Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a hármat nagyon várom
MEM = Multiplayer Enhanced Mod, EIR = East Is Red vagy mi 😄D
Persze vannak szervezett játékok, de full magyar csapat nem igazán van😞
Régen volt 2 is, de elfogytak az emberek...
Szaggatás az szerintem engine probléma, régi gépemen nálam is csinálta singleben is, de fõleg akkor amikor már rengeteg egység volt.
Lag sajnos elõfordul multiban.
Jó net kell a hostnak, és akkor nincs gond. Persze nem lehet nagyon gyorsan pörgetni (very fast meg ilyenek) mert szétesik az egész.
Háborúban below normal, békében normal vagy above normal a megszokott speed.
A hostnál az upload fontos, 6-7 fõhöz legalább 512kb ajánlott.(de inkább 768 vagy 1024)
Nálunk max pár óra lagg szokott lenni az még belefér.
Viszont egy játék elég sokáig el szokott tartani: 6-7 embernél jó ha heti egy fix idõpont összejön, 3-4 órával számolva 1-2 hónapig simán eltart egy kampány, szóval nem rövid.
Az jó ha reálisak az erõviszonyok, csak legyen meg az egyensúly is, mert multiban az is nagyon fontos tényezõ.
Persze vannak szervezett játékok, de full magyar csapat nem igazán van😞
Régen volt 2 is, de elfogytak az emberek...
Szaggatás az szerintem engine probléma, régi gépemen nálam is csinálta singleben is, de fõleg akkor amikor már rengeteg egység volt.
Lag sajnos elõfordul multiban.
Jó net kell a hostnak, és akkor nincs gond. Persze nem lehet nagyon gyorsan pörgetni (very fast meg ilyenek) mert szétesik az egész.
Háborúban below normal, békében normal vagy above normal a megszokott speed.
A hostnál az upload fontos, 6-7 fõhöz legalább 512kb ajánlott.(de inkább 768 vagy 1024)
Nálunk max pár óra lagg szokott lenni az még belefér.
Viszont egy játék elég sokáig el szokott tartani: 6-7 embernél jó ha heti egy fix idõpont összejön, 3-4 órával számolva 1-2 hónapig simán eltart egy kampány, szóval nem rövid.
Az jó ha reálisak az erõviszonyok, csak legyen meg az egyensúly is, mert multiban az is nagyon fontos tényezõ.
igen, pont ez erdekelne engem, 6-7 emberrel, hogy nehez osszehozni az teny, remeltem h van vmi szervezett ilyen dolog na mindegy.
masik, hogy ez a MEM es EIR ez pontosan mi, mert olyan modot amire raillik ez a rovidites nem talaltam 😄
viszont a TRP az a mod ami a legjobban elkeszitett szerintem, probaltam tobbet is de azok annyira nem nyertek el a tetszesemet, ennel pedig tenyleg valosagszeru eroviszonyok vannak.
amugy lanon probaltuk mar a dolgot, 4 embernel nem volt veszelyes a szaggatas. volt azonban egy iszonyatosan idegesito hiba, szerencsere csak egyszer: multiban a 2 gepen mashogy ment az ido, egyik mar honapotvaltott masiknal 14.e votl stb. erre valami megoldas letezik?
masik, hogy ez a MEM es EIR ez pontosan mi, mert olyan modot amire raillik ez a rovidites nem talaltam 😄
viszont a TRP az a mod ami a legjobban elkeszitett szerintem, probaltam tobbet is de azok annyira nem nyertek el a tetszesemet, ennel pedig tenyleg valosagszeru eroviszonyok vannak.
amugy lanon probaltuk mar a dolgot, 4 embernel nem volt veszelyes a szaggatas. volt azonban egy iszonyatosan idegesito hiba, szerencsere csak egyszer: multiban a 2 gepen mashogy ment az ido, egyik mar honapotvaltott masiknal 14.e votl stb. erre valami megoldas letezik?
Legjobb 6-7 fõvel játszani, mert akkor minden major országot humán visz.😊
Csak sajnos nehéz ennyi embert összehozni...
TRP-t multiban nem próbáltam. Amúgy van 1-2 spec multis mod, amit direkt erre csináltak. Paradox fórumon nézz körül, ott biztos találász infót róla.
Egyik a MEM. Másik meg azt hiszem EIR. (bár ezt még nem próbáltam, nem tudom milyen)
Egyébként HOI-ban valóban multi adja az igazi élményt, single az egy vicc...
Csak sajnos nehéz ennyi embert összehozni...
