Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jo terv 😄
ok
ok
Szevasztok! Most volt egy kis idõm suli után és egéb elfoglaltságom elõtt nyomulni egy kicsit MOval 😊. 39 elején vagyok és most foglaltam el Jugoszláviát 😄DD. Görögország lerohanásához egyengetem mostmár a terepet 😄DD. Aztán majd jön Törökország és ha a németek megtámadják a szovjetúniót akkor én is nekimegyek és elfoglalom a kaukázusi olajmezõket 😄DD. Szép terv mi?
Nick én 19:00tól ráérek úgyhogy ha akkor megcsinálod a szervert akkor felcsatlakozom.
Nick én 19:00tól ráérek úgyhogy ha akkor megcsinálod a szervert akkor felcsatlakozom.
Remélem vigyáztok ránk 😊
Zsolo - Német
én - Olasz
én - Olasz
Magyarokkal kellene lenni multiban mondjuk románok vagy szlovákok ellen. :-)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Kiket vezettek világuralomra Brain? 😊
tegnap játszottunk elöször 😊
amugy meg szivesen bevennénk, de az én netem kevés 3emberhez, jelenleg Zsoloé is, meg most sztem azt folytatjuk amit elkezdtünk, már 39ben járunk 😊
amugy meg szivesen bevennénk, de az én netem kevés 3emberhez, jelenleg Zsoloé is, meg most sztem azt folytatjuk amit elkezdtünk, már 39ben járunk 😊
7végén is szoktatok játszani? Mert ha bevesztek én szívesen mennék 😊
Zsolo, felölem jácchatunk
sztem max annyian ahány országot választani lehet, nem emléxem pontosan talán 8...
Milyen a multi része? És hányan lehet max?
jöhetsz
akkor ketten? a német, olasz-t?
de miért laggol? a tüzfala miatt? mert a nete nagyon jo, legfeljebb az enyém szar 3 emberhez...
nah akkor mi legyen 😞
mármint amikor én voltam a szerver?
nem volt lassulás a játékodban vagy akármi más?
az volt a baj hogy nekem mindig azt irta hogy: network latency saha
Hát vagy te csinálod vagy Nick de ha nick akkor lagg, tehát az nem játszik.... = csak ketten nyomjuk 😞
akkor csinálja más a szerver, és normal segbességq legyen
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
<#nemtudom>#nemtudom> nekem is, de van sima virusirtód nem?
nekem is failed, sztem nyomd ki a tüzfalad ha van
mi az ip-d?
tab -al