Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most Tibettel kereskedjek?😄
ja, csak ha szar a kapcsolatod, akkor egy supplyert joval kevesebb nyersanyagot fog adni, mintha +200-as lenne a kapcsolatod.
Nem fontos, hogy jó legyen. USA, SZU, Anglia, Franciaország mindig tart otthon polcon jó sokat mindenbõl.
kereskedj! Gyarts sok supply-t es azokat csereld el nyersanyagokra olyan orszagokkal, akikkel jo a kapcsolatod.
Hello!
Én csak most találtam rá a játékra, de kicsit bonyolult számomra! az olaszokkal kezdtem és az a bajom, hogy az összes nyersanyagom(kivételolaj) csökkenni kezd drasztikus módon! Hogyan tudom ezt befolyásolni! tutorialt megcsináltam de még így sem tiszta!
Én csak most találtam rá a játékra, de kicsit bonyolult számomra! az olaszokkal kezdtem és az a bajom, hogy az összes nyersanyagom(kivételolaj) csökkenni kezd drasztikus módon! Hogyan tudom ezt befolyásolni! tutorialt megcsináltam de még így sem tiszta!
Csodát nem tesz, de szerintem érdemes kipróbálni legalább, az alap AI-nál tényleg jobb.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
És ezt hona lehetne beszerezni? Mert engem érdekelne, legalább is a tréképp mindenképp.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Egyébként már vártam, hogy mikor kérdezi meg valaki😄
Hát most úgy néz ki a HOI2, hogy a Molotov-Ribbentop paktum aláírásakor az oroszok azokat a területeket követelik a Balti államoktól amiket a valóságban is. Azonban a kiskapu a gépezetben Memel átadása, ami a paktum elõtti esemény. A német AI talán 20%, hogy nem fogadja el és megmarad a litvánok kezén. Éppen ezért ha mákja van(megmarad Memel), akkor Litvánia tovább él és a szovjetek is megkapták a területeiket(a maradék 3 provinciát) és mindenki boldog. De ez az új E3 térkép behozza Klaipédiát vagy mit ami viszont elég kicsi és semmije sincs. Ha marad ez a felállás csak Memel helyett Klaipédia marad meg a litvánoknak akkor egy légibázissal, tengeri kikötõvel és 2 IC-vel rendelkezõ terület helyett, a semmivel kénytelenek beérni. Ezért szív hatalmasat Litvánia, ha mákja van😄
"Az egyetlen hátránya, hogy Litvánia hatalmasat szív, ha mákja van." Ez mit akar jelenteni? Egy kis ellentétet érzek a 2 mondatrész között...
Azért annyira nem változott az a térkép. De amúgy sok az elõnye, mert meglehet valósítani rengeteg történelem hû dolgot. Az egyetlen hátránya, hogy Litvánia hatalmasat szív, ha mákja van.
Szerintem nem elsõsorban térképjavítás kéne ehhez a játékhoz. Hanem a mesterséges intelligenciát finomítani. Például nem bírom azt, amikor az ellenség összes területét elfoglaltam, és még így se lehet vele békét kötni, vagy nem lehet beannektálni, mert a Csendes-óceán csücskében van egy pontot érõ szigete. Ez rendkívül tud bosszantani.
Valamint olyat is csinál a gép, hogy teljesen védtelem a hátországom, simán partra tudna szállni, de az ellenség ehelyett beküldi az egész flottáját és elkezdi bombázni a kikötõmet.. nevetséges. Még sorolhatnám.
Valamint olyat is csinál a gép, hogy teljesen védtelem a hátországom, simán partra tudna szállni, de az ellenség ehelyett beküldi az egész flottáját és elkezdi bombázni a kikötõmet.. nevetséges. Még sorolhatnám.
Csinálnak egy rendes térképet, ami kicsit részletesebb és pontosabbak a határok, határváltozások.
