64
HammerFall
-
#24 szerintem nem olyan rossz -
#23 öhm, látod o.0 bár nekem nem tetszik, így inkáb nem mondok semmit. -
#22 HÁLÓ!! EMBEREK ! ÚJ ALBUM ! THRESHOLD ! Hát meg se említitek ?!? -
#21 Hammerfall-->Heeding The Call.mp3 -
Nex #20 az egyik legjobb a manowar mellett -
#19 Hát... Én a Grave Digger zenekarhoz tudnám hasonlítani őket, bár azért annál magasabb szintet ütnek meg
Nekem nem igazán tetszik a zenéjük. Egyetlen klippet láttam tőlük, a Hearts on Fire-t, nah, az is egy vicces dolog volt... -
#18 Szerintem is jó kis banda. :P -
#17 Nézdcsak! Feltámad ez a topik is.
HammerFall jó kis zenekar én a klasszikus rock és a power metal keveredésének gondolom őket. :) -
#16 Nem tudom mi alapján hasonlította valaki a HammerFallt a Rhapsodyhoz. A Hammer heavy metal, míg a Rhapsody power/hollywood metal. No mind1... -
#15 egyébként nem értem maz oka az itteni ismeretlenségnek..szerintem kibaszott jó. -
jgabesz6 #14 van új albumuk? -
jgabesz6 #13 hy all
-
#12 A másolat másolatának a másolata. Ha már ilyen stílus, akkor csak a Manowar jön nálam szóba. -
khamwass #11 hm... néha enyhén, de inkább Rhapsody/Manowar stílusú. -
soldier #10 hörgős zene-e? -
khamwass #9 A "metal hammer" magazin huszonnyolcadik "Let The Hammer Fall" válogatásának.
Igaz hogy nem Hammerfall tehát nem feltétlenül ide tartozik, de a neve hasonló :D -
#8 Lehet hülye kérdés, de milyen 28-asnak? -
khamwass #7 na szal a 28-asnak a címei kéne nekem... -
khamwass #6 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
khamwass #5 Valaki le tudja nekem írni a "Let The Hammer Fall"-nak a számcímeit? htx! -
khamwass #4 Gondolom már te is unod hogy mindenre DC++ meg WinMX a válasz, sazl :D :
www.audiofind.ru
Kurva jó oldalö! -
Wing Rockling #3 WinMx -
#2 dc++ -
Fatalterror #1 Hello mindenkinek, de legfőképpen a metal rajongóknak!
Nem tud valaki egy linket adni ahol(ingyenesen) lehet letölteni HammerFallt és egyéb metalokat??