Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ott #hoi.hu szoba
netán leírnád szájbarágósan, mircen hogy kell belépni az adott helyre?
Thx
Állitólag.
Bár én szeretek kimaradni a szövetségekbõl, mert a drága szövetségeseim hajlandóak belerángatni nemkivánatos háborúkba. Pl németországként nem szövetkeztem az olaszokkal - a hülyék állandóan hadat üzentek az oroszoknak, idõ elõtt. Vagy az oroszok az olaszoknak. Szeretem én kordában tartani, hogy kivel/mikor háborúzok.
Ha szeretnétek multizni gyertek MIRC en a #HOI.hu (quakenet server)
szobába! Itt a hétvége és ha elég ember jön szervezhetnénk egy
nagyszabású online játékot...
a mirc beállítása:http://www.lka.hu/home/balage/irc.html
Csak servers nél a quakenet random servert válaszátok!!!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ha még megvan a partink és kedv is van, folytathatnánk!
Mostantól max. 1 hónapban 2 nap lesz mikor egyáltalán nem érek rá máskor mehet a multi 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
amikor németo-val szövetségre léptem, kaptam tõlük csomó kutatási anyagot. namármost annyi történt, hogy ott van vmi kis fecni, meg blueprint traded, de ugyanugy kutatnom kell. gondolom vmit nem jól csinálok, vki tud tanácsot adni?
elõreis thx
Mivel annyi IC-m van hogy el sem tudom költeni így asszem nagy fejlesztések lesznek, hátha segíteni fog.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Éppen fenntartjuk , és várjuk a reget.
Szóval mindenkit szeretettel, akit érdekel a téma.
Ja és OPokra is szükség lenne(4 hely még kiadó).
#HOI.hu
Kész.
Állandóan felvetem ezt a témát, mindíg valaki azt mondja rá hogy: "Hát nem lenne rossz" aztán semmi sem történik! A multkor is kérdeztem valamit amit nem tudtam a játékkal kapcsolatban és 1 válasz nem érkezett rá. Jó kis fórum ez ! <#falbav>#falbav><#help>#help>