Eastern Europe Enchemanthe mod vagy mi 😄 teljesen uj mod amihez egy normális térkép is jár végre
jaa jovan elnéztem a HSZ-t igen ez E3 mod 😄 sry csak már vártam a választ az OMM-es problémámra 😄
Dehogy... Ez E3.
Ez mibõl van?
Valaki magyarázza már el nekem miért nem jött létre az OMM miután megszavazták az Osztrákok is az Uniót? 😄
Ez az E3as képre ment.
Nem tudtam. Még nem indítottam ilyen paranormális irányba a játékot, de szerintem megteszem😄
lenne egy oan problémám hogy mostmár elfogadták, de marad simán magyarország és ausztria, valamint ausztria seregét se kapom meg. ienkor mi a teendõ? 😄
Vagy ha tényleg biztosra, akkor 100ra. 😊
Írd át az eventeknél az ai_chance részt 99-re, ha biztosra akarsz menni.
In gém ném: MaxWell125
Egyszer németekkel elfoglaltam a kíváncsiság kedvéért egész magyarországot (a neki adott felvidékkel együtt), romániát, jugoszláviát, hogy megnézhessem mik hozhatók létre.
szász bábállam sajna nem, csak maga Erdély, mint állam hozható létre.
amúgy még Vajdaság, Kárpátalja, Baranyai szerb-magyar köztársaság (Pécs és Eszékbõl, a neve pedig nem biztos ez, csak vmi ilyesmi) és Bánáti Köztársaság. Bár ezeket lehet te is tudtad, na mindegy, azért elmondtam õket, hátha volt aki nem tudta 😛
szász bábállam sajna nem, csak maga Erdély, mint állam hozható létre.
amúgy még Vajdaság, Kárpátalja, Baranyai szerb-magyar köztársaság (Pécs és Eszékbõl, a neve pedig nem biztos ez, csak vmi ilyesmi) és Bánáti Köztársaság. Bár ezeket lehet te is tudtad, na mindegy, azért elmondtam õket, hátha volt aki nem tudta 😛
Hm. Nekem a 2 leglényegesebb változás az az, hogy Litvánia szívni fog mint állat, ha mákja van és a magyarok megkapják a felvidéket szépen, történelem hûen.
Egyébként lehet szász bábállamot csinálni?(Erdélyben természetesen)
Egyébként lehet szász bábállamot csinálni?(Erdélyben természetesen)
Independent Nations mod forever!😄
Az igen! <#wow1>#wow1> <#wow1>#wow1> <#wow1>#wow1>
Igen azt én is tudom, hogy az OMM létrehozható bábként is, de én azt mondtam, hogy pogessorék beletették azt is, hogy már eventekkel is létrejöhessen.
Csak nálam az a baj, hogy az általad is mondott területek mindig max. a németekkel foglalom el, és akkor viszont már csehország és ausztria nemzeti provincia, amit nem lehet más országnak adni sajna
Csak nálam az a baj, hogy az általad is mondott területek mindig max. a németekkel foglalom el, és akkor viszont már csehország és ausztria nemzeti provincia, amit nem lehet más országnak adni sajna
itt talkáltok 2 db képet európáról, az egyiken lengyelország és környéke látható, a másikon magyarország és környéke 😄
http://e3project.freeforums.org/e3-map-t4-70.html
http://e3project.freeforums.org/e3-map-t4-70.html
csinálják egy páran, de milyen szép már nézni hogy van a készítõk között magyar,román,szerb és mégse veszekednek...
Félreértés ne essék, az Osztrák-Magyar Monarchia nem ekkora. Ha elfoglalod Ausztriát és Magyarországot akkor fel lehet szabadítani. A köv területek a nemzeti tartományi: Ausztria, Nagy-Magyarország, Csehország, Tirol, Galícia. Elég jó kis ország lesz, a techteamek a "tagországok" legjobb teamjei.
