9022
Far Cry 2
-
#1940 Megnéztem a "30" perces videót. Lenne néhány észrevételem:
- A játékban csak ironsight-al lehet lőni
- A rövidujjú póló golyóálló, vagy a savannai hőség cserzi rinocérosz-szerűvé az emberek bőrét.
- A játékos élete első FPS-t játszotta (de akkor minek veszi fel valaki azt ahogy bénázik?), vagy csak az XboX kontrollerrel lehet ilyen sz*rul játszani.
- A fáknak meg se kottyan egy kézigránát, még csak egy ág sem törik le róla.
- A molotov kotél a levegő surlódására meggyullad.
- A morfium begyógyítja a lőtt sebeket. Svájci bicskával meg bárki tud operálni.
- Egy ember a kocsi ablakán is ki tud esni ha már lelőtték.
- Egy terepjárót bárki meg tud javítani a rommá lőtt állapotból úgy hogy 4x meghúzza az első csavart a motorháztető alatt amit talál.
Így hírtelen ennyi érdekesség jutott eszembe. Amúgy tetszik a játék, már várom a megjelenést -
#1939 pl. ITT -
#1938 pc-re hol lehet előrendelni? -
#1937 gondolom a pc-s verzióban azért nem lesz ennyire igénytelen, már a far cry első részében is komoly volt a csónak, víz, hullámzás... -
#1936 Nekem már egy régi xbox videóban is furcsa volt, hogy a kocsi robbanásakor kétoldalra kidőlt az oldalfala, a teteje meg leesett pont középre -
#1935 Nem is 30 perces a videó:( -
#1934 most mi van? én nálam van ilyen kategória.
tiltja valaki? -
#1933 Arcade fps ...?????.
Hogy ma már mik vannak .... -
#1932 hát nekem az se jön be ahogy azzal a shotival vagy mi lenne az, na ahogy azzal azt fogja lövés közben. még jó hogy nem üti le a saját fejét, különben azt is varrhatná vissza. csónak is csak úgy megy, semmi instabilitása. arcade fps szaga van számomra. -
#1931 Nem hiszem el hogy egy ekkora kaliberű gamenél mindig ilyen csira hibákat ejtenek. -
#1930 Nah ja , de mégjobb:
Úgy dobja el a molotov koktélt , hogy nem gyújtja meg , mégis ég -
#1929 Jézusom most kezdtem el nézni ezt a 30 perces videót máris a 47. másodpercben ott az a lolság.Komolyan ilyenektől megy el a kedvem.Hogy esik ki már az a faszi a kocsiból valami szánalmas. -
#1928 Na még 2:
Xbox videó (30perc , hang nélkül)
Frag Doll Fridays - Far Cry 2 -
#1927 LOL! Jó videó :D -
#1926 Far Cry 2 Video - Kaempfe bei Tag und Nacht Feuer und kaputte Waffen -
#1925 köszönöm!
-
#1924 Én tuti vele leszek -
#1923 nemsemmi!! -
#1922 Hmmm... Bár a neve érdekes volt, de az izraeli mivoltánál leragadtam... :) De úgy látom itt a POB elárulja születési helyét -
#1921 Link
UI: Snexi most ügyesebb volt ;) -
#1920 -
#1919 Gondolom arra a Ferencre gondol -
#1918 A főellenség csaját Görög Zitáról mintázták. -
#1917 magyar? azt honnan veszed? -
#1916 lesz benne magyar karakter,fincsa lesz :D -
#1915 Ön kérem egy szadista. Az oroszlán igyon önre vizet. -
#1914 Nem tudom.Majd kiderül 23-án :D -
#1913 Ezek szerint késik???? Eddig 23-ra ígérték :(
Peetboy: idén tavasszal, még tavaszra "sejtették" a megjelenést -
#1912 nem is kell lövöldözni.
elég lesz, ha kocsival elgázolom őket!
-
#1911 Szegény szép zebrácskákat nehogy le lehessen lövöldözni. -
#1910 Mert idén tavasszal még szeptemberi megjelenésről beszéltek.
És kérem vissza a színes hátteret ! -
#1909 Far Cry 2 - "Játszható" az első DLC
Louis-Pierre Pharand, a játék producere egy interjúban mesélt a Far Cry 2 első DLC-jéről, mely állítólag már játszható.
Még meg se jelent a Far Cry 2, de első letölthető tartalmát már jó ideje fejleszti a UbiSoft Montreal és állítólag az első prototípus már játszható és nagyon állatul fest. Legalábbis Louis-Pierre Pharand, a játék producere a minap így nyilatkozott a csomagról. Ugyan részleteket nem árulhatott el, de elmondása szerint lenyűgözően fest az egész, igaz, még sok munkájuk lesz vele.
A Far Cry 2 október 31-től lesz megvásárolható PS3-ra, X360-ra és PC-re.
info: Gamestar -
#1908 Új fegyverek aktiválása -
#1907 Fene, nem sikerül. Mindegy, akkor így...
Link -
#1906 Loál... Ezek közül ez a legdurvább. Egy komplett lábműtétet hajt végre magán az ipse.
-
#1905 mégÚJabb képek ;) -
#1904 Az új pillanatragasztót tesztelik. -
#1903 Hát elég gáz :D -
#1902 Hát az enyhén bugos, vagy pedig celluxxal van a keze külső oldalához ragasztva :) -
#1901 A 3. kép nagyon lol hogy nem fogja azt a bárdot vagy kést pff.