Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Help17
hogy tudok chatelni veletek? hogy tudok szöveget írni? nekem gyors intrnetem van ADSl 1000kb/s

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Zsolo007
Milyen neted van?

Help17
igen

Help17
igen

Zsolo007
Tûzfalat használsz?

Help17
azt írja ki hogy failed

Zsolo007
Multiplayer/internet/IPt beírod azt Join 😊

beirod ip azt join

Zsolo007
persze kezdjünk újat akkor

na inditom

Help17
na hogy tudok csatlakozni?

mert öket nagyon utálom 😊

Help17
akkor miért nem leszel a franciákkal?
😊

olaszokkal csak egy felet számolj, gyengék 😊

Help17
mi az ip cím?

Help17
Tudok játszani vele

Help17
ketten ellenem? 😞(

😊)

újat kezdünk?

Zsolo007
Én Német, Nick legutóbb Olasz volt, te meg anglia.....nem rossz kivíncsi lennék a végeredményre 😊))

help17 tudod hogy kell, nem?

Help17
Ki melyik ország szeretne mlenni mert én szívesen lennék Anglia.

ok 😊

Zsolo007
Nah 3an kipróbáljuk?
még több FUN 😊

Help17
3-an nem lehet játszani? Mert ha lehet akkor én is beszálnék

nah bocs itt vagyok

Help17
Én is akarok!!!😊
Imádom
Hajrá Anglia

Zsolo007
Mostmár szinte percenként nézem a topikot úgyhogy ha csinálod a szervert pls szólj.

Zsolo007
No nagynehezen sikerült hazaérnem 😊 . 17:45 neked jó? Ha igen akkor majd hozd létre a szervert 😊.

amugy melyik országgal leszel?

ok

ctrl + vagy - erre gondolsz?

Zsolo007
Már megtaláltam 😊. Nem használok MSNt. Úgyhogy én kb. 14:45 tõl ráérek, add meg az IPcímed és akkor(14:45) hozz létre szervert és én felcsatlakozom.

Mellesleg mi a gyorsgomb az idõgyorsítás/lassításra?

most is ráérek 😊 msn?

amikor országot választasz, klikkejj egyet jobb egérrel bármelyik országon és felcsapja a listát

burkusdió
ööö
iken! 😄
egyébként rájöttem, mekkora hülyeséget kérdeztem...
legközelebb elõbb olvaséok és aztán kérdezek 😄

IMYke2.0.0.0
Na ne hülyéskedj már! Még forró, hivatalosan nem is kapható, és Te már magyarítást akarsz hozzá???!!!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

burkusdió
siasztok!
nem tud valaki hozzá magyarítást?

Zsolo007
Na ûber 😊

Mikor érsz rá? Kipróbálhatnánk. Mellesleg még én sem nyomtam multiban.

Azt írtad a road to warral játszol, de akkor hogy lehetsz MO (magyarország?)- val?

Amúgy szerintem is jobb mint az 1 rengeteg újdonság van benne amik az élethûséget javítják, ami nem tetszik hogy nagy lett a "menü" a képernyõ jórészét elfoglalja a bal oldali menü. Ez persze nem lenne gond ha nem lenne rögzítve a felbontás 1024x768-ra. Még az 1ben is lehetett állítani el nem tudom képzelni honnan vették ezt a baromságot a paradoxos fiúk hogy nem kell felbontásállítás. 1280x1024 sokkal átláthatóbb lenne..... Remélem rájönnek a hülyeségükre és kiadnak valami patchot ami engedélyezi a felbontásváltást.

UI.:Mondjuk engem azért zavar nagyaon az 1024x768 mert a 19"-os monitoromon az már bõdületesen nagy 😊, zavaróan nagy, nálam a minimum az 1152x864.

énis kipróbálnám, de még soha nem játszottam online 😊

Zsolo007
Valaki próbálta már multiban? Én szívesen kipróbálnám valakivel akinek lenne hozzá kedve 😊 .

nemtudom, nempróbáltam
természetesen road to war, mo-val
szvsz jobb mint az 1

Zsolo007
Sziasztok!

Lehet valahogy felbontást állítani? Ti melyik népséggel kezdtétek, melyik éveben? Szerintetek jobb lett mint az 1 ?

Én az 1-el sokat játszottam és én azt kicsit átláthatóbbnak érzem, bár tény hogy ebbe jónéhány újdonság belekerült.

Hmuda
np

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Thx az infot!

Hmuda
Nekem 100%, hogy a HoI2 kettõ van meg, mivel a töltõképernyõ elég egyértelmû. Én a Bithumentõl szedtem, ott 100% hogy a 2. rész van fent.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sziasztok!

Nektek biztos, hogy a Hearts of iron 2 van meg és nem a HoI - Platinum?

Ugyanis HoI 2 néven a Platinumot töltöttem le a WCO-tól 😞

Tudtommal nem ugyanaz....

Az a kúrva érdekes, hogy most pl románok ellen harcolok, é több egységgel inful mint én. Max 9 egységem van, õ meg jön 20al na lol 😊

Hmuda
Hátö, azért kicsit bonyolult. Próbálkozz a tutoriallal továbbra is, hátha pillanatnyi megingás volt csak az a fagyás. Nekem nem crackes a verzióm (iND) és jól fut Dt-val mountolva. Mondjuk az elsõ tutorial csak a kezelõfelületet magyarázza el, a többeben meg kicsit behatóbban tanulmányozza, szóval annyira nem létfontosságú az elsõ.

Persze gondolom 1 tank valójában nem 2000 tank stb stb :-) Ha lesz idõd kicsit elmagyarázhatnád a dolgokat :-) Picit bonyolult :-)

Hmuda
Én ahogy elnéztem egy alap gyalogos egység kb 2000 tagot számlál, de ez gondolom csökken vagy növekszik más egységeknél.

Fõleg a lerohanás tetszik, amikor 3 oldalról támadom az ellent .-) Ebben az esetben kell egy csali aki támad, és utána mehet a buli :-) Azt nemtudod véletelnül hogy 1 egység az hány katona valójában?

Hmuda
Köszi. :-)

Eleinte nekem is zavaros volt kicsit, de már EU2-n edzõdtem, szóval nehezen de bele lehet szokni (most nyertem meg Lengyelország lerohanását, legközelebb megpróbûlom megvédeni :-) ).

Én is próbáltam eltüntetni a fürherei posztról de nem hagyta. Kár, pedig megnézném, hogy milyen lett volna úgy intézni, hogy az a majom eltünik és helyébe egy szabad szellemiségû demokráciát állítok. :-)))