26
-
pepe003 #26 Rúgd segbe azt mondd neki:
kuss! inkább húzz a konyhába pitét sütni (by Erik Cartman) -
#25 Attol hogy a fejeteket a homokba dugjatok, meg k*rva sok karos anyag vesz benneteket korul! Ha tized annyit foglalkoznatok ezekkel a dolgotokkal mint a vindoz karbantartasaval, mar nem mernetek a tescoban vasarolni gazdasagos elelmiszert... -
BiroAndras #24 "A paprikáról én azt hallottam a Kossuth rádióban, hogy 1kg fogyasztása súlyos mérgezést (nem rákot) okoz."
El tudom képzelni, hogy ha valaki megeszik 1 kg paprikát, attól beteg lesz. Függetlenül attól, hogy mérgezett, vagy sem. -
Power #23 Ha senki, semmi ellen nem tüntetne, akkor ma atomhulladék lerakó mellett laknánk és azbezszt port szívnánk be, egykor ezekre is azt mondták, hogy nem ártalmas. Attól, hogy sok ember nem betegszik meg tőle, attól még lehet, hogy pont te igen. Minden rákhoz kell a genetikai faktor is, szóval lehet, hogy csak pár ember hal meg tőle, évente, de ha pont te vagy azok közül vki akit szeretsz akkor máshogy néznéd a problémát. -
#22 Igazából valamennyire igazuk is van, ugyanis nem csak a HP által gyártott gépek, hanem maga a káros sugárzásokat kibocsájtó elektromos eszköz növelheti a rák kialakulásának kockázatát. Egy haverom barátja egy középiskolában sz.technika tanár, egész életét a monitor előtt töltöttem, pontosabban sokat ült a gép előtt, és ennek megvoltak a következményei, nem rák alakult ki hanem a káros sugárzások miatt a belső szerveri károsultak, és orvosi vizsgálatokon "sárgát" mutatott a teszt (én nem tudom, hogy ez mit jelent ) de a szervei sokat romlottak, és az átlag teljesítmény alatt vannak, rosszúl működnek, és ez sok rossz tünettel járhat, ellehet képzelni szegényt milyen rosszúl van, és "az egész" szervezete rossz. Tessék kimenni levegőzni, és mozogjatok, az szerintem kimossa a káros anaygokat! -
SirBubu #21 szerintem meg környezetvédelmi szempontból szintén nem túl szerencsés, hogy tintapatron fekete+színes nagyságrendileg ugyanannyiba kerül, mint 1 zsír új tintasugaras nyomtató, fekete+szines patronnal együtt. mer a végén fogom magam, és kivágom a nyomtatómat ha kifogyott, és veszek újat.
szemeteeeek -
dez #20 Egyébként én két embert hallottam ilyet (pontosabban nem pont ezt, mert te már kicsit "cifrázod") mondani: egy kezét mosó minisztert, és az egyik beperelt paprikagyártó cég vezetőjét. -
dez #19 Mondjuk lelki tényezők is közrejátszanak ebben. (De tudom, te inkább anyagban gondolkodsz. :) ) -
dez #18 Ja, még annyit, hogy a rengeteg rákos ember nem esély, statiszkika, hanem kőkemény valóság. -
dez #17 Értem én, hogy esélyekről van szó. De tudod, sok kicsi sokra, sőt biztosra megy. A szervezet egy bizonyos szintig képes ellenállni, afölött már nem. Ha lehet tenni valamit a problémák csökkentése érdekében, enyhén szólva nem szép dolog nem megtenni, egy jelentéktelen kis spórolás végett. Mellesleg sok anyagról tudományosan bizonyítva van a rákkeltő hatás (a többi vegyszer nagy része meg még nincs alaposabban megvizsgálva).
