Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
London alatt úgyis elvéreztek volna😄
Németország kapitulál, legalábbis személyemben 😞
Sajnos legalább 2 hétig fogalmam sincs mikor érek rá 😞
Minden játékos társtól elnézést, nem szándékos, csak így alakult....
Sajnos legalább 2 hétig fogalmam sincs mikor érek rá 😞
Minden játékos társtól elnézést, nem szándékos, csak így alakult....
Ma 18:00tól ?
Inkább multizzunk egyet fordítás helyett^^
Pontosan itt az a lényeg ,hogy kitapasztald mi mire jó és hogyan kell használni , attól még ,hogy levan írva számszerûleg hogyab zajlik egy csata az csak a felfedezés élvezetét veszi el a játékostól ,ezaz a játék amiben még hónapok után is lehet tanulni és sztem ez így jó.
Szerintem is több értelme lenne egy magyar 'hogyan' doksi irásának, mint a progi magyarításának. Abbol ugyanis nem tudsz meg többet az olyan részletekrõl, és rejtett összefüggésekrõl, amikre csak sok órás játék után jösz rá.
Talán lehetne azzal kezdeni, hogy aki nagyon ráér, átbogarássza a fórumot a már leirt tanácsokért 😊
De a legjobb megoldás, hogy játsz játsz játsz.. ez ugyis több hetes/hónapos játék, ugyhogy az a pár tíz órás tanulóidõ belefér <#nevetes1>#nevetes1>
Talán lehetne azzal kezdeni, hogy aki nagyon ráér, átbogarássza a fórumot a már leirt tanácsokért 😊
De a legjobb megoldás, hogy játsz játsz játsz.. ez ugyis több hetes/hónapos játék, ugyhogy az a pár tíz órás tanulóidõ belefér <#nevetes1>#nevetes1>
Szerintetek nem az lesz, hogy ezt is megint az Travelbox fogja kiadni, kb. fél múlva, magyarítva? Mindazonáltal a szokásos hibás magyarítással? Gondolok itt a borzalmas toldalékolásra, meg az "UNKNOWN STRING WANTED" jelenségre - az Acélszív esetében erre, szerencsére, már adtak ki patchet, köszönet érte.
Sztem jó 5let az irc szoba!<#vigyor3>#vigyor3>csak meg kéne csinálni.. Én sajna nem nagyon értek az elkészítéséhez egy állandó szobának<#nemtudom>#nemtudom>
Az IRC szobát én is jó ötletnek tartom, ha van rá igény tényleg meg lehetne csinálni, csak jelezzetek vissza, hogy van-e rá kereslet.
Ha már így belejöttem,akkor nekem jelezzétek, ha lenne kedvetek egy IRC-hez, ja és persze az is jelezzen aki tud segíteni a fenntartásában.
Ha már így belejöttem,akkor nekem jelezzétek, ha lenne kedvetek egy IRC-hez, ja és persze az is jelezzen aki tud segíteni a fenntartásában.
Ja és még egy nem tudom, hogy gameplusz milyen módszerrel gondolja a fordításat, de ha mindenki csak egy órát rászánna a fordításra(Mondjuk miközben vár a multitársakra) elég gyorsan haladhatnánk a fordítással).
Ha valakinek van egy manualja és átküldené azt nagyon megköszönném.
Ha valakinek van egy manualja és átküldené azt nagyon megköszönném.
Szótárral is elég jó a játék, de szerintem néküle még jobb lehetne.
A leírásról annyit, hogy még egy angolhoz sem sikerült hozzájutnom.
Tudom, az elsõ kérdés az lenne, hogy minek ?
Azért:
- Lenne végre néhány válasz az azt hiszem úgy müködik kezdetû válaszokra
- Lenne mit lefordítani
- Ha pedig tényleg hosszú idõt akarunk eltölteni ezzel a játékkal, és esetleg nõvelni akarjuk a játékkal tényleg játszók számát, és még multizni is akarunk, akkor tényleg van értelme.
A leírásról annyit, hogy még egy angolhoz sem sikerült hozzájutnom.
Tudom, az elsõ kérdés az lenne, hogy minek ?
Azért:
- Lenne végre néhány válasz az azt hiszem úgy müködik kezdetû válaszokra
- Lenne mit lefordítani
- Ha pedig tényleg hosszú idõt akarunk eltölteni ezzel a játékkal, és esetleg nõvelni akarjuk a játékkal tényleg játszók számát, és még multizni is akarunk, akkor tényleg van értelme.
2.5mb nagyon sok fõleg ,ha lassú a letöltés 2 percet azért várni ,hogy egy kép bejöjjön kicsit sok.
Amúgy van leírása a CD mellett azt is küldtek.
