Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
May the force serve you well!
Rengeteg event van amibol kaptam egy csomo tankot,repulot,motorizat gyalogoskat, SS egy kis suppleiert.
Starfire modot probaltatok mar? az mit tud?
Nekem a sima gamében rövidnek tûnnek a harcok.
Amúgy remélem megoldják valahogy azt is, hogy a MOD-ok külön könyvtárakba kerüljenek ( mint régen a HOI1-ben), igy megmaradna a sima game is , plusz külön lennének a MOD-ok.
Nem nagyon van kedvem újratelepíteni MOD után, vagy állandóan 2 gamét tartani.
Arról azt hallottam, hogy jobb a harci része, sokkal tovább elhúzódnak a harcok, nem olyan rövidek mint az alap HOI2-ben.
nemsoka kijon a TRP mod is az uj battle systemmel 😊
kene vagy 10x tulero
moskvaban 4es erod meg 9gyalogos, eselyem sincs bevenni nekik 280 nekem meg 50 sincs :/, tankoknak -100% varos tamadasra :/, repulok meg sem karcoljal a bentlevoket. Lassan az olaj is lefogy :/, 160kval indultam 40. majusaban, 41agustusra 82k :/
siman leleht kezelni a harcot mar csak par divizival van tobbje, csak nem merek tovabb terjeszkedni mert a tc mar igy is 800-1000 kozott van 600 a max
brittek neha partraszallnak 4-8divvel legalabb igy is fogynak az egysegeik
Angliaban van 3 repuloter 1 regiban ebbol csak 1et lehet szarr bombazbi a tobbit nem :/ ez nagyon gaz
1 divizio hany embert, tank, repulo?
De akkor már csak 2 hónap.
<#wink>#wink>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mert ott tényleg kell hozzá valami ilyesmi.
A 2-ben elvileg csak Air Doctrine, de én még nem használtam ejtõernyõst.
Bár most olvasom, hogyha a reptér elfoglalásakor volt az ellenfélnek ott repülõje, akkor az megsemmisül.
Én amúgy a CORE modot várom már nagyon.
A tutorialban sem mûködik.
ejtõernyõs bevetést sem tudok indítani
lehet pofon egyszerû a megoldás, de én nem rég játszom ezzel a játékkal, ugyhogy pls segítsen valaki 😊
nagyobb hajok ellen BB anyahajo nagyon durva a tengeralattjaro, plane ha nincs eledd DDje hogy megvedje magat
a heavy div meg az ss csapatok viszont nagyon durvak +2 sebesseg +org -softness
hqra meg lehet army attileryt 20+ os soft attak 😊 tankjaminak 12 korul van
az mondjuk erdekes dolog hogy a ligh tankokra teszek egy ligh tank brigadot es ettol 1 el gyorsabban mennek :/
na majad akkor kiprobalom a starfiret is, abban elmeletileg hosszabak a csatak
ki milyen modot probalt mit a hatranyok/elonyok?
Amire az volt a válasz, hogy igen. Én egyrészt ezért tértem vissza az alapjátékra.
És ez nem javult meg, szerintem alapból így van megírva a mod.
Igazából nem lehetett használni õket semmire, mert csata után pár másodperccel visszavonultak. ( normál esetben, ha az átlag ORG 5% alatt van, akkor retreat)
Az alap gamében jók a subok, 30 az ORG-juk.
gyalogosokbol a 36 osoknal 13 soft attak, aztan van egy sorozat 39bol ami 15 soft attk a mostaniak meg 12 :/
Ez van az alap gamaban is? Lessz valami event ami ad egy csomo orgot vagy mi?
E.Gy.B.E. Airsoft Team
ha egy hoi2 kapnak ezzel a graffal akkor vevo lennek 😛
vagy egyaltalan meg olyan game amiben ennyire jol van szinulalva a haboru?
ahol az egysegek nem semmisulnek meg egybol, hanem visszavonulnak? Es igy van ertelme a bekerito manovereknek?