11852
-
geo91 #11452 van 1.01 -
vonfeldner #11451 Sziasztok. Engem az érdekelne hogy ki tud vmi biztosat az Iron Cross javító patch(ek)ről?
Hallottam olyat hogy van egy 1.01-es, de nem tudom hogy ez blöff vagy se. Eléggé ráférne egy javítás de nem akarok kockáztatni egy blöfföt.
-
kovacs111 #11450 Csináltam egy hamachi szobát. Akit érdekel multi az csatlakozzon.
név: hoi2-multi
jelszó: hoi2
A részleteket ott megbeszéljük. -
Petiii94 #11449 éN MA FEL PRÓBÁLTAM TENNI A MODERN DAYT:(
ELÉG PÓRUL JÁRTAM:(
Feltettem a Dooms Day-ra a 1.3a-t utána felraktam a Preinstallert ,Utána a setupot... és nem indul:(
Nagyon rossz:(Pedig úgy játszanék vele.... :( -
kovacs111 #11448 Értem.
A telepítést azt jól írtam le? Doomsday alap + Armageddon + Armageddon 1.2-es patch? -
Rundstedt17 #11447 arma 1.2 a legjobb
az elég a doomsdayt a moderdays 2 re értettem -
kovacs111 #11446 Mi régen ezzel játszottunk: Doomsday + Armageddon + Armageddon 1.2-es hivatalos patch.
De szerintem is elég csak a sima doomsday, mondjuk én még nem probáltam vele multizni. -
Rundstedt17 #11445 doomsday elég -
Petiii94 #11444 Nekem nagyon lenne kedvem:)
Az a bajom ,hogy nem tudom milyen kiegek jönnek....Nekem a DOOMS DAy van fent. Ezután mi jön??? Szeretném a Modern Day-t feltenni ,de nem tudom milyen kiegek kellenek elötte:S Mármint modern Day 2-őt -
kovacs111 #11443 Nincs kedve valakinek multizni? -
Rundstedt17 #11442 azt -
Zso0lt #11441 Ez a grönland téma az USAra vonatkozik? Mert ha igen, akkor aztmondod, hogy onnan betudok jutni európába anélkül, hogy minden egyes szállítóhajónál azt az üzenetet kapjam hogy "az egység hatótávján kívül esik"? Mert ha eztmondod, én ennek örülök és kösz :DD -
Rundstedt17 #11440 1940 első felének végén,ingyen átadják grönlandot
addig van idő felkészülni a háborúra 100%-ékig
Olaszok a leggyengébbek a nagyok közül,még franciák is nagyobb ereőt képviselnek
Velük vagy a balkánt lehet megszerezni vagy afrikát azonkivül eléggé korlátozottak staratégia tekintetében
A brazilok az amcsi kontines második helyezettei erő tekintetében,csak ugy lassan lehet haladni mert amcsik hadat üzennek könyedén,plussz kis iparosítás nem árt. -
weine #11439 Dania mikor bukik? Erdemes ezt megelozni e nemetekkel lerohanni?
KIprobaltam az olaszokat... hat az elejen alig van nyersanyag, igaz enyem libia es etiopiat is 0 erofeszuitessel le lehet rohanni, na meg Albaniat, ezt az elso evben, 1936-ban. De utana? Afrikaban mar csak angol es francia erdekeltsegek vannak, azokba nem kotok bele, mert gyengek az olaszok. Gorogoknek is az angolok biztositjak a fuggetlenseget, szoval olyan nagyon nincs merre terjeszkedni, csak ha megerosodtem es megvarom, mig a nemetek elindulnak osztrigat zabalni.
Belefigyeltem Braziliaba is, de az olyan boszme nagy orszag es olyan keves az indulo hadosztaly, hogy ugy ereztem magam, mint eger a katedralisban.
-
Rundstedt17 #11438 A tradicionális módszer megvárni dánia bukását és megszerezni grönlandot -
Zso0lt #11437 jó igen ezis egy jó gondolat, csak hogy a szövetségesk vagyok...de tényleg jó az ötlet :DDD -
weine #11436 Nem vagyok nagy majer a játékban, de én ezt biztos nem pénzzel oldanám meg, hanem egyszerűen elfoglalnám azt a tartományt.
