Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hallottam olyat hogy van egy 1.01-es, de nem tudom hogy ez blöff vagy se. Eléggé ráférne egy javítás de nem akarok kockáztatni egy blöfföt.
név: hoi2-multi
jelszó: hoi2
A részleteket ott megbeszéljük.
ELÉG PÓRUL JÁRTAM😞
Feltettem a Dooms Day-ra a 1.3a-t utána felraktam a Preinstallert ,Utána a setupot... és nem indul😞
Nagyon rossz😞Pedig úgy játszanék vele.... 😞
A telepítést azt jól írtam le? Doomsday alap + Armageddon + Armageddon 1.2-es patch?
az elég a doomsdayt a moderdays 2 re értettem
De szerintem is elég csak a sima doomsday, mondjuk én még nem probáltam vele multizni.
Az a bajom ,hogy nem tudom milyen kiegek jönnek....Nekem a DOOMS DAy van fent. Ezután mi jön??? Szeretném a Modern Day-t feltenni ,de nem tudom milyen kiegek kellenek elötte:S Mármint modern Day 2-õt
addig van idõ felkészülni a háborúra 100%-ékig
Olaszok a leggyengébbek a nagyok közül,még franciák is nagyobb ereõt képviselnek
Velük vagy a balkánt lehet megszerezni vagy afrikát azonkivül eléggé korlátozottak staratégia tekintetében
A brazilok az amcsi kontines második helyezettei erõ tekintetében,csak ugy lassan lehet haladni mert amcsik hadat üzennek könyedén,plussz kis iparosítás nem árt.
KIprobaltam az olaszokat... hat az elejen alig van nyersanyag, igaz enyem libia es etiopiat is 0 erofeszuitessel le lehet rohanni, na meg Albaniat, ezt az elso evben, 1936-ban. De utana? Afrikaban mar csak angol es francia erdekeltsegek vannak, azokba nem kotok bele, mert gyengek az olaszok. Gorogoknek is az angolok biztositjak a fuggetlenseget, szoval olyan nagyon nincs merre terjeszkedni, csak ha megerosodtem es megvarom, mig a nemetek elindulnak osztrigat zabalni.
Belefigyeltem Braziliaba is, de az olyan boszme nagy orszag es olyan keves az indulo hadosztaly, hogy ugy ereztem magam, mint eger a katedralisban.
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Sõt az egész országot😊
Csak gondoltam hátha van ennek könnyeb módja is, meg tud valaki jobb ötletet is ez helyett 😄 (ja meg gondoltam a katonai háthaladás engedélyezését kérni de sajne senki nemmegy bele :\ )
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Lenne egy kérdésem. Osztálytársam japánnal tolja, elfoglalta (annektálta) kínát Cakkumpakk. A kérdés meg abból jön, hogy nemértjük miért nem tud oda egységeket helyezni? :S ...
Nincs gond a szövikkel, csak néha az hogy ha te hozod létre õket sok velük a gond. Nálam pl abszolút analfabéták...vagy csak simán hülyék...nem tudom...
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
"Arra gondolok, ha az országommal nekimegyek mindenkinek, akkor a szövetségeseim mindig támogatnak? Vagy egyszer csak felmondják a katonai szövetséget?"
tufsz=tudsz
28as=38as
Arra gondolok, ha pl Irakkal nekimegyek mindenkinek, akkor az Angolok mindig támogatnak? Vagy egyszer csak felmondják a katonai szövetséget?
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
-A kommunista Kínát ignoráld,túl erõsek a csapataik hogy legyõzd õket,amint bejön a lázadó tábornokok event válaszd a békét velük,fontos kerüld a háború folytatását illetve az egyesült front sem jó ötlet
-Már januártól kezdve szervezd meg a meglévõ csapataidat délre gyorsan ugyanis az egyik hadúr a guanxi clik június környékén hadat üzen(az eventben lévõ békét amikor nyerésre álsz el kell fogadnod különben japán hadat üzen)
-Egyesítéssel ne is próbálkozz mert egyesülnek a hadúrak ellened,illetve Japán agresszióval jár
-A doktrínák terén két ajánlott van:Vagy a japán vagy a szovjet fa
-Nagyon limitált a technikai teamek skillje ezért csak szárazföldi cspatokra és egy kevés ipari fejlesztésre tudsz koncentrálni
-Gyorsan modernizáld a sereged 36-os gyalogosokra,amint megtörtént kezdj õrült gyártásba,militia és gyalogos keverék seregekbe(tisztán gyalogos túl drága kínának és japán ellen minden egyes csapatra szükséged lesz)
-1937.júniusában Japán hadat fog üzenni és kezdetét veszi a kõkemény honvédõ háború ahol nem az ellenfél legyõzése a cél hanem egy frontvonal tartása az elsõ években
-A politikai sliderekbe csak 2 választásod van:
+intervenció felé
+standing army felé
(A hawk lobby maxolva lesz eventektõl)
A harc stílusa pedig statikus védekezés,összpontosítani a csapatokat egy frontvonalon és ahol a japánok áttörnének ott készíteni az ellencsapást.