Az a 7 rar csak a továbbfejlesztéshez szükséges fájlok, még közel sincs kész... Úgy tudom Vladimir II feladta az egészet, ezért feltöltötte ezeket, hogy hátha a többiek munkáját segíti.
nah nem engedte feltölteni. akkor simán itt a link a képhez:
http://kiss68laci.extra.hu/viewer.php?file=iukwefbgnwcwzgtas4je.png
http://kiss68laci.extra.hu/viewer.php?file=iukwefbgnwcwzgtas4je.png
Tessék itt a kép a "Nagy" OMM-rõl.
Pogessor mód ez egy magyar mód, ami 90%-os magyarítást tartalmaz, valamint nem túlzok, ha azt mondom, hogy a magyarok eventjeinek a számát megtízszerezi, de persze a többi országhoz is tesz be új eventeket. Azt hittem itt mindenki ismeri a modot :S
Oldal:
http://pogessor.freeweb.hu
Amúgy nem olyan az OMM. Szerinted ilyen megtörténhetett volna, hogy visszaáll az OMM csak úgy magától? Nem, a lényege, hogy közös uralkodója lesz az Osztrák-Magyar Monarchiának és Magyarországnak. Szóval a dolog nem lett jól megoldva teljesen, mert az Ausztria helyén megalakuló OMM ország a két világháború közti Ausztria területére korlátozódik, az új OMM-nek még területi követelései sincsenek a régi területeire, hanem ugyanazt az 1-1 provinciát követeli Csehektõl és Olaszoktól, mint a sima Ausztria. Abban jó ez a történés, hogy mondom, az irányításod alá kapod a régi Ausztria, vagyis OMM játék kezdésekor meglévõ 10 hadosztályát, amivel már azért körül lehet nézni a határos országokban, hogy mit lehet menni támadni 😊
Oldal:
http://pogessor.freeweb.hu
Amúgy nem olyan az OMM. Szerinted ilyen megtörténhetett volna, hogy visszaáll az OMM csak úgy magától? Nem, a lényege, hogy közös uralkodója lesz az Osztrák-Magyar Monarchiának és Magyarországnak. Szóval a dolog nem lett jól megoldva teljesen, mert az Ausztria helyén megalakuló OMM ország a két világháború közti Ausztria területére korlátozódik, az új OMM-nek még területi követelései sincsenek a régi területeire, hanem ugyanazt az 1-1 provinciát követeli Csehektõl és Olaszoktól, mint a sima Ausztria. Abban jó ez a történés, hogy mondom, az irányításod alá kapod a régi Ausztria, vagyis OMM játék kezdésekor meglévõ 10 hadosztályát, amivel már azért körül lehet nézni a határos országokban, hogy mit lehet menni támadni 😊
innen: http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=344129&page=1&pp=20
Amúgy ebben a progresszor modban az OMM területileg olyan, mint valójában? Csehszlovákia+Erdély+Délvidék, stb...
amugy nem talalkoztam ezzel meg, csak TRP modot probaltam mert egyreszt csak az jott 30nal gyorsabban, masreszt arrol talaltam jo irasokat stb, illetve mert az iszonyatosan bejott 😄
ez a progressor mod erdekelne, meg tudnatok mondani honnan lehet leszedni?
Honnan szedted le? 😄 Még el sem készült... 😄
Én mondom.
Valaki el tudná nekem mondani , hogyan telepitsem fel az E3 modot , h mûködjön is?
Ja elnézést, az nem IV. Béla akart lenni a kettõvel ezelõtti hozzászólásomban, hanem IV. Károly XD
Ja és iparban ott volt egy csomó módosító tényezõ (az ilyen +10 és +20 százalékok (tehát ilyen 'technikai hatás', 'nehézségi hatás'), aztán olyan miniszter, aki egy ilyen bónuszt ad, hogy "+15% megszállt területek IC felhasználás", és így simán összejön Olaszországból meg Magyarországból a 80 körüli.
A játékot pedig közepes fokozat körül ûzöm.
A játékot pedig közepes fokozat körül ûzöm.