Hearts of Iron 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem megy
na még egyszer

van egy csapat és annak már be van löve egy generális
és azt mondod hogy menjek rá és a semmire kattintsak és utána eltávolitja???

I.C.ram
Simán ráklikkelsz az egységnél a generálisra, és kiválasztad a senkit. Asszem ez így mûködik.

Múltkor kezdtem egyet poroszországgal, de baromi ideges lettem, mikor kb 51-ben idõ elött megalakult németország, akinek viszont kb van 3-4 eventje... 😞 abba is hagytam, pedig 48-at megnyerték a magyarok, és kiszakadtak teljesen a monarchiából, csak szövetségesei voltak ausztriának.
na most ha egy csapatnak kiállitok egy generálist de másnak akarom odadni azt hogyan lehet megváltoztatn????

I.C.ram
Nem próbáltam, de VIPben még nehezebb.
sikerült már valakinek a konföderácioval nyernie????

Én is így jártam a VIP-pel, az egyetlen megoldás h bevándoroljanak az az h meg kell hódítani pár gyárral rendelkezõ tartományt, és ott osztani a népességet, esetleg lerombolni pár alacsony profitú termelõegységet, hadd jöjjenek az otthoni üres üzemekbe. Magyarországgal meghódítottam Csehországot, és Kelet-Poroszországot is, onnan szép számban jönnek dolgozni. Viszont az aranytermelõ tartományaimba (Karlovar, meg egy szlovén tartomány) a kutya se jött, pedig sima Revolutionsben mindenféle külföldiek tanyáztak le ott 😞

matthias92
kössze

hogyan tudnék bezárni pár RGO-t?
mert az a baj hogy close uána delete de mindezek után a POPok megõrülnek és nem dolgoznak namármost nekem szükségem lenne hogy RGO kat leépítsek mert ebben az új VIPrevolutionsba szinte csak 40000 alatti popok vannak és esély sincs a migrációra e nélkül. valami 5let?
a vallási politika nincs befolyással az asszimilációra
európában a legkedvezõbb esetben is max 300as popokat tudsz asszimilálni ha más vallásúak. amerikában természetesen ez nincs így.
Szerintem jobb ha nem piálnak a gazdagok maradjanak csak egészségesek,hogy nekem adózhasanak 😄

I.C.ram
6 biztos nem volt 😛 5 a max.
Ne csak az adóikat szedd le hanem a vámokat is. A csillagászati importvámoktól a kapitalistáidnak még a vedelésre meg az ópiumra sem lesz elég pénze nemhogy beruházásokra 😛

Ha az uralkodó párt szekularizált vagy ateista irányultságú akkor sem asszimilálódnak a más vallásúak?

mi csökkenti még a partizántevékenységet?
- helyõrség + MP
- fennhatóság
- határok védelme
a Japónál volt már 6 is
A szövetségeseim rengeteg hadosztályt az irányításom alá rendelnek. Hogy lehet ezt elkerülni? Nem akarom egyesével visszaküldeni, sok idõ. Nincs rájuk szükség, viszont az sem jó, ha csak állnak.
© matthias92

Foglald el egész Kínát, annektáld és ha felszabadítod kiválaszthatod, hogy komm. vagy naci. Kínát akarsz létrehozni. Legalábbis Spanyolországnál így volt.
én azokat nem szoktam adoztatni

szerintem a rich be tartoznak

jaaaaaaa

Muki100
A párttól is függ hogy építenek-e. Leginkább Laissez-Fairenél építenek, de state capitalismnál ott te építesz.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Vagy azt hogy lehert beállitani,hogy elkezdjenek gyárakat épiteni a kapitalisták?

ja a kapitalisták a vikiben az adózásnál a middle réteget jelentik?Mert hiánba nem adoztatom öket nem épitenek gyárakat 😞

Hello!

Victoriához nem tudtok valami magyarítást,v. át lehet állítani valahol a nyelvet, mert a torrent ahonnan leszdtem nem figyelte és német vol ,hu. most szenvedek vele...
KöszI!

