Hearts of Iron 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van 😊
A brit flottát a légierõm majdnem teljes mértékben már '40 elején a tengerbe süllyesztettem, azóta pedig a legfejlettebb gépeim vannak mindenbõl, és számbeli fölényem is nagy ezen a téren.Viszont a szárazföldi egységek még javarészt Afrikában,v. a közel keleten vannak... A fõ gond az,h. az oroszok attól kezdve,h. hadat üzent a Duce nekik helyenként 60-70 egységgel törnek rám. Mech. egységeket szerettem volna létrehozni még a támadás elõtt, kb. 2-3 hónap kellene erre, a *** olaszok hadat üzennek elõtte.
Az atombombának milyen hatásai vannak? hamarosan kész lesz az is, aztán akkor lehet fordul a kocka. 😊
A brit flottát a légierõm majdnem teljes mértékben már '40 elején a tengerbe süllyesztettem, azóta pedig a legfejlettebb gépeim vannak mindenbõl, és számbeli fölényem is nagy ezen a téren.Viszont a szárazföldi egységek még javarészt Afrikában,v. a közel keleten vannak... A fõ gond az,h. az oroszok attól kezdve,h. hadat üzent a Duce nekik helyenként 60-70 egységgel törnek rám. Mech. egységeket szerettem volna létrehozni még a támadás elõtt, kb. 2-3 hónap kellene erre, a *** olaszok hadat üzennek elõtte.
Az atombombának milyen hatásai vannak? hamarosan kész lesz az is, aztán akkor lehet fordul a kocka. 😊
kösz
honnan szedted le???
Eltartott egy darabig de jó hogy nem adták fel. A háborúk közötti periódust is megdolgozták? Most egy darabig sajnos nem fogom tudni kipróbálni 😞
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Kijött a VIP (Victoria Improvement Pack) a Victoria: Revolutions-höz. Nyomta is velem ár egy kicsit, és baromi jó 😊 Van benne 48as szabadságharc, áprilisi törvények, minden 😄 Kb naponta van egy event a világon.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Korrekt magyarítást keresek hoi2-höz!
Köszönöm.
Tudna valaki segíteni?
Korrekt magyarítást keresek hoi2-höz!
Köszönöm.
az egységeid fejlettebbek, és ha nyomtad megfelelõen a land doctrinákat akkor jobb vagy. A légierõt is vedd figyelembe, ha van megfelelõ számú cas-ed, akkor használd õket a visszavonulók ellen, pillanatok alatt megritkítja az orosz egységeket. Kerítsd be õket, és semmisítsd meg totálisan. Az az igazi fun, nem amikor a béna francikat nyomod le 😄
Ha már egy másik háborúban vagytok akkor nem tudod õket kirúgni, egyébként meg nem kell félni az oroszoktól.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Üdv!
Van egy olyan gondom,h. szövetségre léptem az olaszokkal, elfoglaltam már a fél világot..., de SZU-t nem akarom megtámadni, mert akkora serege van, mint a koalíciómna összesen.Egyébként a németekkel vagyok. Kiépítettem egy védvonalat az szovjet határon, velem van MO. és Románia is.
48 végén járunk, és akármit teszek az idióta olaszok hadat üzennek az oroszoknak. Kirúgni nem tudom õket a szövetségbõl...
Ez miért van? ,aligha hiszem,h. elõre megírt esemény lenne-
Van valami ötlete valakinek,h. hogyan köszübölhetném ezt ki?
Elõre is köszönöm!
Van egy olyan gondom,h. szövetségre léptem az olaszokkal, elfoglaltam már a fél világot..., de SZU-t nem akarom megtámadni, mert akkora serege van, mint a koalíciómna összesen.Egyébként a németekkel vagyok. Kiépítettem egy védvonalat az szovjet határon, velem van MO. és Románia is.
48 végén járunk, és akármit teszek az idióta olaszok hadat üzennek az oroszoknak. Kirúgni nem tudom õket a szövetségbõl...
Ez miért van? ,aligha hiszem,h. elõre megírt esemény lenne-
Van valami ötlete valakinek,h. hogyan köszübölhetném ezt ki?
Elõre is köszönöm!
hát igen tudom... van egy pár száz hadosztályom 😄 annyiban jó, hogy azok az egységek amiket visszaveszel, legközelebb autómatikusan legalulra kerülnek, így ha 1-el mész végig akkor pár kattintás és megvan.
na közben rájöttem hogy lehet visszaadni szándékosan a területet. A rajta állomásozó saját egységeinket expenditionaryban oda kell adni az eredeti tulajnak, és egybõl hozzá kerül a terület.