Sőt az egész országot:)
-
Zso0lt #11435 ja meg lenne nekemis egy kérdésem... nemtudom ki szokot az amcsikkal játszani, de mi amikor suliba toltuk kipróbáltam és bejött :D szóval van valakinek valamiféle ötlete, hogy minnél gyorsabban európábatudjak menni? Mert én úgyszoktam megoldani hogy egy zsák pénzért veszek egy Francia tartományt valahol észak-afrikába, oda egy rakás csapatszállítóval át az egész hadsereget, és akkor onnan szórom őket olaszországba... stb...
Csak gondoltam hátha van ennek könnyeb módja is, meg tud valaki jobb ötletet is ez helyett :D (ja meg gondoltam a katonai háthaladás engedélyezését kérni de sajne senki nemmegy bele :\ ) -
Zso0lt #11434 énis ilyen anyaország dologra gondoltam... de átadom, kösz :D -
spiczi91 #11433 Mert az anyaországod a sziget. Ott képződik az utánpótlás is többek közt, így csak oda tudod lerakni az egységet. Az amcsikkal is csak a kontinensre tudod lerakni, így a nácikkal sem fogod a New Yorki zsidó milicista hadosztályt felállítani. ;) -
Zso0lt #11432 Üdv!
Lenne egy kérdésem. Osztálytársam japánnal tolja, elfoglalta (annektálta) kínát Cakkumpakk. A kérdés meg abból jön, hogy nemértjük miért nem tud oda egységeket helyezni? :S ... -
vonfeldner #11431 Elméletileg igen. Hacsak nem nekik esel, de erre majdnem nulla az esély:D
Nincs gond a szövikkel, csak néha az hogy ha te hozod létre őket sok velük a gond. Nálam pl abszolút analfabéták...vagy csak simán hülyék...nem tudom...
-
spiczi91 #11430 Véletlenszerű, van hogy békénhagynak, van hogy felmondják a szövetésget és van olyan is hogy még a végén téged szopatnak meg. :D Alkalmazkodni kell a helyzethez. -
weine #11429 Ok, tehát Irak egy rossz példa volt, úgyhogy a kérdés helyesen:
"Arra gondolok, ha az országommal nekimegyek mindenkinek, akkor a szövetségeseim mindig támogatnak? Vagy egyszer csak felmondják a katonai szövetséget?" -
Petiii94 #11428 Szijasztok! Nekem a Doomsday van meg.Ettől van jobb kiegészítő????Az meddig tólja ki a játék végét? -
spiczi91 #11427 páz
tufsz=tudsz
28as=38as -
spiczi91 #11426 Mivel Bábállam, így nem nagyon tufsz ilyesmit csinálni. De egyszer a 28as kampányban bomoltam egyet az irakiakkal, csak nem emlékszem mi lett a vége. De úgy emlékszem nem bántottak az angolok. -
weine #11425 Feszegette már valaki a "szövetségesi hűséget"?
Arra gondolok, ha pl Irakkal nekimegyek mindenkinek, akkor az Angolok mindig támogatnak? Vagy egyszer csak felmondják a katonai szövetséget? -
Voronyezs #11424 köszöntem a felvilágosítást ^^ -
vonfeldner #11423 Hát attól függ mid van még ott és mit akarsz velük kezdeni:) Ha nincs más, érdemes leosztani hogy gyorsabban reagálhass. De ha meg nem bánod ha kicsit betámadnak ez se fontos. Elég soktényezős dolog ez:) -
Rundstedt17 #11422 -Alapból a dissent csökkentésre kell menni elsőnek
-A kommunista Kínát ignoráld,túl erősek a csapataik hogy legyőzd őket,amint bejön a lázadó tábornokok event válaszd a békét velük,fontos kerüld a háború folytatását illetve az egyesült front sem jó ötlet
-Már januártól kezdve szervezd meg a meglévő csapataidat délre gyorsan ugyanis az egyik hadúr a guanxi clik június környékén hadat üzen(az eventben lévő békét amikor nyerésre álsz el kell fogadnod különben japán hadat üzen)
-Egyesítéssel ne is próbálkozz mert egyesülnek a hadúrak ellened,illetve Japán agresszióval jár
-A doktrínák terén két ajánlott van:Vagy a japán vagy a szovjet fa
-Nagyon limitált a technikai teamek skillje ezért csak szárazföldi cspatokra és egy kevés ipari fejlesztésre tudsz koncentrálni
-Gyorsan modernizáld a sereged 36-os gyalogosokra,amint megtörtént kezdj őrült gyártásba,militia és gyalogos keverék seregekbe(tisztán gyalogos túl drága kínának és japán ellen minden egyes csapatra szükséged lesz)
-1937.júniusában Japán hadat fog üzenni és kezdetét veszi a kőkemény honvédő háború ahol nem az ellenfél legyőzése a cél hanem egy frontvonal tartása az első években
-A politikai sliderekbe csak 2 választásod van:
+intervenció felé
+standing army felé
(A hawk lobby maxolva lesz eventektől)
A harc stílusa pedig statikus védekezés,összpontosítani a csapatokat egy frontvonalon és ahol a japánok áttörnének ott készíteni az ellencsapást.
