Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Opsz nem olvastam
I.C.ram
"Válasz 'Árpád vére' üzenetére (#6995)"
tudom!De azért módosítottam mert hawer nagyon szeret a magyarokkal lenni és átírás nélkül neki uncsi volt mondjuk ígyse sokkal jobb mert mindig nyersi hiánya van de legalább leköti magát míg én hódítgatokxd
ezt ugye nem nekem mondtad?
I.C.ram
Ha már egy dolgot is módosítasz, akkor is megváltozik a verziószámod.
én csak megnéztem nem írtam át az égvilágon semmit
Csak azt az 1-et😄
I.C.ram
Ne csodálkozzatok, ha totál más a verziótok, ha szanaszéjjel csítelítek magatokat mindenféle átírással.
jaja pedig vanegy hawer akivel 2-en szoktunk játszani fasza lenne ha 3-an nyomhatnánk<#buck>NIncs kedved letölteni az 1.1-et meg a magyaritást(progressor)?????😄😄😄
kár hogy kulonbozo a verzioszamunk 😞
Ok koszi
megkeresed a game mappáját ott van egy db-nevü fájl na arra rákkatolsz és lessz egy olyan fájl hogy building_costs arra is katt, na ott a timenél lehet átírni ! Nemcsak a gyárak gyártási idejét! Én átírtam az összes gyártási idejét<#buck>
hol lehet olyat átírni???
Ja meg szégyen nem szégyen átírtam egy fájlt hogy 1 nap alatt legyen kész 1 gyár<#zavart2>
Hát akkor nemegyezik sajna! Nekem Doomsday Armageddon 1.1+ progressor féle "mod" nekem így NSGT!
Hát nálam mindíg csak hátrálnak. Pedig én be sem avatkozom, a magyarokkal a szövetségemben elvagyok. És még így sem tudnak még csak ártani sem a németeknek. .
De már láttam olyat is, hogy '39-ben az oroszok beléptek a tengelybe és lengyelország még 42-ben(!) is kitartott mert a németek nem támadták.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Doomsday Armageddon v. 1.0 (OMXG)
hy AKI94 Verziód?
http://imajr.com/Original.aspx?Id=N%C3%A9metek_291800
Sziasztok új vagyok most regeltem.
Rogton egy képpel szolgálok a saját kampányomból (1939-Blitzkrieg)
http://imajr.com/Original.aspx?Id=N%C3%A9metek_291800

UI:van valaki aki onlinen akarna játszani velem? Esetleg tobben is lehetnénk
Muki100
Az elõbb már megtaláltad -.-

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

matthias92
megadnátok a letöltési linkjét az mdsnek?

Muki100
Nem ritka hogy az oroszok DoWolják a németeket és '44-re már Berlinben vannak. Csak mivel partraszállás általában nincs így sokkal nehezebb, de azt mondom hogy még így is 50-50. Ha meg "emberi" beavatkozás van a dologban akkor persze teljesen más.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

matthias92
én a jugoszlávokat támadtam meg, gyors békéjüket elfogadtam, de addigra már sikerült kirobbantanom a világháborút :/

matthias92
nekem anno megtartották moszkvát, de a végén körbevették a nácik õket és nyekk 80 hadosztályuknak xD

Esetlg próbálkozz egy korai szövetséggel a németekkel. Aztán minden erõt Debrecenbe küldes és után Declar War. Aztán megvárod míg megjönnek a németek segíteni és elfoglalják neked egész Romániát. Csak így borul az egész történekem.
nekem is lenne egy kérdésem: az oroszok sose verik vissza a németeket? Nálam mindíg kapitulálnak. Ugyan ez van a japánokkal is. Elfoglalják egész Indiát és már a Kaukázusban járnak. Ez így elég sz*r.

Muki100
Hát ha high-tech tüzérséged van akkor lehet hogy le tudod blitzkriegelni õket, de ehhez az kell hogy ne védje 6-6 beásott hadosztály a Kárpátokat mert akkor semmi esélyed sincs. Gondolom légierõd nincs. Ha valóban technikai fölényed van, megpróbálhatod hogy védekezel, leviszed a szervezettségüket (csak itt a gond, mi van ha elveszted Debrecent vagy Pestet ugye?) és masírozol Bukarestig.

matthias92
lenne egy kérdésem/kérésem
van ugye a modern day scenario a dd 1.3a patchére, ugy láttamez a legfrissebb. Igazam van? Ez a jó ? kérhetek linket esetleg ha nem?
+ lefordítanátok nekem, hogy hogyan kell telepíteni?

Akkor lehet elcsesztem, mert a tüzérségre gyúrtam rá mindenesetre köszönöm a válaszokat, ha lesz még nyomor írok.

