9022
Far Cry 2
-
#1808 nem lesz -
#1807 Mikor adják ki a DEMO -t? -
#1805 No, már nem is aktuális. Le is zárták. Pedig, hogy örültem :( -
#1804 Grebber főnökúrtól szeretnék segítséget kérni!
Én nagy felbuzdúlva, csináltam egy Mirror's Edge rajongói topicot. Szeretném fejleszteni bannerek, olyan mint a tied, csak ugye nem FC2-s. Ha megended, hogy majdnem olyan legyen, mint a tied, nagyon megköszönném. Ha még segítenél is azt is nagyon megköszönném. Várom válaszod. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy csináltad, ezt a szép témát. -
#1803 Láttam, nem vagyok vak
(Egyrészt poén volt, mástrész igaz is mert az 58 perc nagyon kis idő ) -
#1802 Na ez az a játék, ami önmagában szép, elfogadható rendszerigény (ilyen világhoz).
Ami az editorban tetszik. Nem olyan Cryengines, mert ott csak a neve van kiírva, de a képe a objektumnak, és úgy próbáld meg kitalálni, mit hogyan, itt meg azért gyönyörűen megvan. Még hol lehet előrendelni ajándékokkal a FarCry2-t? Nagyon tetszik, és pólót is akarom -
#1801 a pár perc az pontosabba 58 perc -
#1800 "pár perc" = szűk 1 óra a rutinos használónak -
#1799 hát igen, ilyen nincs a crysishoz :) -
#1798 Ebből is látszik, hogy egy pálya elkészítése pár perc -
#1797 Jó lesz! -
#1796 Szerinted mikor fogják kiírni? :D -
#1795 Miért, nem lehet? Volt időm és kész.
Gduck Köszönöm az infót! -
#1794 Far Cry 2 multiplayer infók.
Az idei esztendő egyik legjobban várt FPS-e a masszív szingli kampány mellett multis fronton sem kíván szégyent vallani.
A rendkívül zsúfoltnak ígérkező ünnepi szezon egyik befutója lehet az elődjére már csak névleg hasonlító Far Cry 2. A Dunia motor hajtotta gyönyörűség bizonyára alaposan megizzasztja majd a többség konfigurációját, bár aki inkább a konzolos verziók valamelyikébe óhajt beruházni, kisebb eséllyel találkozhat ezzel a problémával. A szépség tehát adott, mint arról már számtalan kép is videó révén meggyőződhettünk, s az előzetes információk, no meg a fejlesztés különböző stádiumaiban leledző tesztpéldányok után lassan meg lehet kockáztatni, hogy a hangulat és a játékmenet is rendben lesz. A mutiplayerről viszont mindmáig kevés szó esett.
A Ubisoft Montreál végre elárulta, hogy a szokásos Deathmatch és Team Deathmatch mellett lesz még Capture the Diamond (Zászló helyett gyémántot kell rabolni. Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem egyből a Jules Verne féle Dél Csillaga ugrott be, amiben egy felbecsülhetetlen értékű, eredetileg feketének hitt gyémántot üldöznek, amely egészen véletlenül egy strucc gyomrában kötött ki.) Az negyedik és egyben utolsó játékmód pedig a hangzatos Uprising nevet kapta a keresztségben. Ez nem másról szól, mint egy VIP személy biztonságos kísérgetéséről A pontból B-be. A szingli kampányból megismert járművek (motorcsónak, terepjáró, sárkányrepülő) kivétel nélkül megtalálhatóak és használatra foghatóak a többszereplős játékmódokban is.
A napszakok és az időjárás változása, az uralkodó (bár olykor szeszélyes) széljárásnak megfelelően terjedő tűz nem csak a parázs tűzharcok hangulatának fokozására alkalmas, hanem egészen újfajta taktikák kidolgozását, továbbá állandó alkalmazkodást és a rögtönzést igényel.
info: Gamestar -
#1793 faja -
#1792 Hali!
Az én véleményem szerint a Cdgalxisban kb. a megjelenési dátum alapján rakták fel a játékot! Nem hiszem hogy már lennének szállítási infóik, éppen ezért nem lehet tudni hogy lesz-e náluk gyűjtői változat! (Az sincs kiírva náluk, hogy lesz magyar felirat a játékon. Pedig ha jól tudom lesz ;) ) -
#1791 Mért válaszoltál egy 1 hetes kommentre? -
#1790 3Gb Vistára! XP-n 2GB-on elfutott szépen. -
#1789 De nekem most kéne tudnom. -
#1788 Akk próbáld okt. 25-e körül nézni mert 26-án jelenik meg -
#1787 Néztem, de nem találtam -
#1786 Azt Gyüjtői változatnak hívják. és nem tom nézd meg. -
#1785 Úgy, hogy jár hozzá póló stb? -
#1784 Sziasztok. A CD galaxisban különleges kiadást lehet előrendelni? -
#1783 Írjunk már -
#1782 Örömmel látom, hogy a természetes élővilág is fejlettebb lesz az első résznél, mert mint emlékeztek, oda néhány madáron kívül egy szánalmas külsejű disznót raktak a fejlesztők.
Ezzel szemben a 2-ben már gyönyörű zebrácskák sétálgatnak a szavannán (többek között) Vajon ezeket is le lehet majd lövöldözni?
-
#1781 Mért ne lenne multija? ez egy ''átlag'' FPS -
#1780 Pedig ki lehet nézni belőle, h ne legyen multija. -
#1779 Kéne csinálni 1 F.A.Q.-t -
#1778 Ez majdnem olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy lehet-e benne lőni. -
#1777 Nincs mit! Szívesen segítek amiben tudok. -
#1776 köszi
akkor valószinüleg megveszem :) -
#1775 Hát alap hogy lesz benne!! -
#1774 bocsánat helyesbítek "jól megy"
-
#1773 Hi!
Bocsi a láma kérdésért ( sokan feltehették már..), de lesz e a jázékban multiplayer? -
#1772 Nekem Firefox 3.0 van és semmi jól megy. -
#1771 nekem is ffx, és a radeon topikban detto :P -
#1770 Nekem is firefoxom van és se ezzel se a radeon topikkal nincs gond. -
hunbalee #1769 használj normális böngészőt -
Newfronter #1768 A Firefox-al van valami, mert nekem is "szaggat" a görgetés... de ugyanúgy mint a Radeon topikban... De az IE-vel meg jól megy. :D