Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zsolo szólj ha már megy
ram van bõven
procimiatt😄
nálam már egészen szept 28 ig elment😄
aham
IP?
Húha érdekes volt ez az idõ elcsúszás ,amit írtatok azokat eltudtam olvasni ,de úgy látszik amit én írtam azt ti már nem
zsolo megjött icram is beveszük szóval ismét join 😄
hi kicsit lekésted😄
hi ic most csatlakozhatsz
újat kezdünk
újat kezdünk
most kezdünk újat
ok jöhettek 😄 80.98.204.242
3-an vagyunk már 😊
És mindenki más is 😊
Aki multizni akar izibe vendéglátonk ip-jére:
80.98.204.242
Zsolo007 ha tudsz jerr.
80.98.204.242
Zsolo007 ha tudsz jerr.
Komm bitte 😊
Help mit ír mi nem tetszik neki? , enginenek már sikerült belépnie
jobb ha a tûz körül leszel 😄 ,de nekem mindegy amelyik tetszik azzal
próbáld újra
Európára koncentráltok vagy bárhonnan lehet választani népet?
80.98.204.242 ide gyertek
oksi
Mondjuk 30-ig várjunk, hátha aztán go, szerintem
3an elegen leszünk?
Nekem jó lesz valamelyik tengely 😊
persze jöhet bárki aki nem az angolokkal akar lenni😄
Bocs, most értem újra gép közelbe. 😊
Ja, mielõtt elfelejtem:
Én is jöhetek?
Ja, mielõtt elfelejtem:
Én is jöhetek?
Help17 úgynéz ki csak ketten vagyunk 😞 majd ,ha lesznek a többiek is akkor megtarjuk
remélem leszünk elegen :I
mindig velük vagyok!😊
Akkor gondolkodnom kell hogy ki más. Franciákkal legyek😊 lehet. kicsit nehéz lesz de lehet róla szó...
Akkor gondolkodnom kell hogy ki más. Franciákkal legyek😊 lehet. kicsit nehéz lesz de lehet róla szó...
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
Remélem csak viccelsz😄 Angol is mine
Amit elfelejtette írni, hogy:
Tény hogy a HoI 1 közelebb állt a valósághoz bizonyos dolgokban míg a 2 másokban van így, a játékoktra nem hardcore gémereknek készítik, ígytehát ne várd hogy valósághû legyen, eleinte nekem sem tetszett sokminden a 2ben de megbarátkoztam vele (és mostmár fel sem tûnik) mert más aspektusai a játéknak sokkal jobbak lettek, és én megpróbálok a jó dolgokra koncentrálni a rosszakat kerülni, nekem a játékélmény számít, nem az hogy kritizáljam, örülök hogy egyáltalán ilyen van.
Tény hogy a HoI 1 közelebb állt a valósághoz bizonyos dolgokban míg a 2 másokban van így, a játékoktra nem hardcore gémereknek készítik, ígytehát ne várd hogy valósághû legyen, eleinte nekem sem tetszett sokminden a 2ben de megbarátkoztam vele (és mostmár fel sem tûnik) mert más aspektusai a játéknak sokkal jobbak lettek, és én megpróbálok a jó dolgokra koncentrálni a rosszakat kerülni, nekem a játékélmény számít, nem az hogy kritizáljam, örülök hogy egyáltalán ilyen van.
Ha jól emlékszem pár éve talán a microprose próbálkozott ugyan ezzel. Nem játszottam vele mert nagyon lehúzták a kritikák!
Jaja a Diplomácia (még sose láttam) játékot csinálják meg pc-re remélem megéri elvonni az idejüket a hoi2rõl <#ijedt>#ijedt>