For the greater good

Én is a magyarokkal nyomom. Én a motorizált gyalogságra gyúrtam rá. Fontos: a Jugoszlávia elleni háborúban minnél elõbb próbáld megszerezni Nagybecskereket és Nist, ezzel elzárod az utat a románok elõl. Egyébként a románokat elég nehéz lenyomni, mert gyorsan a szövetségeseid lesznek.
Egyébként a magyarokkal ne nagyon akarj világverõ játékot játszani, csak segítsd a szövetségeseidet.
Javaslom még ezt a modot: http://pogessor.freeweb.hu/ Sokat szegít a kezdõknek.

Muki100
Attól függ, hogy a németekkel már szövetségben vagy-e. Ha nem akkor nagy az esélye hogy beindul a kisantant, szóval elég magabiztosnak kell lenni hogy a románokat lenyomd. Legegyszerûbb, hogy kivárod a területi revíziókat és utána mész, a baj hogy addig õk is építenek.

habár én nem ajánlom...

Körülbel legalább 36 hadosztály.

Ha arománoknak neki akarok ugrani még mindíg szintén a magyarokkal akkor ahoz mekkora katonai erõ kell?
Jelen pillanatban van 9 gyaloghadosztályom mindegyik ellátva kifejlesztett modern tüzérséggel.
Bocs ha lamakat kérdezek de még 2 napoja kenek a játékkal.

For the greater good

Hu hát magyarokkal lenni nem egyszerû dolog az biztos..
Erõs gyalogságot kell kiképezni,mindennek az alapja.

Sziasztok!A napokban akadtam rá a HOI2-re.Még most kenek elsõnek a játékkal és szerintem nagyon farankó.A magyarokkal vagyok és szeretnék tippeket kérni.
Mi az amire a magyaroknál érdemes rágyúrni vagy milyen dolgokkal kell náluk kezdeni a játékot?Válaszotokat köszönöm!

For the greater good

A doomsday sokkal jobb mint a hoi2.De én mindig az armegeddon móddal játszom(de mondhatom hivatalos minikiegészítõnek vagy 11mb) szerintem az a legjobb.A HOI " NEK ÓRIÁSI HIBÁJA VAN.Nem tudom észrevettétek hogy a tábornokokat simán megölik?Úgy értem németországgal játszom erre manstein rundstedt guerdian meghal 1939ben csak úgy eltünnek ahogy lengyelországban állomásoztak!!!

Észrevétel!
Miért érzem úgy mintha a Doomsday könnyebb lenne mint a sima Hoi2?
Muki100

Tudnátok adni egy linket ahonnan le tudnám tölteni a Total Realism módot?

SirHiggins
Total reaism mod van fent az alapjátékon, olaszokkal nyomulok, az sztetek normális, hogy miután belépek a hb-ba,csatlakozva németországhoz -miután már létrejött vichy,de nem kínált fel semmilyen történelmi választást, rögtön bedobja, hogy kell-e az Afrika Korps, meg jön a görög intervenció is egyszerre. Egyébként meg a németek nem annektálták csehszlovákiát és a skandináv országokat se foglalták el fr.o elõtt.

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En &#8217;t lieve vaderland!

NAgyon szépen köszönöm!!!!!!
matthias92
aztán ha utolér téged idõben (írd be chatre a tab gombbal vagy ha van teamspeaketek akkor azon egyeztessetek...)
nálunk rendszeresen volt ilyen probléma, de mostmár aránylag jobb

matthias92
be kell várni idõben, nagyon levan maradva. Ilyenkor meg kell állítani és az idõ tovább telik neki

Hellósztok! Segítségre lenne szügségem ! haverommal szoktunk mostanába multizni és én vagyok a szerver. Egy idõ után neki az egységei nem reagálnak és belassul a játék(neki) ha lejebbveszem a sebbeséget akkor se jó! A Segítséget elõre is kösz!
A nagyhatalmakat nem érdekli a háború állása soha sem kötnek békét,ez azért elég gáz...

Nekem csak a hétvége jöhet szóba.

Jó lenne,de sajnos nekem nem megoldható..

Chapter 2
Döntésem értelmében elöször közép amerikát foglaltam el Usa helyett 1948-ra már csak 2 állam szenved a kapitilista elnyomástól:Kanada és Usa.Megkezdõdik a felkészülés a tõkések felegvára ellen.1950 márciusra minden készen állt.1950 május 1-jén kitör a háború.Közben a világ más részein a történések:európában romániát anektálja szovjetunió,még amilyen rendes magyarországnak adta aradot😄,bulgáriát anektálta majd bábot csinált belõle,tito jugoszláviájas csatlakozott hozájuk és szovjet segítséggel,olaszországot meghódították,japánok afrika 70%-ékát meghódították:anektálva belgiumot,dél-afrikát.Máshol is sikert aratva anektálva holandiát.Sõt partra szálltak ausztráliában.