Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja Vichy meg pont most allt be axisnak 😊

May the force serve you well!

Zsolo007
Bakker...nincs meg valakinek ftpn a gém 😄

Olvasva a peccset kedvet kaptam hozzá 😄

En most HSRt nyomok hard/furious on es lentebb olvashatok hogy milyen durva bonust szt kapnak a vedok, 1 evem ment ra hogy bevegyem moskvat, talan 42ben be tudom venni Leningradot. Tegeralatt jaroknak max 2es az orgjuk, de az angliai csatornaban meg igy is nagyon druvan irtom a hajokat vesztesegek nelkul, persze messzire nem erdemes veluk menni :/
Rengeteg event van amibol kaptam egy csomo tankot,repulot,motorizat gyalogoskat, SS egy kis suppleiert.
Starfire modot probaltatok mar? az mit tud?

Martin Rome
sg modot nem csináltok hozzá? 😉

Én még régen próbáltam a HSR 2.03-at, de nem tetszett.
I.C.ram
Az egy nagy szar.
Pluskast
És a HSR mod-ot próbáltátok?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Kiváncsi leszek rá.
Nekem a sima gamében rövidnek tûnnek a harcok.
Amúgy remélem megoldják valahogy azt is, hogy a MOD-ok külön könyvtárakba kerüljenek ( mint régen a HOI1-ben), igy megmaradna a sima game is , plusz külön lennének a MOD-ok.
Nem nagyon van kedvem újratelepíteni MOD után, vagy állandóan 2 gamét tartani.

igen majad a 0.8 hoz lessz egy pathc es abban lesz

Total Realism Project?
Arról azt hallottam, hogy jobb a harci része, sokkal tovább elhúzódnak a harcok, nem olyan rövidek mint az alap HOI2-ben.
most én is megpróbálok valami kiss módot csináni
picivel tobb tech van😊
nemsoka kijon a TRP mod is az uj battle systemmel 😊

Nemsokára megjelenik a CORE mod:
We are going to try and release on, or around, the 15th of January.
Képek:

CORE1
CORE2
CORE3
CORE4
bazze hsrel remenytelen varaost elfoglani :/
kene vagy 10x tulero
moskvaban 4es erod meg 9gyalogos, eselyem sincs bevenni nekik 280 nekem meg 50 sincs :/, tankoknak -100% varos tamadasra :/, repulok meg sem karcoljal a bentlevoket. Lassan az olaj is lefogy :/, 160kval indultam 40. majusaban, 41agustusra 82k :/
siman leleht kezelni a harcot mar csak par divizival van tobbje, csak nem merek tovabb terjeszkedni mert a tc mar igy is 800-1000 kozott van 600 a max
brittek neha partraszallnak 4-8divvel legalabb igy is fogynak az egysegeik

Nekem a reptereket bombázzák általában, csak a földi egységeknél tapasztaltam azt, hogy 1 adott régiót támadnak😞
hmm, a repulok repuloter rombolasnal se oda mennek ahova kene :/
Angliaban van 3 repuloter 1 regiban ebbol csak 1et lehet szarr bombazbi a tobbit nem :/ ez nagyon gaz
1 divizio hany embert, tank, repulo?

Én azt hittem Áprilisban jön ki.
De akkor már csak 2 hónap.
<#wink>
Pluskast
Azt a 2 hónapot fél lábon is kibírjuk<#vigyor2>

Zsolo007
Olyan soká? 😞

Pluskast
Na az érdekelni fog. Márcsak azért is merthát ugye a core mod nagyon szépen és precízen ki volt dolgozva a technikai fejlesztések terén. A 2. rész meghát nagyon vissza lett fejlesztve az elsõ részhez képest ezen a téren. Egyébként azt tudjátok, hogy jön ki a kiegészítõ lemeze februárban? Egészen 1953-ig lehet nyomni. Új fegyverek technikai cuccok és persze jó kis hidegháborús balhé😊

plíz help
Hali melyik a legújjabb OMM mod az 1.5-ot le tudom tölteni de láttam hogy van 2.0-ás lehet hogy van újabb is és honnan tudnál letölteni a 2.0 sat vagy újjabat thx a helpért
jah, szvsz hulladék, nekem legalábbis nagyon nem jött be 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Shattered Uniont probalta mar valaki?

2 csak elirtam, ki figyel iylenkor iylesmire? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

I.C.ram
3? 😄 Még csak a 2nél tartanak 😄
szeritnem a 3ben is van iylesmi bár lehet tévedek, már rég nyomtam ezt a gamet 😊

Thanatos te az 1-re gondoltál ugye?
Mert ott tényleg kell hozzá valami ilyesmi.
A 2-ben elvileg csak Air Doctrine, de én még nem használtam ejtõernyõst.
Bár most olvasom, hogyha a reptér elfoglalásakor volt az ellenfélnek ott repülõje, akkor az megsemmisül.
Én amúgy a CORE modot várom már nagyon.
kell még hozzá a polietilén vagy valmai hasonlo fejlesztés is asszem, mindenesetre az spec anagok között keresgélj...

