Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De már láttam olyat is, hogy '39-ben az oroszok beléptek a tengelybe és lengyelország még 42-ben(!) is kitartott mert a németek nem támadták.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Rogton egy képpel szolgálok a saját kampányomból (1939-Blitzkrieg)
http://imajr.com/Original.aspx?Id=N%C3%A9metek_291800
UI:van valaki aki onlinen akarna játszani velem? Esetleg tobben is lehetnénk
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
nekem is lenne egy kérdésem: az oroszok sose verik vissza a németeket? Nálam mindíg kapitulálnak. Ugyan ez van a japánokkal is. Elfoglalják egész Indiát és már a Kaukázusban járnak. Ez így elég sz*r.
van ugye a modern day scenario a dd 1.3a patchére, ugy láttamez a legfrissebb. Igazam van? Ez a jó ? kérhetek linket esetleg ha nem?
+ lefordítanátok nekem, hogy hogyan kell telepíteni?
For the greater good
Egyébként a magyarokkal ne nagyon akarj világverõ játékot játszani, csak segítsd a szövetségeseidet.
Javaslom még ezt a modot: http://pogessor.freeweb.hu/ Sokat szegít a kezdõknek.
Jelen pillanatban van 9 gyaloghadosztályom mindegyik ellátva kifejlesztett modern tüzérséggel.
Bocs ha lamakat kérdezek de még 2 napoja kenek a játékkal.
For the greater good
Mi az amire a magyaroknál érdemes rágyúrni vagy milyen dolgokkal kell náluk kezdeni a játékot?Válaszotokat köszönöm!
For the greater good
Miért érzem úgy mintha a Doomsday könnyebb lenne mint a sima Hoi2?
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
nálunk rendszeresen volt ilyen probléma, de mostmár aránylag jobb
Döntésem értelmében elöször közép amerikát foglaltam el Usa helyett 1948-ra már csak 2 állam szenved a kapitilista elnyomástól:Kanada és Usa.Megkezdõdik a felkészülés a tõkések felegvára ellen.1950 márciusra minden készen állt.1950 május 1-jén kitör a háború.Közben a világ más részein a történések:európában romániát anektálja szovjetunió,még amilyen rendes magyarországnak adta aradot😄,bulgáriát anektálta majd bábot csinált belõle,tito jugoszláviájas csatlakozott hozájuk és szovjet segítséggel,olaszországot meghódították,japánok afrika 70%-ékát meghódították:anektálva belgiumot,dél-afrikát.Máshol is sikert aratva anektálva holandiát.Sõt partra szálltak ausztráliában.