Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
melyik az a fájl amiben be lehet állitani hogy egy országnak mik legyennek az alapnépessége
tehát hogy pl van a monarchia
és ott a szlovák is hozzátartozzon a néphez
hogy tudjam edukálni öket
hogy tudjam edukálni öket
ezeket hol lehet beállítani?(a full sitizenshipet meg ilyneket)
HUNForrest-Gump
de amiket mondtok azok csak 2000 alatti popokra érvényes nem?(beolvvadás)
full citizenshipnél nekem is nõtt a magyarság kb 1 év alatt 0,5 százalékot vagy kicsit kevesebbet
Nem tom, nálam frankón beolvadtak és mindenütt nõtt a magyarság aránya, igaz kicsit lassan.
Danke, mein Führer!😄
Viszont így nagyon nagy munkaerõtõl esel el, mivel nem tudod átalakítani craftmenekké vagy clerkekké a kisebbségeket
Full Citizenshipnél sok a bevándorló, fõleg, ha sok a szociális intézkedés is, és tudsz mindenfélét csinálni a kisebbségekkel. Tehát tudsz belõlük kapitalistát, katonát, vagy bármit cisnálni.
Residence-nél sokkal erõteljesebb a beolvadás, viszont kevesebb a bevándorló, és nem lehet sehova konvertálni õket, csak katonából cisnálhatsz parasztot.
Residence-nél sokkal erõteljesebb a beolvadás, viszont kevesebb a bevándorló, és nem lehet sehova konvertálni õket, csak katonából cisnálhatsz parasztot.
De lehet:
Shiftet nyomva tartod, és úgy nyomod a gombot, akkor 1000-es nagyságrenddel fogja darálni a pénzt.
Ha CTRL-t nyomod a fenti módszerrel, akkor 10.000-rel.
Shiftet nyomva tartod, és úgy nyomod a gombot, akkor 1000-es nagyságrenddel fogja darálni a pénzt.
Ha CTRL-t nyomod a fenti módszerrel, akkor 10.000-rel.
vagy állj át demokráciába mert ott a plurality minél nagyobb annál jobb
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Az a +20 plurality event az a liberális forradalom. Akkor kapod az ellentetjét, ami -20 plurality, ha jó alacosnyra csökkented a con-t és a militancyt is.
Amúgy a plurality akkor nõ, ha magas az átlag con. Tehát, ha azt akarod, hogy csökkenjen, vagy stagnáljon, akkor nyomd le a con-t.
Amúgy a plurality akkor nõ, ha magas az átlag con. Tehát, ha azt akarod, hogy csökkenjen, vagy stagnáljon, akkor nyomd le a con-t.
a kissebbséget nem szabad splitelni csak amit többszörösíteni akarsz...a full citizenshipbe úgy van h az ovlad be aki kissebbség független attól mi a primary culutre....szal ha mo-n full citizen lesz akkor erdély el románosodik mivel a magyarok beolvadnak a totális egyenjogúság miatt...ezért szar a liberalizmus...lim citizen ship az a lassú beolvadás a residance pedig h beolvad vagy kivándorol...erdélybe inkább kivándoroltak😊....residance politikával alig 50 év alatt mindenhol 50% fölé nõtt a Magyrság aránya sõt erdélybõl szinte totálisan eltûntek a románok s a németek és horvátország is elkezdett Magyarosodni
bizony, méghozzá a kiegészítõvel
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3> Most milyen game-ról van szó?? Victoria?<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
Nem is tudtam hogy residence politikánál erõteljesen magyarosodnak a kisebbségek, azt hittem hogy akkor magyarosodnak csak ha full citizenshipet adok nekik. Mert pl ha egy 40k-s populationt szétválasztok (splitelek) akkor az a 10k-s beleszokott olvadni egy 20k-s magyar populationba, tehát õ is magyarrá válik.
Pár nappal ezelõtt már megkérdeztem, de még nem válaszoltál rá: Amikor gyarmatot,területet,technológiát akarok egy országtól vásárolni, akkor nem tudom valahogy gyorsabban pörgetni azt az értéknövelõt? Mert ha 1 percig lenyomva tartom, akkoris csak kb. 50.000 fontot pörget ki.
Te 10 percig lenyomva tartod míg kipörget 300 ezer fontot?