Az air doctrorine-ben van aszthiszem ejtõernyõs hadmûveletet engedélyezõ fejlesztés, az kész van.
A tutorialban sem mûködik.

Az ejtõernyõzéshez pedig tech-et kell fejleszteni, de fejbõl nem tudom mit...

I.C.ram
Egy ember alá csak 4et oszthatsz be. Az, hogy 8 vagy 12 egységet tud irányítani, csak arra vonatkozik, mikor egy provincia felett vagn mondjuk 2 4-es csapat, akkor az fogja irányíni az egész hadmûveletet, aki 8at tud irányítani, a 4es leader minuszt kap.
1.3a verziós HOI 2-ben hiába tud a parancsnok 8 repülõszázadot parancsnokolni, 4nél többet sehogyan sem tudok belerakni, vagy valamit fejleszeteni kell még hozzá?
ejtõernyõs bevetést sem tudok indítani

lehet pofon egyszerû a megoldás, de én nem rég játszom ezzel a játékkal, ugyhogy pls segítsen valaki 😊

hat ez egyaltalan nem realis
nagyobb hajok ellen BB anyahajo nagyon durva a tengeralattjaro, plane ha nincs eledd DDje hogy megvedje magat

hupsz teny leg en is hsrel jatszok 😊
a heavy div meg az ss csapatok viszont nagyon durvak +2 sebesseg +org -softness
hqra meg lehet army attileryt 20+ os soft attak 😊 tankjaminak 12 korul van
az mondjuk erdekes dolog hogy a ligh tankokra teszek egy ligh tank brigadot es ettol 1 el gyorsabban mennek :/
na majad akkor kiprobalom a starfiret is, abban elmeletileg hosszabak a csatak
ki milyen modot probalt mit a hatranyok/elonyok?

Ja és valaki anno rákérdezett a HSR fórumán, hogy ez így reális-e?
Amire az volt a válasz, hogy igen. Én egyrészt ezért tértem vissza az alapjátékra.
A HSR modban is ugyanez volt nekem: 2% volt az U-boatok ORG-ja.
És ez nem javult meg, szerintem alapból így van megírva a mod.
Igazából nem lehetett használni õket semmire, mert csata után pár másodperccel visszavonultak. ( normál esetben, ha az átlag ORG 5% alatt van, akkor retreat)
Az alap gamében jók a subok, 30 az ORG-juk.
hmm hat ez a ubootokra nem jott be :/

ehh elindultam a panzerekell meg a gyalogsaggal es megjvult a dolog 😊

na most meg eszrevettem, hogy egyre gyengebb egysegeket gyartok ugyanolyan tipusbol :/ csinaltam egy 3 as serial runt panzer III bol az elsonem 5 hard attak 2.nak 4 3.nak 3:/
gyalogosokbol a 36 osoknal 13 soft attak, aztan van egy sorozat 39bol ami 15 soft attk a mostaniak meg 12 :/

starfire moddal keztem jatszani ez az elso jatekom majdnem 39 van es a tengeralattjaroknak 2 es max orgjuk van. A naval doktrinoknal meg -20 SS orgok vannak ;/ meg 1 +5 os. De ahhoz kell 1 -20 ast is kifejleszteni 😛
Ez van az alap gamaban is? Lessz valami event ami ad egy csomo orgot vagy mi?

I.C.ram
Foglald el Bermudát, onnan már lehet elvileg. Izlandról max csak kanadában tudsz partraszállni.
bigfoot
ausztrália meg izland már meg van!akkor elfoglalom azt a sok kis szar szigetet és megpróbálom úgy!thx!

Elõbb szállj partra vmelyik közbeesõ szigeten....pl izland...vagy azori szigetek...meg van ott még pár...és azt kell használni ugródeszkának.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

bigfoot
mit csináljak ha a flottám nem éri el az usa partokat?mert nem tudok partraszállni..

gondoltam csak, en nem gondoltam erre 😛 pf 😊

bigfoot
sztem jó game lesz!!de majd meglátjuk!

hat a graf szep de hogy a jatek milyen lesz az a kerdes
ha egy hoi2 kapnak ezzel a graffal akkor vevo lennek 😛
vagy egyaltalan meg olyan game amiben ennyire jol van szinulalva a haboru?
ahol az egysegek nem semmisulnek meg egybol, hanem visszavonulnak? Es igy van ertelme a bekerito manovereknek?

I.C.ram
Nem hülyéskedésbõl írtam! Billen a Pause/Break gombbal lehet pasolni.