Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HoI 2 + DD + Arma a telepítési sorrend. A DD - szvsz - nem standalone gém, hanem kieg - emlékezetem szerint - , de ez egybõl kiderül a méretébõl is -> ha nincs akkora, mint az alapjáték, akkor kieg. 😊
Így sok variáció nincs, ha nem megy az általam leírt módon, akkor csak DD + Arma a sorrend. 😊)

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Just B
Sziasztok... Megvan nekem a HOF Anthology... Na már most! Hof2-vel nincs gáz,csak a Doomsday-jel. Elvileg a doomsday standalone game és az armageddon annak a kiegje. Szal a Doomsday-t rákell telepíteni az alapra vagy magában is játszaható ill. a Doomsday-re kell telepíteni az Armageddont? Vagy hogy van ez

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

a humorosba egyszer belinkeltek egy mi lett volna, ha Europian Natonalist Unio térképet, (Németek nyernek, ki mikor nyeri el a függetlenségét, stb) az elég korekt kiinduló pont. Ha leszeded a HOI1 GOLD-ot (abba benne van a CORE, ami a HOI trilógia legjobban sikerrült modja) és kiollózod belõle a New World Order Eventet (vége a háborúnak, területeket újra elosztja, Fr és Vicy egyesül, stb) , akkor már kész is. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Amúgy mostanában kitaláltam hogy kéne egy EU-országot készíteni.
Csak hogy kéne kezdeni?
Anschluss-hoz béke kell és ne legyél szövetségben Ausztriával.
"pl. Németországgal az 'Anschluß' végrehajtásához békében kell lenni"

Köszi, lehet ez volt a hiba...😊

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Az Anschluss nem akar megérkezni... Lehet az a baj, hogy idõ elõtt átvettem az osztrákok és a magyarok katonai irányítását?
Apropó: az így átvett hadosztályokat(tisztán magyar) nem tudom beszervezni egy parancsnok alá, illetve nem tudom õket egy parancsnok alatt egyesíteni?

Több tartományból támad ellened és az adott tartományokon belül még a limit alatti egységeket irányít az az ottani parancsnok, szerintem ezért?!

#11292 weine:
Az eventek többsége a történelem-hû eseményeket adja elõ. Ha ilyet szeretnél, akkor ragaszkodnod kell a történelmi "háttérhez", VAGY meg kell tudnod, hogy az adott eventnek mik a követelményi és azokat teljesíteni: pl. Németországgal az 'Anschluß' végrehajtásához békében kell lenni az adott idõpontban (lehet, hogy van egyéb politikai határérték is - pl. a Belli. nem lehet magas), tehát az addigra bekebelezett Dánia, és a befejezett Sp. PH, amiben aktívan lett segítve a nacionalista oldal, nem akadályozza meg a bekövetkeztét. 😊

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Illetve, attól függ. Melyik event nem jön?

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Valószínûleg felborult a történelem menete.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Ha nem jönnek a történelmi eventek, akkor mi a teendõ?
És miért nem jönnek? Mert talán valami választható eseményt nem jól választottam?

Egy fontos kérdés: Az h van, h nekem over command -75 van, mert 29 egységet irányítok támadáskor, de úgy, h szétosztva az egységeimet egyikkel sem jelöli pirossal, vagyis minden tiszt a magáét tudja irányítani, de mikor támadok, õ 50-et tud irányítani, és 45-je harcol, tehát nincs minusz. Nekem meg 12-t tudnék irányítani, de 29 harcol, ez mért van??
dehogynem😄 most jött ki az Iron Cross....nem mondom, nagyon állat😄 rengeteg az új event, meg egyáltalán..😊
Helló!

Hosszú idõ után felraktam az alap hoi2-t.Valaki nem tud hozzá valami jó kis modot?
hali...mindig a hülye kérdéseim😊 fent van az AoD....úgy telepítettem az Iron Crosst, ahogy kell. És kiadja hogy a cucc nem win32 alkalmazás...mi a túrót kéne csináljak vele? az AoDon elméletileg nincs semmi plusz, mert most raktam újra...
Sziasztok, egy kérdés, HoI3-hoz:

"a lengyel és cseh eventnél hogyan lehet teljesíteni a dissent is not 1 feltételt ha nekem 4.5 a dissentem és zöld a számja. " HoI3, 1.4-es patch

Egy barátomnak lenne fontos nagyon. Elõre is köszönöm.
Sikerült közben rálelnem, a scenarios/1936/vp.txt fájl az. Azt esetleg tudja valaki, hogy mi befolyásolja azt, hogyha elfoglalom mondjuk a németekkel Párizst, akkor a fõváros mondjuk áttevõdik Toulouseba? Az érdekelene, hogyezeket a fõváros mozgásokat melyik fájl tartalma határozza meg.

