Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így sok variáció nincs, ha nem megy az általam leírt módon, akkor csak DD + Arma a sorrend. 😊)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Csak hogy kéne kezdeni?
Köszi, lehet ez volt a hiba...😊
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Apropó: az így átvett hadosztályokat(tisztán magyar) nem tudom beszervezni egy parancsnok alá, illetve nem tudom õket egy parancsnok alatt egyesíteni?
#11292 weine:
Az eventek többsége a történelem-hû eseményeket adja elõ. Ha ilyet szeretnél, akkor ragaszkodnod kell a történelmi "háttérhez", VAGY meg kell tudnod, hogy az adott eventnek mik a követelményi és azokat teljesíteni: pl. Németországgal az 'Anschluß' végrehajtásához békében kell lenni az adott idõpontban (lehet, hogy van egyéb politikai határérték is - pl. a Belli. nem lehet magas), tehát az addigra bekebelezett Dánia, és a befejezett Sp. PH, amiben aktívan lett segítve a nacionalista oldal, nem akadályozza meg a bekövetkeztét. 😊
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
És miért nem jönnek? Mert talán valami választható eseményt nem jól választottam?
Hosszú idõ után felraktam az alap hoi2-t.Valaki nem tud hozzá valami jó kis modot?
"a lengyel és cseh eventnél hogyan lehet teljesíteni a dissent is not 1 feltételt ha nekem 4.5 a dissentem és zöld a számja. " HoI3, 1.4-es patch
Egy barátomnak lenne fontos nagyon. Elõre is köszönöm.
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Gondoltam arra, hogy talán a politikai berendezkedés is számít, illetve anna hasonlósága, de ha már 200-zal rajonganak értem, akkor az úgysem fontos.
VAgy mégis?
A DD-re az Armageddont hogyan kell telepíteni? Nagyon régen játszottam márvele, és elfelejtettem 😞
A gyártósoron most készül egy Leander-osztályú csatahajó,ami a szemem fénye lesz,ha befejezõdik a gyártása.Ha minden jól megy 42 áprilisára csatasorba állítható.Most vagyok 42 januárjában.
Valamint kidolgoztam a "Mumin-tervet"😄😄,ami lényegében abból áll,hogy a Köztársasági Spanyolországgal és a Vichy Franciaországgal olyan jó kapcsolatot építek ki,amely hatására belépnek a szövetségünkbe,vagy legalább katonai átjárást engedélyeznek Kanada számára.Ha ez megtörtént,partra szállok Spanyolország nyugati partjain,miután az odavezetõ tengeri útvonalat elégé biztonságossá tettem az ellenséges tengeralattjáróktól és cirkálóktól.A Pireneusokon átvonulva,megérkezünk Vichy Franciaországba,ahol összegyûjtöm erõimet,és megindulok Németország ellen Észak felé.Abban reménykedek,hogy a Szovjetekkel vívott háború miatt nem fognak annyira jelentõs erõket itt,a nyugati területeiken tartani,valamint a kikötõket sem védik annyira.
Elõször a Bordó feletti La Rochelle-t akarom elfoglalni,így Bordó-t,és a tõle délre lévõ Dax-ot elvágom az utánpótlástól,majd megsemmisítem az ott tartózkodó ellenséges csapatokat.Majd Vichy legészakibb területérõl,Chateauroux-ról indítok támadást,áttörve Bourges-en,Orleans-on,Argentan-on án,egészen a partmenti Cean-ig.Innentõl nyugatra vonulva elfoglalom a területeket,amíg nem érek el La Rochelle-ig,ami már az én kezemen lesz addigra bõven...elvileg.Majd csapataimat a keleti területekre:Cean-re,Argentan-ra,Orleans-ra,Bourges-ra vezénylem,onnan pedig törünk a Harmadik Birodalom további területei felé,majd Egészen a SzovjetUnióig nyomulunk.
Most megnéztem és nekem nincs is ilyen fileom, de még csak a fel nem telepített addon-okban sem.
Ez az elõs két sor.Nem igazán értem,mit is kéne figyelnem.Segítenél még egy picit?
Kerdes:doomsday van jelenleg fent, pogessorral. Erre ha rateszem az Iron Cross-t, akkor miben lesz jobb es fog-e egyaltalan mukodni?
Elveszti-e a magyaritast?
Mi lehet a gond.Gondolom ezzel a fájllal kell valamit csinálni.
[email protected]
Csak nem találok semmi ilyesmi honlapot😄
(en most probalom mindjart)
Kicsit összekuszáltam a dolgokat a gépemen, kérlek segítsetek😊
Alap: Hoi2+ doomsday + magyarítás volt.
Meg szerettem volna nézni az itt sokat emlegetett pogessor modot, de azzal ez a konfig nem indult el, így hát uninst, aztán feltettem az alap HOI2-t, + modern day + pogessor modot + még valamit. Valamelyik feltette a doomsdayt is, persze nem indult el ez sem. A kérdésem, hogy a pogessort a dommsday vagy az alap hoi2 filejaira kell cserélni?
Köszi!
És mi az a 4000 tarti?😊
És ha igen,akkor valaki megtudná mondani,hogy honnan lehet letölteni?
A választ elõre is köszönöm!
4000 tarti van, ha jól emlékszem.
1933-64-ig lehet nyomni.
Sok-sok fejlesztés.
Sok egység. 😊
Stb. 😊