Nekem olyan volt, hogy angolok elfoglaltál olasz líbiát, és én a németekkel visszafoglaltam. Az én területem lett, viszont ,ahogy haladtam tovább elõre dél-afrika felé, egyszer csak visszakapták az olaszok.
tudom... ennek szerintem semmi értelme nincs... Valahogy topprioritása van a szövetségek vezetõinek. Amikor kölcsönkaptam kínától pl egy rakat hadosztályt, és elindultam támadni velük angol terültre, akkor is a világ másik végérõl nekem foglalt el területeket, úgy hogy a közelébe nem voltam... há mondom mi a rák 😄
Az az idegesítõ, hogy ezt utólag rakák be. Régen úgy volt, hogy autómatán visszakapta a szövetségesed.
naja, csak ha kivonulok onnan, akkor az amcsik megint elfoglalják... bár megvárhatom amíg a partisánok fellázadnak, aztán a japó visszafoglalgatja magának.
Sehogy nem lehet sajnos. 😞 Asszem max úgy, hogy japán katonák is bevonulnak a területre. Illetve, ha az egészet elfoglalod, és kivonod a csapataidat, akkor néha autómatán vissza adja nekik.
Nah üdv!
Lenne egy elég idegesítõ problémám, armageddonban, bár ha jól emléxem Doomsday-ban is már így volt megcsinálva. Japán fõszigetét elfoglalták az amcsik. Én némettel próbálok segíteni, és visszafoglalni partraszállással, de általam lesz occupyolva, és japán által ownolva... na most hogy a rákba adjam én azokat a területeket vissza a jogos tulajdonosának?
Lenne egy elég idegesítõ problémám, armageddonban, bár ha jól emléxem Doomsday-ban is már így volt megcsinálva. Japán fõszigetét elfoglalták az amcsik. Én némettel próbálok segíteni, és visszafoglalni partraszállással, de általam lesz occupyolva, és japán által ownolva... na most hogy a rákba adjam én azokat a területeket vissza a jogos tulajdonosának?
maj jön egy event hogy tucc páncélost gyártani
Hi!
Feltettem a HOI2 TRP v0.83-at. Elég jónak tûnik, de hogyan lehet páncéloshadoszályt gyártani? Kikutattam a megfelelõ találmányokat, és nincs semiyen páncélos a gyártható hadosztályok között... Van ötletetek? Bug? Betenne ha csak gyalogosokat tudnék...
Feltettem a HOI2 TRP v0.83-at. Elég jónak tûnik, de hogyan lehet páncéloshadoszályt gyártani? Kikutattam a megfelelõ találmányokat, és nincs semiyen páncélos a gyártható hadosztályok között... Van ötletetek? Bug? Betenne ha csak gyalogosokat tudnék...
én eddig csak az USA és SZU voltam '44-es kampányban 😊
Tengelyeket fél év alatt összelehet omlasztani...
Tengelyeket fél év alatt összelehet omlasztani...
Hi!
Játszott valaki az 1944-es kampánnyal a németek oldalán legnehezebb fokozaton? Az USA ellen mit lehet kezdeni? Októberig jutottam, aztán összeomlott a nyugati front...
Játszott valaki az 1944-es kampánnyal a németek oldalán legnehezebb fokozaton? Az USA ellen mit lehet kezdeni? Októberig jutottam, aztán összeomlott a nyugati front...
Ok, kösz
Lehet.
doomsday-be lehet multizni nem eredeti játékkal?
Ja. Max olyan lehetett, hogy valami modot próbáltál és eventbõl megkaptál tech teamet. Nem tudom már melyikben van, de pl. a Csehektõl a Németek megkapják Skodát meg ilyesmik.
Lehet ilyesmi lehetett Japán-Kína között is...
Lehet ilyesmi lehetett Japán-Kína között is...
Tuti nem lehetett. Valamit nagyon durávn bekevrtél. Eleve a tech teamek nincsenek is provinciákhoz kötve, innentõl már kivitelezhetetlen az egész.
Lehet h bug volt de lehetett.
Fogalmam sincs mirõl beszélsz. HOIban soha nem lehetett tech teamet szerezni a másik féltõl. Valamit nagyon keversz.
Sima HoI2-ben még volt esély arra h techteamet lopjál. Japánokkal voltam, de semmire se lehetett menni a szar kínai fejlesztõcsapatokkal.
fel lehet vhogy gyorsítani ezt a szart hoi2 total realism mod eszméletlen lassan megy.... az armageddon amikor elõször jáccottam kurvagyorsan ment 2.ra már kicseszett lassan.. valami 5let?
Milyen anyagot tolsz??
kösz az infot.
A tech team lenyúlás mûködött a régebbi verziókban is, bár elég bonyolultan volt megoldva, de sztem reálisan, mert pl. ha körbekerítettél egy tartományt ahol a tech team székhelye a volt akkor már nem tudtak elmenekülni, de ha simán elõrenyomultál akkor jó eséllyel el tudtak slisszolni. Bár ezt elég hamar kigyomlálták, gondolom a patchekkel, a doomsdayben meg emlékeim szerint már benne sem volt 😞
Egy idõ után belassul mindenkinek. Ez amiatt van, mert egyre több egysége lesz a világon. De azért ennyire, hogy 15 sec egy óra... az kicsit húzós. Nekem Athlon XP-m van 1 giga rammal, és gond nélkül fut, persze a lassulás nálam is van, de egyáltalán nem zavaró, fõleg miután ha kitör a háború, úgyis lenyomom lassabbra a sebességet.
biztos felrakod a játék sebességét?