Te 10 percig lenyomva tartod míg kipörget 300 ezer fontot?
kitartóak^^
hoi2vel kapcsolatban
miért van az hogy az elfoglalt területeken hiába partizán elhárító módozok, 1 napig csökken a lázadás %-a, tovább már nem?
miért van az hogy az elfoglalt területeken hiába partizán elhárító módozok, 1 napig csökken a lázadás %-a, tovább már nem?
a plutarity emg egyre csak nõ...
na akkor az hogy át tudjam öket alakitani
de bazz....ebbe a játékba nem ismerik az elnyomás fogalmát faszom?....hiába verem le a felkelést még többen lázadoznak...ez egyre idegesítõbb
splitezni azt tudod akkor is ha nem elsõdleges nemzetség
melyik az a fájl amiben be lehet állitani hogy egy országnak mik legyennek az alapnépessége
hogy tudjam splitezni
hogy tudjam splitezni
pedig nem sok hiányzott h elérjem az 1párt rendszert😞 az összes párt be volt tiltva csak a nyilas és a nemesi ellenzék meg a keresztény demokraták nem......a nemeseknek 97%-os a nyilasoknak 0 a keresztényeknek 3%-os volt a támogatottságuk és full zöld volt egész magyarország
hja és hogy lehet csökkenteni a plutarityt??végre 10 év alatt sikerült megszilárdítani 1 eléggé durvásan konzervatív párt(Nemesi Rendi ellenzék) hatalmát(minden választáson elsöprõen gyõzött) és már nem is lázadozik a nép sõt a lakosság jó része reakciósokból és konzervatívokból állt erre bejön 1 event h plutarity +20 és sok militancy meg cossuines vagy h kell írni a liberálisoknak és kissebbségieknek és lángba borult az ország....lehet ez ellen valamit tenni?vagy van valami event ami ezt majd csökkenti?
hja...elég érdekes amúgy h 60k pop kevesebbet termel mint egy 20k-s egy 30k-2 és egy 10k-s pop....ráadásul etnikailag nagyon jó mivel dupla annyira nõ így a lakosság...szal 50kval fele annyira nõ mint egy 40k-s és egy 10k-sal...úgy dupla annyira szaporodnak.....ezzel a módszerrel meg residance politikával erdély már 90%-osan Magyar temesvár és környéke meg 50%-osan....ha kifejleszted azt a kultúrális techet ami 33%-al növeli a secularizációt akkor residance politika alatt iszonyat gyorsan Magyarorsodik el erdély mivel az összes román tiplizik ki amerikába....5 év alatt 30%(!!)-al nõtt a Magyarság aránya Erdélyben....1875-ben 30%-os volt a Magyarság aránya most 95-van és 92%-os...elég durva
Jaja Japánt szoktam a paradox fórumon is ajánlani, annak aki szeretne belejönni a játékba kezdõként. Nagyon jó kis ország, talán kicsit túl tápos is.
Én USAval vagyok most a kampány vége felé, aztán annyi pénzem volt, hogy unalmamban elkezdtem felvásárolni Magyarországot, hogy felszabadítsam. MEgvettem az összes core területét, aztán ráküldtem a kapitalistáimat, hogy kicsit turbozzák fel. Mikor megalapítottam Magyarországot, addigra olyan jó lett, hogy még yankee bevándorlók is mentek oda, és Novi Sad pl 100% yankee lett 😄 Brassó meg 100% magyar lett. Csináltam pár kapitalistát neki, hogy legyen gyorsan iparja is 😊
Ruszkik nagyon bedurvultak- 1915re már 480 volt a katonai erejük 😛
Továbbá megvettem még Taiwan szigetét, Fülöp szigeteket, Kubát, Puerto Ricot a spanyoloktól. Angoloktól pedig a Bahamákat.
Szóval a pénz hatalom.
Ha már japán is szóba került. Japánnal lehet a legnagyobb profitot termelni szvsz. Mivel State Capitalism, ezért csak minimális számú kapitalista kell csak, hogy bónuszt kapjanak a gyárak. tarifákat maxra lehet tolni simán, és valamiért a japánok sokkal kevésbé igénylik a reformokat, szociális segélyeket, mint a többi nemzet, szóval ezekre se nagyon kell költeni. Egyedül talán a munkanélküli segélyre, ami amúgy is olcsó, ha kevés a munkanélküli, viszont vonzza a bevándorlókat, a másik meg az egészségügy, hogy mégdurvábban nõjjön a lakosság 😊
Érdemes a craftsman-eket, és a clerk-eket úgy konvertálni, hogy a 40k+-os popokat spileteled, és az így kapott popokat convertálod. Én nem szeretem a nagyon nagy számú craftman clerkeket, mert sokkal nagyobbak az igényeik, és annyival nem termelnek többet. Ha jól emlékszem 50k felett már nem változik a termelés.
