Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A térkép fix, nem módosítható (szerintem)...tehát a több tartományhoz meg kell várnod a HoI 3-at.
BariHUN
sajnos nem tudom úgy megcsinálni hogy monarchia, hanem csak visszarakom a nagy-magyarországot. aki esetleg tudna segíteni hogy mit kell beírni a scenarioba a hadsereg megnövelésére az szóljon! kösz!

BariHUN
esetleg ha van rá igény megcsinálom a before trianon modot

BariHUN
találtam egyet de azt meg nem tudom meikhez csinálták(alap gém, doomsday vagy más)

jaja nekem is kellene a kiegészítõk feltalálási helye😄
BariHUN
vki nem tud az alap játékhoz valami új térképet? pl amiben több a tartomány? jo a doomsdayhez csak azzal még nem probáltam h müxik-e a II. VH-s scenario...

BariHUN
core2duo 2.2-es procim van az nem bírja a számolást?😮

sos
nem tudom megszerezni az armageddont és a doomsdayt megvásárolnám ha vki tudna segiteni
köszönöm
Partizánok ellen csinálj helyörségeket (garizonok) és adj hozzájuk MP dandárt! Utána helyezd ki õket és állítsd partizánvadászatra. Na ezek tuti lenyomják õket. 😊
A lassulás azért van, mert sok lesz az egység, nem bírja a számolást a procid. Vegyél jobb gépet! 😄
BariHUN
viszem az egész balkánt😄 nos megtámadtam romániát. 3 hónapig tartott az egész. eljutottam egészen brassóig. ott ajánlottak egy olyan békét hogy: arad szatmár temesvár kolozsvár iasi craiova meg még vagy 2 tartománytt odadnak ha béke lesz. elfogadtam 😄 lenne 2 kérdésem: a partizánokkal mit tudnék csinálni? mert be van állítva a partizán elhárító de az nem igazás ér sokat mer rengeteg területet foglaltam és vagy 2-3 szabad hadosztályom van...

a másik: az miért van, hogy nagyon gyorsra van állítva az idõ de 1-2 év után lelassul kb normálra. ezzel mit lehet csinálni?

Bolgárok haverok vazze!😄 Ajánlom helyette Macedóniát.
BariHUN
2010. nem volt semmi gond. elõsször beléptem az EU-ba erre oroszok megszakítottak velem mindenféle kereskedelmi "kapcsolatot". ezután megtámadtam a horvátokat(még 2009ben) de mire rijekába értem az már az olaszoké volt. reload..😄 ezután sikerült elérnem splitig de onnan nem tudtam továbbmenni dubrovnikba. csináltam 4-5 gyalog hadosztályt hadatüzentem a bosnyákoknak. õket elfoglaltam és így már be tudtam menni dubrovnikba is. ezután horvátországot is elfoglaltam, jelenleg romániát készülök megtámadni. tervben van még: bulgária, szerbia, albánia.

3-féleképpen lehet ipart növelni:

1. módosítót változtatod.
command = { type = industrial_modifier which = total value = 20 }
Ez 20%-al növeli meg.

2. Bizonyos helyre leraksz base IC-t. UK Lend-lease eventek is ezt csinálják.
command = { type = construct which = ic where = x value = y }
x = provincia ID
y = mennyivel növelje meg

3. Free IC-t adsz. Ez nincs a térképen sehol😊
command = { type = free_ic value = 4 }
Ez 4 Free IC-t ad az adott országnak.
Plusz, ráadáskép nem kell hatalmas antipartizán seregeket tartani, enyém a Balti-tenger és pár plusz egységet is kapok amik antipartizánkodásra pont megfelelnek. És az amcsik se kapnak jogos járandóságomból egy talpalatnyi földet!
x %-al nõjjön az IC

a vége lemaradt😄

Hogy lehet azt megirni eventbe , hogy x %-al nõjjön?

adeex7
melyik évben jársz? nem akadtál össze az amcsikkal? mer tudomásom szerint a horvátoknak garantáják a függetlenségüket,szal ott nem volt gebasz?😄

BariHUN
MDS-ben magyarokkal elfoglaltam horvátországot, boszniát és szlovákiát. most 1-2 termelés és utána jönnek a szerbek.