Nagyon fontos hogy a partvonalakat is védeni kell,legalább egy 3 fõbõl álló sereggel,mert különben japánok nyitnak egy második frontot....
Ez a háború szószerint erõforrásokon múlik,a japánok ha az elsõ évben nem érnek el sikert onnantól kezdve emberanyag hiányuk lesz,de ez kínára nem érvényes,csak úgy nyomni fogod a gyalogosakat és a militát...
Rundstedt: Szeretnék kérni egy kis felvilágosítást, hogy mit lenne érdemes tudni nac.kínáról, ugyanis belekezdtem, de totálisan más mint az európai játékmenet...gyak. totális káosz uralkodik...tiszta kezdõnek éreztem magam velük, ezért gondoltam, h ha már elõbb írtad h favorizálod õket, akkor kikérem a véleményed. mit merre és hány méterre érdemes kezdeni? 😊 az elsõ eventig mentem, a lázadó tábornokig 😊
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Eszembe jutott, hogy kéne csinálni egy olyan játékot ami ötvözi így magát a hoi 2-t, a men of wart és a red orchestrat. 😄 Ti szerintetek egy ilyen keverék game sikeres lenne? 😄
1,Kommunista Kína/Nacionalista Kína
2,Arma 1.2 CCIP(Consolidated China Improvment Pack)
hoi 2-hoi 2 arma 1.3-as ig: gyalogos hordák
arsenal of democracy-iron cross: tank hordák
Ha tankok akkor 4x3-es felosztást csinálj nekik. 😊
Kevés idõm van játszani, idén most ültem le elõször és az elmentett állások mind unalmasnak tûntek(Németek, 1939 nyarán járok))
Legszívesebben újrakezdetm volna, de az meg sok idõ és inkább igyekeztem felvenniu az elõzõ állások gondolatmenetét, hát kevés sikerrel😊
Ja másik kérdés: ha van 12 hadosztály, akkor ezeket egy parancsnok alatt, egy nagy hadseregként érdemes csatába vinni, vagy inkább több, pl 3 db 4-es hadtestet érdemes csinálni 3 különbözõ parancsnok alatt?
(Ezeket a francia határnál állomásoztatom és várom, hogy a Molotov-Ribbentropp Paktum után megtámadjanak a szövetségesek.)
A repülõknél valami technikai(kézügyességi?) gond lehet, mert nem az a baj, hogy kevesen vannak egy csapatba, hanem az, hogy egyáltalán nem tudom squadronokba egyesíteni a gépeket.
Amit gyárt az egy gép lesz a lerakás után és kész, nem tudom összevonni más géppel. Már én is próbáltam, hogy a reptéren ne legyenek szárazföldi erõk csak a három repülõ, de nem tudom elõcsalni az egyesítés gombot, mint a többi haderõnemnél.
A beásás elméletileg bizonyos idõszak eltelte után megtörténik. Én úgy tudom ennek feltétele, hogy x ideig egy helyben, háborítatlanul álljon az adott csapat. Ha ez sem megoldás akkor nem tudom. Ritkán állok meg, én mindig elõretörök, olyan agresszív hadviselést folytatok, hogy sokszor a csapatok alig élnek mire elérem a végsõ gyõzelmet😊
A másiknál a problémára, már ahogyan értettem, ezt a megoldást javaslom:
A gépeket kijelölni kell. Sokszor ez egy shift lenyomásával kell történjen. De ha olyan reptérre viszed a gépeket, ahol nincs szárazföldi erõ, akkor sokkal egyszerûbb, mert nincs más amit ki lehetne választani😊
Ha pedig nem engedélyezi az összevonást, akkor szólj, és megkeresem a mappáiban hogy hol lehet átírni a légierõkhöz egy egységbe összevonható egységek max számát😊
3. Arsenal of Democracyra telepített Iron Cross
Van amelyik megtette magától és van, amelyik nem és nem is tudom utasítani erre.
És valami hülyeség miatt továbbra sem tudom a légierõt egy parancsnokság aláhelyezni, ahány gépet termelek, az mind külön egységként mûködik, még 3-as rendbe sem tudom õket egyesíteni 😞
Nekem egyszerûen nem kínál fel ilyen opciót. Minden más egységnél mûködik, ennél nem.
Van valami speciális utasítás?
Kedvenc országom még egyellöre nincs...
2,Kedvenc módotok(ha van)?
3,Verzió amivel játszotok?(alap,doomsday,arma 1.2,arma 1.3béta,arsenal of democracy,iron cross)?
A német 36-os kampányban meg gyárakat épitek épp..de 1 év mire elkészülnek...hát majd gondolkodok a lentieken..üdv és kösz!