Én USAval vagyok most a kampány vége felé, aztán annyi pénzem volt, hogy unalmamban elkezdtem felvásárolni Magyarországot, hogy felszabadítsam. MEgvettem az összes core területét, aztán ráküldtem a kapitalistáimat, hogy kicsit turbozzák fel. Mikor megalapítottam Magyarországot, addigra olyan jó lett, hogy még yankee bevándorlók is mentek oda, és Novi Sad pl 100% yankee lett 😄 Brassó meg 100% magyar lett. Csináltam pár kapitalistát neki, hogy legyen gyorsan iparja is 😊
Ruszkik nagyon bedurvultak- 1915re már 480 volt a katonai erejük 😛
Továbbá megvettem még Taiwan szigetét, Fülöp szigeteket, Kubát, Puerto Ricot a spanyoloktól. Angoloktól pedig a Bahamákat.
Szóval a pénz hatalom.
Ha már japán is szóba került. Japánnal lehet a legnagyobb profitot termelni szvsz. Mivel State Capitalism, ezért csak minimális számú kapitalista kell csak, hogy bónuszt kapjanak a gyárak. tarifákat maxra lehet tolni simán, és valamiért a japánok sokkal kevésbé igénylik a reformokat, szociális segélyeket, mint a többi nemzet, szóval ezekre se nagyon kell költeni. Egyedül talán a munkanélküli segélyre, ami amúgy is olcsó, ha kevés a munkanélküli, viszont vonzza a bevándorlókat, a másik meg az egészségügy, hogy mégdurvábban nõjjön a lakosság 😊
Érdemes a craftsman-eket, és a clerk-eket úgy konvertálni, hogy a 40k+-os popokat spileteled, és az így kapott popokat convertálod. Én nem szeretem a nagyon nagy számú craftman clerkeket, mert sokkal nagyobbak az igényeik, és annyival nem termelnek többet. Ha jól emlékszem 50k felett már nem változik a termelés.
azta
most jáccotam egyet japánnal
valami iszonyat jol meg lehet csinálni
nagy lakosság kis hely
nyugis környezet
kegyetlen jo
igaz a 60 as évek közepéig kell várni hogy civilizált legyen
de onnantól beindul a gépezet
én vok most a 2. ipari hatalom
nemsok kell és beérem az angol
most jáccotam egyet japánnal
valami iszonyat jol meg lehet csinálni
nagy lakosság kis hely
nyugis környezet
kegyetlen jo
igaz a 60 as évek közepéig kell várni hogy civilizált legyen
de onnantól beindul a gépezet
én vok most a 2. ipari hatalom
nemsok kell és beérem az angol
Érdekes, nálam ez pont fordítva történt, 50 év alatt 10%-ot nõtt a magyar lakosság aránya
hja....nálam mindig szokott villogni mert dc megy a háttérbe
Akkor villog, ha a háttérben elkezd futni valami más. Pl szakad a neted, és újra belogol az MSN-be pl.
hm...faszom....elég nehéz Magyarországgal...kevés a munkaerõ és ha full citizenre átrakom akkor meg el nemzetiségiesedik az egész ország mert hát ott a kissebbség olvad be és így erdély felvidék délvidék csupa nemzetiség lesz😞....full citizenben 1 év alatt 0.4%-ot esett a Magyarok aránya
de néha😊
ugyanezt szoktam csinálni énis
Nektek nem szokott villogni a képernyõ?
Nektek nem szokott villogni a képernyõ?
erre még nem is gondoltam😄
Én azt szoktam csinálni, hogy beírom a prestige-kódot, és mondjuk csak +80 prestige van szükségem. fogom magam és addig pörgetem a kutatásoknál az irányvonalat, amíg le nem cöskken erre a szintre. Kutatás irányvonal váltás 10 prestigebe kerül.
de csíttel is meg lehet oldani a gondot.....beírod az elején h perstige az f12-ben az ipart meg csak fel tudod futtatni.....azt hiszem ez 500 presztizst ad ami bõven meghaladja azt a szintet ami szükséges ehhez. az meg hogy csít...hát szerintem mi már túlvagyunk azon a gyerekes hülyeségen, h csaljunk mert a hülye gép vagy mert nem tudjuk megcsinálni a játékot😊...ezzel nem csalunk csak egy lehetséges történelmi vonalat teremtünk😊
perzsiával kapcsolatban nem lehet meg oldás az f12/event szám ?
a routeres tûzfal nem engedi át a jelet a központi szerver géphez.....ilyenkor jó megoldás kikapcsolni vagy ha faja a tûzfalad be tudod állítani normálisra😊
fenébe... szerintetek az elõbb említettprobléma kiírása után, mi lehet a bay??? tûzfal? rúterem is van, ha kell akkor leszedem, hogy közvetlen mennyen a net a gépbe és a rúter nne ossza szét.. bár rendszerint csak ezen a gépen megy a net <#violent>#violent>
nem