A paprikáról már mások írtak, tehát hogy akár kis mennyiségben is májkárosodást és egyéb problémakat okoz (mindezt persze elhallgatták, hogy nehogy "pánik" legyen), de az az x kg-os kijelentés is hülyeség volt: annyi már szinte biztos rákot okoz, de ez nem úgy meg ugye, hogy fél x-szel semmi probléma. -
FTeR #16 rosz példa volt, ez van... -
Improve #15 Erről van szó, a paprika mérgezést okozó volt, de nem baj ezek csak anyázni akartak/tudnak ... -
Alfa Of NS #14 Az a baj, hogy minden szar bekerul a kornyezetbe es emiatt lesznek az emberek alergiasok meg stb. Ha az emberiseg hosszu tavra tervez, akkor elobb-utobb nagyon vissza kell magat fognia a veszelyes anyagokkal. Persze nem lehet egesz iparagakat megszuntetni, mert van gyanus anyag a cuccban, de azert iparkodni kell eltuntetni ezeket az anyagokat. -
HUmanEmber41st #13 FTeR! A paprikáról én azt hallottam a Kossuth rádióban, hogy 1kg fogyasztása súlyos mérgezést (nem rákot) okoz. A paprikán megtelepedett gomba választja ki ezt a mérget. Az elégetés helyett a romlott paprikát ideb@szták a magyaroknak..ezek a gyökerek meg ebből dúsították fel a sajátjukat -
Freddy TNT #12 Nem. Csak azon imádkozom, hogy minnél hamarabb húzzon el és ne lássam újjabb fél évig -
FTeR #11 itt nem a rák a lényeg (persze, hogy rossz dolog), de ma már minden szirre-sz@rra rámodják, hogy rákot okoz. pl itt volt ez a paprika dolog is, behülyítették a népet, aztán értelmes emberek elmondták, hogy ez a cucc max akkor okoz rákot ha valaki hosszú évekig "mérgezett" paprikát esziki "mérgezett" paprikával, és öblitésként "mérgezett" paprika levet iszik hozzá, és reggelente "mérgezett" paprika pálinkával kezd. Aztán 20-30 ilyen év után esetleg 1-2% eséllyel rák alakulhat ki a szervezetben. Ezekkel az anyagokkal ugyan ez a helyzet. Miközben a köztudatba úgy vonul be, mintha már érintésük hatására, másnap a műtőasztalra kéne feküdni. Könyörgöm ez nem uránium. (mellesleg megjegyzem, az uránium közelében is csak több óra elteltével lehet gond, ügye a dózis) -
dez #10 MAjd rájöttök, hogy nem olyan kellemes a rák... -
#9 az első dolog amiben egyet értünk ? -
Raszkolnyikov #8 uhhh....biztos azon vagy, hogy minnél hamarabb elköltözz otthonról... -
Raszkolnyikov #7 uhhh....biztos azon vagy, hogy minnél hamarabb elköltözz otthonról... -
Freddy TNT #6 Ne is mondjátok ! A nővérem "zöld" vagyis környezetvédő. Mindig mondja, hogy így ennyi tonna, meg úgy. Tiszta agymosást tart nekem. -
Improve #5 Már nemazért, de a megfelelő technológiával és alapanyagból gyártott anyagok nem okoznak rákot és semmi más problémát sem. Viszont valamivel drágábbak és ezért a haszonhajhász cégek inkább az olcsó de károsító anyagokat használják és ezért van hogy annyi minden rákot okozhat. -
#4 en detto
amit a greenpeace-esek neha muvelnek -
#3 ez akkora szánalmas dolog...
igen, bevallom, tényleg antigreenpeacos vagyok, mert szimplán idiotizmusnak tartom, azt hogy minden ellen tüntetnek.
tüntessenek az emberi lét ellen mert az kártékony a földre... -
FTeR #2 imádom ezt a bűvös mondatot: "mivel egyes kutatások szerint ezen anyagok növelik a rákos megbetegedések kockázatát."
lassan elkéne készíteni azoknak az anyagoknak a listáját, ami nem okoz rákot, talán az rövidebb lenne...csak tudnám az emberiség eddig hogy élte túl
eleinte az volt, hogy minden rákot okozott, aztán érezték, hogy ez 1 kicsit durva, ezért újabban már az anyagok nem rákot okoznak, hanem a kialakulásának esélyét növeli... LOL
(mielőtt még véki feljönne vele, több rokonom is rákban halt meg idő előtt) -
antijedi #1 utolsó kép nagyon lol :D