Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
kész, jöhettek

Zsolo007
szólok ha csatlakozhattok

Zsolo007
na hamarosan kész a szerver a címem: zsolo.no-ip.org

ok. 8-kor 😊

Zsolo007
20:00-tól jó? Addig még van egy pár dolgom, azokat addigra megcsinálom és nyomhatjuk elalvásig 😊

nekem jó
I.C.ram
ok, de lehet, hogy elkell majd mennem 😞
Zsolo007
na gyerünk szedjétek össze magatokat és érjetek rá, haladjunk már azzal a multiugémmel

én igen 😊

Zsolo007
és a többiek? engine? Lupis?

I.C.ram
Hát nem merek biztosat mondani 😞
Zsolo007
Ma olyan 19:30 - 20:00 körültõl ráértek folytatni amit már rég elkezdtünk? 😊

thx

fellépsz a quake netre : irc.quakenet.org port:6667
és ott #hoi.hu szoba
akkor én vagyok béna :/

netán leírnád szájbarágósan, mircen hogy kell belépni az adott helyre?

Thx

hát én bent vok de nem láttalak
elvileg rajta vagyok, csak nincs senki más...vagy rossz helyen vagyok <#confused>

Dud [OBI]
Qnet irc csati: #HOI.hu

Csevegésre fel! 😊

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Ma lesz valami multi móka akkor?

A blueprintek csökkentik egy technológia kifejlesztési idejét, méghozzá kemény 50%-al. Általában ha szövetségben vagy valakivel, az ingyér hozzádvágja. Az Allies (UK, FR és társai) oldalon mindig karácsony vagy, azaz ontják rád a technológiákat, az Axis az nem ennyire adakozó kezdetben.

Állitólag.

Bár én szeretek kimaradni a szövetségekbõl, mert a drága szövetségeseim hajlandóak belerángatni nemkivánatos háborúkba. Pl németországként nem szövetkeztem az olaszokkal - a hülyék állandóan hadat üzentek az oroszoknak, idõ elõtt. Vagy az oroszok az olaszoknak. Szeretem én kordában tartani, hogy kivel/mikor háborúzok.

Megyek a suliba beiratkozni 😄 utánna már ráérek.
amint hazaérek körül nézek kik vannak arrafelé 😉

Sziasztok!

Ha szeretnétek multizni gyertek MIRC en a #HOI.hu (quakenet server)
szobába! Itt a hétvége és ha elég ember jön szervezhetnénk egy
nagyszabású online játékot...
a mirc beállítása:http://www.lka.hu/home/balage/irc.html
Csak servers nél a quakenet random servert válaszátok!!!
Zsolo007
persze csak ha ráértek 😄

Zsolo007
nemtudom hogy vagytok a dologgal, de ha folytatni akarjuk akkor azt most kéne, mivel én rövid idõn belül le leszek korlátozva és akkor nem fogok tudni multizni

amugy ircen szervezõdik a multi akkor? mert lehet beszálnék

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Uraim, visszatértem az aktív tagok közé 😊

Ha még megvan a partink és kedv is van, folytathatnánk!

Mostantól max. 1 hónapban 2 nap lesz mikor egyáltalán nem érek rá máskor mehet a multi 😊

bigfoot
én már nyomtam neten !
nagyon kira!
fõleg ha van skype

hát nem mindegy hogy kettõ vagy hat óra 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

2-6óra
és egy iylen akci menyi ideig tart kb? és milyen gyakran? 😄

thx
ZsoltiMC
Valamivel gyorsabban fejleszted ki, mint papir nélkül, kútfõbõl. Ez nem biztos, de én így tapasztaltam 😛
hát 5-6 kb 😄
hi!
amikor németo-val szövetségre léptem, kaptam tõlük csomó kutatási anyagot. namármost annyi történt, hogy ott van vmi kis fecni, meg blueprint traded, de ugyanugy kutatnom kell. gondolom vmit nem jól csinálok, vki tud tanácsot adni?
elõreis thx
hány alkalom egy ilyen multiparti lezárása kb?

Aki szeretne multizni az légyszí írjon legalább annyit ,hogy jönne-e. Legalább annyit lássunk ,hogy van e igény rá.
erdos
Igen azt néztem én is hogy az IC 1,5 szöröse adja meg a tc-t Most olyan 410 körül van az IC-m, ez még nem a max csak kellett az ember így Goebbels lett a miniszter + 5% IC vel, de +25% manpowerrel. Mindjárt napi 1,54 lett a manpowerem.. :-)
Mivel annyi IC-m van hogy el sem tudom költeni így asszem nagy fejlesztések lesznek, hátha segíteni fog.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Multi?😄
Hozz létre báb államokat máshogy nem lehet csökkenteni a tc igényt vagy szerezz több gyárat, pár tech meg miniszter még ad rá bónuszt,de ennyi amit tehetsz , mert ha új supply központot hozol létre azt egybõl berlinbe irányítja amúgy az útminõség meg a tc terheltség határozza meg az utánpótlás hatásfokát,pár tech meg general van még ami segíthet.
erdos
Azzal nincs gond, akkor szoktam használni ha a ejtõernyõsökkel foglalok el egy fontos pontot ami elzárt terület. Akkor a szállítógépek tudnak supply-t vinni a katonáknak. Igen hasznos dolog. De ha ezt nem tudom megoldani akkor jó nagy kakiban leszek kanadában, feltéve ha egyátalán eljutok odáig.

Zsolo007
Azt nem tudom hogy lehet elõrébb nyersanyagtárolóbázisokat kialakítani, de létezik az "air supply" módszere, meg ne kérdezd hogy kell, sosem használtam....

Zsolo007
Ma ráértek multizni? Folytathatnánk az Axis-cominterm szöviset 😄

erdos
Skacok segítsetek légyszíves. A németekkel a ruszkik keleti felénél vagyok tannu nova környékén. Az utánpótlási vonalaim piszkosul megnyúltak, kéne vagy 1100 teherautó hogy rendben legyen minden. Nincs arra lehetõség hogy berlin mellett közelebbrõl is tudjanak a katonáim utánpótlást kapni? Vannak szállítórepülõim, konvojaim dögivel csak nem tudom hogy lehet megcsinálni. Ha tudtok tanácsot adni azt megköszönöm.

Ha valaki akar már jöhet.
Éppen fenntartjuk , és várjuk a reget.
Kérdésre valszeg azért nem kaptál válasz mert vagy nem tudják vagy már volt a fórumon
davidos ha ennyire izgat az irc miért nem csináltad magad?
Holnap reggelre regelem, a Quakeneten a #HOI.hu-ra jöhettek, ha jól sejtem még lesz egy kis idõ mire rászokunk, ha egyáltalán sikerül rászokni, de azért próbáljuk meg.
Szóval mindenkit szeretettel, akit érdekel a téma.
Ja és OPokra is szükség lenne(4 hely még kiadó).
Quakeneten
#HOI.hu

Kész.
most akkor lesz MIRC en szobálya ennek a játéknak, vagy nem lesz?????
Állandóan felvetem ezt a témát, mindíg valaki azt mondja rá hogy: "Hát nem lenne rossz" aztán semmi sem történik! A multkor is kérdeztem valamit amit nem tudtam a játékkal kapcsolatban és 1 válasz nem érkezett rá. Jó kis fórum ez ! <#falbav><#help>