I.C.ram
Legegyszerûbb az, ha a románoknak nem adsz munkát, és szépen lassan kivándorolnak az orszgból.
tehát ha a magyar területeim tele vannaj gyárakkal
akkor azokat zárjam be hogy a munkások átmenjenek erdély gyáraiba???

mindent meglehet csinálni... a lényeg hogy a magyaroknak ne adj munkát rgo-k ba és igy elkezdenek migrálni nagyon nem tudod szabályozni hogy hova de értelem szerûen akkor csak Erdélyben szabad hagynod betöltetlen állásokat. viszont még 1 lehetõség hogy a románoknak nem acc munkát és az elõbbi módon (nincs sehol munkahely) ki fognak vándorolni az országból.
asszimiláció az ortodox vallás miatt kizárva
uh
éjjel játszottam egy pár orát
elég jol iparosodik az ország pest-buda provinciában van vagy 6gyáram
kapitalisták megállás nélkül gyárakat épitenek meg huzzák fel a vasutakat.
De van egy oriási problémám.
Románok szaporodnak mint az állat 9/10 százalék kell és tulsulyban lesznek
van valami ötletetek hogy hogyan lehetne visszaszoritani öket????

visszatértve a vándorlásos témára
azt meg lehetne valositani hogy Erdélyt benépesitsem magyarokkal,
olyan szinten hogy ök legyenek tulsulyban???

köszi

I.C.ram
Csak akkor vándrolnak országon belül, ha van pénzük.

trade union? nem a szakszervezetekre gondolsz a politikai torvényeknél? Csak arra jók, hogy az adott társadalmi csoportok nem lázonganak annyira.
kezdtem egy magyarországgal egy kampányt a Victoriába
és a deák párt van hatalmon szoval nem tudom a nemzetiségieket átkonvertálni
viszont pártot nem akarok válatni maradjanak csak a liberálisok
de lenne egy kérdésem
hogyan lehet országon belüli vándorlást kiváltani

ja meg mikre jok a trade unionok????

ja és a machine partsra gondoltam casak véletlen elirtam.<#sir>

én a németekkel nyomom mostanába ja meg valaki mondana gy normális törvényeket hogy megakadályozam a lakosság kivándorlását.Ja és a technél az Instrufacterire gondoltok,hogy azt fejleszem?

I.C.ram
Hát fejletlen országokkal az elején még nem is nagyon lehet iparosítani, mert olyan rohadt drága.
de ha fejletlen országgal vagy
és nincs sok preztizsed akkor nem fog olyan sok bejönni az országba

/javitsatok ki ha tévedek,saját tapasztalatbol irtam/

Muki100
elõször csak importálni tudsz.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Pingyóka
Ha a machine parts-ra gondolsz, akkor majd idõvel építhetsz machine parts factory-t ,de amíg nem tudsz addig ad néhány tech kifejlesztése.
mind1 <#vigyor2>

cSak valaki segitsen már végre <#kuss><#sir><#rinya><#help>

hát nemhiszem hogy a Vikiben kardozni fognak<#vigyor2>

A vikiben <#gun><#gun><#help><#help><#help><#help>

Valaki nekem segitene hogy tok machine portot csinálni?Mert szeretnék rengeteg fegyvert lehyártani hogy legyen elég puska,kard,ágyu és puisztoly a hadseregemnek.

I.C.ram
Végül nem kezdtem, mert iszonyat lassan ment a fejlesztés 😞
a trade unionok mire jók???

ilyen idõhosszabitos modot kérnék ha lehetséges.

aztán milyen???

Valaki mondana a Vikihez egy modot ami tovább visz 1920-on tulra mert szerintem ez a 1836-1920 tul rövid idõ.Ha valaki tud ehez egy modot,hogy az idõt tul lehet vinni 1920 fölé az adjon a linket nekem ahonan azt leszedhetem.Elõre is thx <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#felkialtas><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

I.C.ram
Most fogok kezdeni egyet Persiával. Megnézem milyen. 😊
kösz

I.C.ram
Elég sok minden.

Leírom az optimális esetet:

Demokrácia, Full Citizenship, Lehetõ legjobb szociális intézkedések, Lehetõ legalacosnyabb militancy, minél több provinciából álló területek, minél több üres gyár. Nagyjából ezek.
na van egy kérdéem
svédországgal vok a victoriában
és az lenne a kérdésem hogy mit kell beállitani hogy az én országomba jöjjenek az emberek

egyátalán mik befolyásolják a migráciot???