CSÁO!
Hearts of Iron 2 Doomsdayyel tolom. Ha a sokat jatszom 1 kampannyal akkor valamiert belassul, vagy ha belépek valamelyik nagyobb szövetségbe és nagy területet látok, vagy ha globális konfliktus alakul ki 5-600 harcoló alakulattal. Nemtudom hogy hardver vagy szoftver hiba van e, de nagyon zavaró hogy sohase tudok eljutni a jatek vegere mert képregény lesz a jatek es egy óra lépés 10-12 sec.
A gépemen Win XP 32bit Prof SP 2 van.
1 giga Kingston Ram van benne, 400mhz en jarnak.
Amd 64 3500+ CPU,
Asrock Dualsata Alaplap,
Saphire x800 pro 256mb AGPs Vga
160GB vinyo amin 10gb os partícion windoz van, 5 giga szabad hely, és 140 gigas reszen van a doomsday ahol van 20 giga szabad hely.
Probaltam töredezettségmentesíteni, powerstrippel a jatek prioritasat növelni, szokasos vírus, trojai, spam stb szûrést is csinaltam, extra virtualis memoriat beallítani.
Nalatok van ilyen problema?
Valami 5let?
Elõre is köszi,
Üdv Gdfsa
Hearts of Iron 2 Doomsdayyel tolom. Ha a sokat jatszom 1 kampannyal akkor valamiert belassul, vagy ha belépek valamelyik nagyobb szövetségbe és nagy területet látok, vagy ha globális konfliktus alakul ki 5-600 harcoló alakulattal. Nemtudom hogy hardver vagy szoftver hiba van e, de nagyon zavaró hogy sohase tudok eljutni a jatek vegere mert képregény lesz a jatek es egy óra lépés 10-12 sec.
A gépemen Win XP 32bit Prof SP 2 van.
1 giga Kingston Ram van benne, 400mhz en jarnak.
Amd 64 3500+ CPU,
Asrock Dualsata Alaplap,
Saphire x800 pro 256mb AGPs Vga
160GB vinyo amin 10gb os partícion windoz van, 5 giga szabad hely, és 140 gigas reszen van a doomsday ahol van 20 giga szabad hely.
Probaltam töredezettségmentesíteni, powerstrippel a jatek prioritasat növelni, szokasos vírus, trojai, spam stb szûrést is csinaltam, extra virtualis memoriat beallítani.
Nalatok van ilyen problema?
Valami 5let?
Elõre is köszi,
Üdv Gdfsa
'44 októberjében megtámadtam japánt, mivel a kínaiak elleni támadás lassult, változatossá vált. Thaiföld (Siam) és az Egyesült Királyság közti háború továbbra is áll, bár most a japánok esélye növekedett. Elfoglalták az indonéz szigetvilágot és a fülöp szigeteket. A légierõmmel szétzúztam a japán hadosztályokat Koreában és Mandzsúliában. Egyszóval eddig kilõve. a Naval bomberseik is fogynak, leszedem a fighterekkel. Süllyesztem a TP-ket és a DD-ket. Mindössze nekem van és szerintem jóideig nekem lesz csak atomtechnológiám. Készül a 8. atomreaktor Moszkvába 😊))
Befûztem hozzám Afganisztánt, Brazíliát, Communist Chinat, Kubát és Finnországot.
Hogy tudnám kialakítani a teljes kommunista kínát???
Befûztem hozzám Afganisztánt, Brazíliát, Communist Chinat, Kubát és Finnországot.
Hogy tudnám kialakítani a teljes kommunista kínát???
Oké, láma voltam rájöttem... eddig észre se vettem hogy van olyan lehetõség hogy options, amikor játékot indítok 😄
na felpakoltam az armageddont, de csak és kizárólag a tech team lenyúlása miatt. Kipróbáltam gyorsban, németekkel annektáltam luxemburgot, semmi. Annektáltam svájcot semmi. Akkor hogy is mûködik ez?
42 a mozgalmak éve. Guanxi Lique hadüzent Japánnak, Nacionalista Kína mindeközben a kommunista rezsim ellen vonul...
no, kis meglepetésként japán 1 évvel késõbb, 42 novemberében megtámadta az USA-t, az United Kingdomot és Netherlandot. Éppen ideje volt... tuti vesztenek, de ez nekem csak jó 😛
Közben Kubát puccsoltam és beállítottam a táboromba, míg Brazíliával már +180 a viszonyom, és fokozatosan növexik a coup esélye 😊
Közben Kubát puccsoltam és beállítottam a táboromba, míg Brazíliával már +180 a viszonyom, és fokozatosan növexik a coup esélye 😊