TRP-t multiban nem próbáltam. Amúgy van 1-2 spec multis mod, amit direkt erre csináltak. Paradox fórumon nézz körül, ott biztos találász infót róla.
Egyik a MEM. Másik meg azt hiszem EIR. (bár ezt még nem próbáltam, nem tudom milyen)
Egyébként HOI-ban valóban multi adja az igazi élményt, single az egy vicc...
Én szoktam multizni, de mondjuk TRP nélkül 😛
Ja, és túl ,sok embert nem javaslok, mert nagyon tudd akadozni 😛
Ja, és túl ,sok embert nem javaslok, mert nagyon tudd akadozni 😛
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
szevasztok.
eleg regota jatszok a jatekkal es igazabol egy dolog hianyzik meg nekem belole, vmi rohadt jo multi.
nem szoktatok nyomni valami ilyesmit?
totalrealismproject erdekelne, es mondjuk annyi emberrel, hogy legyen ally meg nazi oldal is 😊
eleg regota jatszok a jatekkal es igazabol egy dolog hianyzik meg nekem belole, vmi rohadt jo multi.
nem szoktatok nyomni valami ilyesmit?
totalrealismproject erdekelne, es mondjuk annyi emberrel, hogy legyen ally meg nazi oldal is 😊
Valaki játszott Argentínával és egyben nagyot hódítót?
Köszi.
1, Doomsday-t felrakni
2, Átnevezni a Doomsday mappát 1914-re
3, Törölni a következõ mappákat, az almappáival együtt:
\ai
\db
\music
\scenarios
\GFX\Interface\models
\GFX\Interface\pics
\GFX\Interface\tech
4, Bemásolni az 1914 mod-ot az 1914 mappába.
5, Végül a no_time_limit_11.exe-t futtatni
2, Átnevezni a Doomsday mappát 1914-re
3, Törölni a következõ mappákat, az almappáival együtt:
\ai
\db
\music
\scenarios
\GFX\Interface\models
\GFX\Interface\pics
\GFX\Interface\tech
4, Bemásolni az 1914 mod-ot az 1914 mappába.
5, Végül a no_time_limit_11.exe-t futtatni
Helló! Hogy kell felrakni az Hoi2-hõz a 1914 word war módot? mert nekem hibákat észlel mikor el akkrom inditani. Amúgy megvan a Doomsday is ha az kell hozzá.
Közben már rájöttem, de köszi.
Légy antidemokratikus beállítású és akkor kevesebb dissent jön hadüzenetenként.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Nem tudja vki, hol lehet átállítani, hogy ne legyen túl nagy a dissent egy hadüzenet után?
Öcsinek pofon, angolul meg tanulj meg!
(Vagy legalább egy szótárt vegyél a kezedbe. Van olyan is hogy webforditas.hu )
(Vagy legalább egy szótárt vegyél a kezedbe. Van olyan is hogy webforditas.hu )
Hát nem tudok mert a kis öcsém letörölte a savémet bósszúbol
Képet mutass nékünk dicsõ római ifjú.
valaki meg tudja mondani hogy a Historical Stony Road címû módot honnan tudom letölteni?? Mert a hivatalos oldalra miután reggeltem nem tudtam letölteni mer tvalamit kiír angolul de mivel nem tudok angolul ezért nem tudtam letölteni.PLs help
Én létre hoztam az Új-római birodalmat az olaszokkal
Nekem 1 óra volt anno😄
Szívás. Patcheld fel, tedd fel a kiegészítõket. Nincs más esély.
lenne egy oan problémám hogy 1940-ben vok a magyarokkal. elég nagy hadseregem van és van ugy 15-20 helyõrségem fent pesten tartalékban. de ha hadat üzenek romániának vagy jugoszláviának pár másodperc mulva kifagy az egész és hibajelentés van. rendes mentésem nincs csak autosave nemtom az mennyit számít.
köszönöm jó lett :d
Betöltöd a játékot úgy, hogy SZUval vagy aztán kiengedteted magadat(end of puppet regime vagy mi). Elmented és újra betöltöd a saját országoddal. Enjoy😄
Hogy tudok kiszállni a szivjetúnióvól 1945-ben? ellentétes a politikám, jóba vagyok nyugattal, mert kódokat használtam .hogy tudok kiszállni?
Hali! 1945-ben vagyok a Doomsday-ben és a Szovjetúnió bábja vagyak, írtam be kódot, és változtattam a kabinteten, most nyugati a politikám, jóba vagyok szövetségesekkel. De hogy tudok kiszállni a Szovjetúnióból?: nincs mod vagy kód? vagy csak várjak pár évet és gondolom lázadás tör ki az új politika miatt?