Az jó ötlet egyszer én is csináltam.
Az egy jó ötlet volt.(Vardar)
Hát miért ne?
adeex7
valaki?

Ha majd megépítetted a Bhutáni Haditengerészetet akkor szólj😄
Én úgy csináltam, hogy németekkel elfoglaltam '36-ban Dániát puppet-et csináltam belõlük, Izlandon meg berendeztem egy szép kis tengeralattjáró és tengeri bombázós bázist. Öröm volt szemeimnek a heti 4-5 sikeres harci jelentés.
Na támad a SZU viszont a tengeren a tenger fenékre küldtem a New York csatahajót meg 2 rombolót és elsüllyesztettem 4 szállítót egy konvojból.Olaszország pedig csatlakozott a tengelyhez
adeex7
lenne egy kérdésem:
Az MDS-el játszok,a jenkikkel,és szeretném megtámadni Iránt.Pár bombázót,és pár tankot állomásoztatok Törökországban,és így támadhatok-e? tehát Törökországból benyomulhatok-e Iránba? lehet hogy láma kérdés,de jó lenne tisztázni 😊)

adeex7
<#banplz> Anglia hogy tudott kiállítani 4 rombolót? 😄DDDD

Az U-boot csata.

Amerika:1 nehéz cirkáló 1 romboló
Anglia:4 romboló
Németország:semmi

Ez egy nagy gyõzelem.
Hozzám csatlakoztak amikor a szovjetek betámadtak😄
Na tessék.Most meg amerika is nekem jön.
Az hogy amikor a németekkel mentek nem akartak csatlakozni.
adeex7
nem értelek 😄D

Mi ebbe a rossz?😄
Ezt nem hiszem el.A németekkel megyek és megnézem az elmentésnél mit csinálnak az angolok.Erre az olaszok rögtön csatlakoznak a tengelyhez.
adeex7
mi??

BariHUN
mostmár müködik. csak azt nem értem hogy az elején miért kell 70 fejlesztés a magyaroknál?

Nem lehet, hogy kimaradt az a lépés, hogy a doosday-re felrakni 1.3a update-et?
BariHUN
bemásoltam a doomsday exét és: please install the latest milestone...

adeex7
ezt próbáltam én is elmagyarázni

adeex7
akkor nem tom,nem tom hogy magyarázzam...

BariHUN
abba telepítem de nincs exe, ha átmásolom a doomsday exe-t akkor kir vmi install-t

adeex7
és abba kell telepíteni az MDS-t..

BariHUN
a preinstall annyit csinál hogy kiirja hogy most átmásol fájlokat a doomsday mappábol , aztán semmi nincs létrehoz egy üres mappát...

adeex7
rosszul emlékszel😊
na akkor:
1.doomsday 1.3a telepít
2.preinstaller lefuttat
3.MDS 2 telepítése abba a mappába,amit létrehozott a preinstaller
4.no time limit peccs telepít
5.ennyi!!

át kell másolni az eredeti doomsday exét. asszem 😄

BariHUN
oda telepítem, c,program files,paradox,modern day scenario

és nincs exe

adeex7
a preinstaller mappába kell benyomatni a telepitést😊

BariHUN
valaki segítsen! fel szeretném rakni a modern day scenari kiegészítõt. fel van rakva a dommsday + az 1.3a patch is. pre installer egy üres mappát hoz létre(nem tudom hogy üresnek kell-e lennie) ezután felrakom a kiegészítõt és nincs .exe fájl.

BariHUN
Kezdtem egy újat elsõ dolgom elfoglaltm ausztrát, azóta ott állomásozik a fél honvédelem a partizánok miatt 😄 40-ben járok arra várok hogy a németek megtámadják a ruszkikat és akkor megyek én is. Lengyelországbol is van egy tartományok és arrafelé csak 3 hadosztálynyi orosz van az én 8 hadosztályommal szemben.

Vagy csinálj NAV-okat. Azokkal is lehet írtani rendesen😊