljutok a fekete részbe, már nemtláom hogy mit írok, a 2. sor pl. már olvashatatlan néhol. -
#1661 Éljen grebber! -
#1660 Nem lehet tudni -
Djemba #1659 demó lesz majd? -
netmester #1658 tudom mi a baja, az hogy nem aza a neve hogy gts vagyis nem a lehalkított verzió hanem csak az hogy gt vagyis leszarom mit írt a szar -
#1657 Nem rossz -
#1656 innen -
#1655 borító -
#1654 Az tuti -
Gratula az új házigazdának! Jók az első "ténykedései" is -
#1652 Természetesen -
obe #1651 ha alapbol zimbabwe van beällitva akkor mindenkepp:) -
#1650 Ööö... Most fél óráig próbál bejelentkezni Ubi.com-ra a játékban. Pedig minden stimmel. Országot változtassam meg? -
#1649 Hát na sietek :D -
#1648 Tényleg a FC2-nek lesz multija?
snowkid: nem tudom -
#1647 "regélni"
lol ^^ -
#1646 Hogy kell regélni, hogy tudjak játszani neten? Mármint Far cry 1-en, ide azért írom, mert nem biztos, hogy oda ma válaszolnak. -
#1645 Gonosz :D