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

HOI 2 AOD-ben megtudná valaki mondani, hoogy melyik fájlban lehet átírni, az egyes területek katonai értékét, talán ez az a kifelyezés rá😊 pl: budapest értéke 5, berliné 30, new york 50 stb.

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Én is hasonlót akartam kérdezni, bár nekem csak 170 és növekvõ tendenciában van.
Gondoltam arra, hogy talán a politikai berendezkedés is számít, illetve anna hasonlósága, de ha már 200-zal rajonganak értem, akkor az úgysem fontos.
VAgy mégis?

Nekem pedig az lenne a kérdésem,hogy hogyan lehet egy országtól katonai átjárást,vagy megnemtámadási szerzõdés kicsikarni.A kapcsolatom már +200 vele.

matthias92
Sziasztok!
A DD-re az Armageddont hogyan kell telepíteni? Nagyon régen játszottam márvele, és elfelejtettem 😞

Még a HoI 2-vel elkezdtem egy játékot,úgy egy hete,1936-tól,Kanadával.Alapból Kanadának egy gyalogos hadosztálya van,36-os felszereltséggel,úgy emlékszem.Kitört ugye a háború,japán már 1941 februárjában hadat üzent az USA-nak,így nekünk is,és még számos dél-amerikai országnak.Túl sok szerepünk eddig nem volt sem az Atlanti-óceánon,sem a Csendes-óceánon vívott háborúkban.Új-Zéland felett átvettük a katonai irányítást,melynek szintén nincsen túl jelentõs hadereje:New Irelandra,Ausztrál szigetre küldtem 3 39-es gyalogoshadosztályt,melyek közül kettõnek van utászdandára,és egy 39-es lovashadosztályt.Úgy érzem,hogy Ausztrália felé itt törhetnének át talán a legkönnyebben a japánok,valamint e sziget légfontosságú:az utánpótlás könnyen áramlik,és az ellátmány is a megfelelõ mennyiségbe érkezik,valamint a szomszédban is van egy kikötõvel és repülõtérrel bíró sziget.Kanadában,a nyugati parton,Vencouver szigetén állomásozik 2 tengerészgyalogos hadosztály,melybõl az egyik 41-es felszereltségû,a másik 39-es,valamint Vancouverben tartózkodik még 3 gyalogoshadosztály 39-es felszereltséggel,és a kikötõben pedig 3 Swordfish osztályú tengeralattjáró hadosztály.A keleti parton,Halifax-ban két 39-es gyalogos hadosztály állomásozik,az egyik légvédelmi dandárral ellátva,valamint egy Avro Lancester elfogóvadász hadosztály.A kikötõben az RCN Fleet 5 tartózkodik,ami egy korai csatacirkálóból,két világháborús csatacirkálóból,és két Triton-osztályú tengeralattjáróból áll.Saint John-ban két Grilse-osztályú tengeralattjáró hadosztály tartózkodik,Monctoon-nál pedig hat hadosztálynyi szállítóhajó áll a kikötõkben.Midway szigetre kiküldtem két tengerészgyalogos hadosztályt,amibõl az egyik 39-es a másik 41-es felszereltségû,és két 39-es gyalogoshadosztályt.
A gyártósoron most készül egy Leander-osztályú csatahajó,ami a szemem fénye lesz,ha befejezõdik a gyártása.Ha minden jól megy 42 áprilisára csatasorba állítható.Most vagyok 42 januárjában.

Valamint kidolgoztam a "Mumin-tervet"😄😄,ami lényegében abból áll,hogy a Köztársasági Spanyolországgal és a Vichy Franciaországgal olyan jó kapcsolatot építek ki,amely hatására belépnek a szövetségünkbe,vagy legalább katonai átjárást engedélyeznek Kanada számára.Ha ez megtörtént,partra szállok Spanyolország nyugati partjain,miután az odavezetõ tengeri útvonalat elégé biztonságossá tettem az ellenséges tengeralattjáróktól és cirkálóktól.A Pireneusokon átvonulva,megérkezünk Vichy Franciaországba,ahol összegyûjtöm erõimet,és megindulok Németország ellen Észak felé.Abban reménykedek,hogy a Szovjetekkel vívott háború miatt nem fognak annyira jelentõs erõket itt,a nyugati területeiken tartani,valamint a kikötõket sem védik annyira.

Elõször a Bordó feletti La Rochelle-t akarom elfoglalni,így Bordó-t,és a tõle délre lévõ Dax-ot elvágom az utánpótlástól,majd megsemmisítem az ott tartózkodó ellenséges csapatokat.Majd Vichy legészakibb területérõl,Chateauroux-ról indítok támadást,áttörve Bourges-en,Orleans-on,Argentan-on án,egészen a partmenti Cean-ig.Innentõl nyugatra vonulva elfoglalom a területeket,amíg nem érek el La Rochelle-ig,ami már az én kezemen lesz addigra bõven...elvileg.Majd csapataimat a keleti területekre:Cean-re,Argentan-ra,Orleans-ra,Bourges-ra vezénylem,onnan pedig törünk a Harmadik Birodalom további területei felé,majd Egészen a SzovjetUnióig nyomulunk.