Nagyon fontos hogy a partvonalakat is védeni kell,legalább egy 3 főből álló sereggel,mert különben japánok nyitnak egy második frontot....
Ez a háború szószerint erőforrásokon múlik,a japánok ha az első évben nem érnek el sikert onnantól kezdve emberanyag hiányuk lesz,de ez kínára nem érvényes,csak úgy nyomni fogod a gyalogosakat és a militát... -
Voronyezs #11421 Abszolút az lenne...de ilyen sajnos nem lesz...
Rundstedt: Szeretnék kérni egy kis felvilágosítást, hogy mit lenne érdemes tudni nac.kínáról, ugyanis belekezdtem, de totálisan más mint az európai játékmenet...gyak. totális káosz uralkodik...tiszta kezdőnek éreztem magam velük, ezért gondoltam, h ha már előbb írtad h favorizálod őket, akkor kikérem a véleményed. mit merre és hány méterre érdemes kezdeni? :) az első eventig mentem, a lázadó tábornokig :) -
tttttom #11420 Hé srácok! :D
Eszembe jutott, hogy kéne csinálni egy olyan játékot ami ötvözi így magát a hoi 2-t, a men of wart és a red orchestrat. :D Ti szerintetek egy ilyen keverék game sikeres lenne? :D -
Rundstedt17 #11419 betudnál de nem éri meg,mert elvesztesz jó pár eventet..... -
gooooliath #11418 36ban vagyok német oldalon...nem tudnék valahol háboruba lépni ilyenkor? pl spanyol polgár háboru?..jó lenne egy kis harci tapasztlat is itt a nagy épitkezés meg fejlödés közben... -
weine #11417 gépesített lövészek és 39M gyalogság vezérkarral, különböző dandárokkal megerősítve, de nem tankok. -
Rundstedt17 #11416 részemről:
1,Kommunista Kína/Nacionalista Kína
2,Arma 1.2 CCIP(Consolidated China Improvment Pack) -
Rundstedt17 #11415 verziótól függ hogy mit érdemes gyártani:
hoi 2-hoi 2 arma 1.3-as ig: gyalogos hordák
arsenal of democracy-iron cross: tank hordák -
tttttom #11414 Hát miből áll az a 12 hadosztály? :D Gyalogosok vagy tankok? Esetleg vegyes?
Ha tankok akkor 4x3-es felosztást csinálj nekik. :) -
weine #11413 Végül is mindegy, amúgy is bénázgatok:)ű
Kevés időm van játszani, idén most ültem le először és az elmentett állások mind unalmasnak tűntek(Németek, 1939 nyarán járok))
Legszívesebben újrakezdetm volna, de az meg sok idő és inkább igyekeztem felvenniu az előző állások gondolatmenetét, hát kevés sikerrel:)
Ja másik kérdés: ha van 12 hadosztály, akkor ezeket egy parancsnok alatt, egy nagy hadseregként érdemes csatába vinni, vagy inkább több, pl 3 db 4-es hadtestet érdemes csinálni 3 különböző parancsnok alatt?
(Ezeket a francia határnál állomásoztatom és várom, hogy a Molotov-Ribbentropp Paktum után megtámadjanak a szövetségesek.)