Ebben van magyarítás is.pogessor oldala
Sehogy... maximum beállsz a szövetségesekhez a háború vége felé, õk neked adják a felvidéket... ált. érdemes megtámadni a németeket ha már kezdik visszaszorítani õket.
GRUNGE IS DEAD
Üdv! Új vagyok még és lenne egy kérdésem 😊
1939 márciusában járok a magyarokkal, Németország annektálta Csehszlovákiát, létrejött Szlovákia és belépett az tengelybe. Kérdésem: Ezek után én hogy a pöcsös búbánatba tudom elszedni tõlük Felvidéket? Eddig vártam a megfelelõ alkalomra, erre tessék... a saját szövetségeseim lettek XDD
1939 márciusában járok a magyarokkal, Németország annektálta Csehszlovákiát, létrejött Szlovákia és belépett az tengelybe. Kérdésem: Ezek után én hogy a pöcsös búbánatba tudom elszedni tõlük Felvidéket? Eddig vártam a megfelelõ alkalomra, erre tessék... a saját szövetségeseim lettek XDD
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
BlueteamCapturetheFlag?😄 Mi az a BCF?
"'38-ban vagyok de se a jugok se a se a szõröstalpuak nem adják vissza a területeket. lehet megtámadom õket és annektálom mind a 2 országot."
A szovjetek meg téged. Nem igazán érdemes a balkánnal szenvedni '40 elõtt, mert könnyen beüt a BCF.
A szovjetek meg téged. Nem igazán érdemes a balkánnal szenvedni '40 elõtt, mert könnyen beüt a BCF.
GRUNGE IS DEAD
Vagy acceptall😄
1%?? És megéri? Mert akkor átlagosan 100 próbálkozásra adja oda, ami 100 hét = 2 év, plusz mennyi pénz is? Egy demand legalább 100$, vagyis 10000$.
Ja és pl. Yugóktól mit kapsz, vagy 3 területet...
Szerintem egyszerûbb lerohanni😄D
Ja és pl. Yugóktól mit kapsz, vagy 3 területet...
Szerintem egyszerûbb lerohanni😄D
+200 as barátsággal, függetlenség garantálással, és 1-2 kereskedelmi szerzõdéssel simán fel lehet tornázni a területi követelések esélyét 1%-ra. onnantól már csak az AI-n múlik nálam.
nekem egyszer sikerült visszakapni ily módon területet, a Délvidéket a jugóktól.
nekem egyszer sikerült visszakapni ily módon területet, a Délvidéket a jugóktól.
In gém ném: MaxWell125
Khm.. Mit adtak neked vissza, kik, mikor? Mit ittak azok?
kezdtem egyet a magyarokkal '36-ban és az elsõ dolgom az volt hogy követeltem a felvidéket a csehektõl. visszadták 2. követelés után. utána szövetséget kötöttem a németekkel. '38-ban vagyok de se a jugok se a se a szõröstalpuak nem adják vissza a területeket. lehet megtámadom õket és annektálom mind a 2 országot.
Talán a hoi3-hoz lesz..
Üdv, használ vki Total Realism Project-et? A partraszállás bekövetkezik amikor ott az ideje?
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
Hali.Tudna valaki segiteni abban, hogy mitol lehet hogy mikor kivalasztom pl. egy 36 os gyalogsag termeleset akkor kiirja,hogy 8.1 IC kell hozza, s a gyartosorban meg atirja 7.4re<#confused>#confused>
Tényleg! <#falbav>#falbav> <#idiota>#idiota>
magyaroknak van egy eventje, ami lengyel megtámadás után jön elõ. Ebben van olyan lehetõség hogy szövizik a lengyelekkel, lehet hogy a hülyéje ezt választotta <#mf1>#mf1>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ha belepiszkáltam volna, akkor nem lepõdtem volna meg ezen. 😊
aasszem Mo-nak kiosztanak egy GoI-t a kampány elején, szóval lehet csak a lengyeleket próbálták védeni... nemtudom. elállítottál valamit?
GRUNGE IS DEAD
Vered itt át a népet a palánkon! Fene a fejedet😄
A legújabb Pogessor van fenn egyébként. Ja és nem egyik pillanatról a másikra annektálta, hanem szépen lassan elfoglalta.
ja igen a magyarosítás sem volt jó lépés a játék stabilitása szempontjából
Kellett neked magyarítani a játékot!😄
Lehetetlen. Biztos a mod valamelyik eventjének a száma keveredett.
Lehetetlen. Biztos a mod valamelyik eventjének a száma keveredett.