Most kitöröltem az u74-es és u87-es fájlokat,és most megy a játék.Nem teljesen magyar,pölö a termeléses cuccnál az alsó görgõknél nem,de a hírszerzés az teljesen.Köszönöm a segítséget!

Én az Iron Cross-t úgy raktam rá az AOD-re, hogy nincs nekem rajta a pogi mod. Szerintem próbáld ki pogi nélkül. 😊

Ha entert nyomsz, akkor (mivel ez egy excel kiterjesztés) látnod kellene egy táblázatban, mirõl-kirõl van szó...

Én sem igazán tudom(vak vezet világtalant😊, de a hibaüzenet ide szólt és annak alapján ezekkel a jellemzõkkel van már egy vezetõ.
Most megnéztem és nekem nincs is ilyen fileom, de még csak a fel nem telepített addon-okban sem.

Name;ID;Country;Rank 3 Year;Rank 2 Year;Rank 1 Year;Rank 0 Year;Ideal Rank;Max Skill;Traits;Skill;Experience;Loyalty;Type;Picture;Start

Ez az elõs két sor.Nem igazán értem,mit is kéne figyelnem.Segítenél még egy picit?

Nezd meg mi van az adott file adott soraban es akkor kiderul, valoban van-e olyan emberke mar.

Kerdes:doomsday van jelenleg fent, pogessorral. Erre ha rateszem az Iron Cross-t, akkor miben lesz jobb es fog-e egyaltalan mukodni?
Elveszti-e a magyaritast?

Letöltöttem a játékot,a progressort hozzá,meg az 1.05-ös patch-et.Feltettem a patch-et,aztán a progressort,el akartam indítani egy játékot,aztán kiírta,hogy: Leader ID already used:file:db/leaders/u74.csv line:1

Mi lehet a gond.Gondolom ezzel a fájllal kell valamit csinálni.

kettõt😊

privatban kaptal egy levelet szerintem

Meg nem is vagyok regisztrálva,és ez szerintem meghívós.Ha valaki tud,akkor legyen oly kedves,és küldjön egy torrentet erre a címre:
[email protected]

Bocs,hülye vagyok,megvan😄
Csak nem találok semmi ilyesmi honlapot😄

Bocsi,de nem kaptam semmit e-mailemre😊

Talan az a jo, ha a forras mappaban levo keveset bemasolod a celmappa sok fileja koze....
(en most probalom mindjart)

Megirtam par napja privatban, hol talalod.

adjak torrentet?

Amúgy az anthology az jó?Milyen újítások vannak benne?

Na!A magyarítás már megvan az AoD-hez,csak magát a játékot nem tudom letölteni.Nem találom sehol😄

Ugye egyesével kell felülírni a mappákat?Mert az alap mappákban sokkal több cucc van,mint a progressor-osban.

A doomsdayre kell ezt a pogi modot rakni. 😊 Nem pedig az alap hoi2-re. 😊

A progressor nálam sem mûködött...

Hello.
Kicsit összekuszáltam a dolgokat a gépemen, kérlek segítsetek😊
Alap: Hoi2+ doomsday + magyarítás volt.
Meg szerettem volna nézni az itt sokat emlegetett pogessor modot, de azzal ez a konfig nem indult el, így hát uninst, aztán feltettem az alap HOI2-t, + modern day + pogessor modot + még valamit. Valamelyik feltette a doomsdayt is, persze nem indult el ez sem. A kérdésem, hogy a pogessort a dommsday vagy az alap hoi2 filejaira kell cserélni?

Pedig nagyon megköszönném,ha valahogy eszedbe jutna,mert nem találom sehol.Légyszi,ha emlékszel,akkor írd le ide a linket.
Köszi!

Kissé "várososra" lett téve a térképecske. 😄

õõõ...torrent...

Ezt honnan tudom megszerezni?

És mi az a 4000 tarti?😊
Igen van, de most õszintén nem jut eszembe honnan lehet leszedni:S Már az AoD-ra értve, a másikat nem tudom.
Az AoD-hez van magyarítás,vagy az Armageddonhoz?
És ha igen,akkor valaki megtudná mondani,hogy honnan lehet letölteni?
A választ elõre is köszönöm!

Megjelent a Hoi2 doomsdayhez,Armageddonhoz és az AoD-hez az Iron cross mod. 😊

4000 tarti van, ha jól emlékszem.
1933-64-ig lehet nyomni.
Sok-sok fejlesztés.
Sok egység. 😊
Stb. 😊