Ugyan tök felesleges a nyelv tanulás ,ha mindent magyarosítanak^^ Leírás meg minek ,játsz és majcsak rájösz ,hogy mûködik.
Szerintem is tök fölösleges a magyarítás. Ez nem kalandjáték, ahol nagy szerepe lenne a magyarításnak. Arra meg jó a játék, hogy szótárral a kézben tanulja az ember a nyelvet. Ha már könyvbõl lusták az emberek nyelvet tanulni, legalább játékból tanuljanak.
Fórumba nem szokás berakni ekkora képet, ember 😄 DSL-lel sem móka kivárni a letöltését, de lassabb nettel meg egyenesen unalmas 😄
eg ki lehetne adni valami leírást is a játékhoz mert pár dolog elég bonyolult benne. Sztem ez fontosabb lenne mint egy magyarítás! 😄
50%
Hát ja. 2,5 Mb. De szerintem nem ez a lényeg. Na. 6,5%. Mikor dobjak ki egy verziót?
1. 10%
2. 25%
3. 50%
4. 75%
5. 100%
????
1. 10%
2. 25%
3. 50%
4. 75%
5. 100%
????
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
nincs valami szobája mircen enek a játéknak??? Ott sokkal egyszerûbben meg lehetne beszélni dolgokat mint itt a fórumban...
Hát esetleg lehetett volna vm tömörített formátum😄
Mert? Ja, kicsit nagy, de kicsiben nem látszik a szöveg.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Hi fiúk! A képek magukért beszélnek:
A többi:
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Olyan 6,5% körül állok. Fordítók jelentkezhetnek!
A többi:
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Olyan 6,5% körül állok. Fordítók jelentkezhetnek!
Volna kedvetek belekezdeni egy magyarosításba,ahogy elnéztem nem nehéz és elég kevés szöveg van 😛 Vagy egy mod készítéséhez ez már idõigényesebb 😞
ICram én a többiektõl láttam ,hogy ezt így kell csinálni 😄
Húha megint elhúzódott ez a kirándulás 😮 Holnapra remélem már nem terveznek semmit a szülõk.
nagyon sajnálom fiúk hogy nem tudtam korábban írni, de tegnap sûrgõs dolgom volt és csak késõn értem, ma meg pesten voltam 😞.
De ma már biztos nem lesz nyomulás.
A holnapi nap kérdõjeles, ti rá érnétek?
De ma már biztos nem lesz nyomulás.
A holnapi nap kérdõjeles, ti rá érnétek?
k nekem jövö héttõl egyetem szal akkor vége a mókának
bye mindenki
bye mindenki
hát kissé kevesen lennénk...sorry de nem. Sajnos holnap egész nap rokon látogatás, tehát részemrõl kiestem. Ha találtok állandó tagot németekre abszolút nem gáz ha beszáll helyettem. Pláne, hogy meló lmiatt elég rapszódikus lett a szabadidõm 😞
Bocs mindenkitõl
Bocs mindenkitõl
nah akkor jön valaki játszani vagy nem?
de Zsolonak van ^^
nincs is, csak icq
azt nem tom, ti nem nagyon használjátok az MSNt
és zsolo merre van?
valaki hajlandó Lupis nélkül játszani?
vagyok
Kedves ICram!
Ezt hívják átlagos magyar hozzáállásnak, csak azt felejted el hogy nem is olyan rég te ezt ugyanugy eljátszodtad 😛
(én soha nem mondtam senkinek hogy ráérek én csak lesem a fórumot hogy mikor van game)
Ezt hívják átlagos magyar hozzáállásnak, csak azt felejted el hogy nem is olyan rég te ezt ugyanugy eljátszodtad 😛
(én soha nem mondtam senkinek hogy ráérek én csak lesem a fórumot hogy mikor van game)
Jól lenne már folytatni a dolgot. Még kicsit várok, aztán elmegyek mást cisnálni. Legalább beírhatnátok, hogy nektek nem jó. Elég nagy bunkóság ez a többiekkel szemben, hogy elõzõ nap beírjátok, hogy nektek jó lesz, aztán basztok beírni ide, hogy mégsem.
mer nem ugy néz ki hogy Lupis aktivizálja magát az elkövetkezendõ 12 órában
na szevasztok valakinek van kedve egyet gamelni?
Ezzel asszem mára ugrott a parti, este 19:00-kor még visszanézek, hátha
veri gud kvescsön
ájm redi tu pléj
ájm redi tu pléj
Elvileg tegnap is lett volna 😞
akkor mikor csinálunk egy mirc es szobát? Ha valaki ért egy állandó szoba létrehozásához az csináljon vagy ha jó sima szoba is találjunk ki egy nevet neki!