AGP-s GeForce 6600 kártyák az Albatron kínálatában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen><#buck>#buck> Remélem karácsonyra meglephetem magam <#hehe>#hehe>
http://epica.nl
hali
netudjátok kb mikor adják ki a geforce 6600gt videókarit agp-sbe!
mert nem tudom mit csináljak:
- vegyek egy ati 9800pro-t
- v. várjak amíg kiadják az agps verziót
netudjátok kb mikor adják ki a geforce 6600gt videókarit agp-sbe!
mert nem tudom mit csináljak:
- vegyek egy ati 9800pro-t
- v. várjak amíg kiadják az agps verziót
Nem egészen értem, mit értesz "olyan" alatt. Azt hiszem, a 6600-asok is natív PCI-E-sek, meg mintha az ATI-k is ilyenek lennének.
nah király erre várok hónapok óta <#ravasz1>#ravasz1>
Nem lehetett más a felsõ, mert az alsó részén látszik a PCI-E<->AGP bridge, de a másik hasonló kialakítású cuccon, a 6800-on sokkal nagyobb a borda (és úgy emlékszem, nem TSOP tokos memória van rajta).
A PCI-E alapú alaplapoknak több elõnyük is van (az alaplapi perifériák is PCI-E vonalakon csatlakoznak, stb.). Bizonyos késõbbi alkalmazásoknál jól fog jönni a grafikus PCI-E slot nagy visszirányú sebessége.
A PCI-E alapú alaplapoknak több elõnyük is van (az alaplapi perifériák is PCI-E vonalakon csatlakoznak, stb.). Bizonyos késõbbi alkalmazásoknál jól fog jönni a grafikus PCI-E slot nagy visszirányú sebessége.
(Hát, azért a 6600-at nem nevezném belépõ szintûnek. Ma még a 6200 sem az.)
Csak 1 kérdésem van: Mikor lehet majd kapni Mo.-n??????????????????????????????????????????????????????????????
ILYET KELL VENNEM!!!!!
ILYET KELL VENNEM!!!!!
Aranyköpések: http://aranykopesek.com
Ebben tévedsz. Az Intel új chipkészletei is PCI Expressesek, és az nVIDIA nForce4 is az. Magyarán mindkét platformhoz a legújabb alaplapok már csak PCI Expressesek.
Megteremtik az igényedet mesterségesen.
Megteremtik az igényedet mesterségesen.
Jogos, valszeg a "belépõ szintû termék" megfogalmazás lett volna helyes, és ezzel a sima 6600-ra gondoltak.
Nem lehet, hogy az alsó képen látható kártya az amirõl szó van?! Mert azn ugye nem is látszik a memória! Egyébként szvsz várható, hogy a piac ezen része még tovább erõsödik, mert a PCI Express valszeg nem fog olyan gyorsan elterjedni. Legalábbis csak a VGA foglalat változása miatt nem érdemes cserélni.
"de mindkét GPU mellé 128 MB 128bites, 2.0 ns-os GDDR3 memória kerül. A memóriák persze BGA tokozásúak, tehát nagyobb tuning potenciállal rendelkeznek mint a mai belépõ szintû termékek hagyományos TSOP tokozású memórái."
Mint a képen is látható a nem-GT-n TSOP memóriák vannak továbbra is. Másrészt abból tudtommal nincs GDDR3.
Mint a képen is látható a nem-GT-n TSOP memóriák vannak továbbra is. Másrészt abból tudtommal nincs GDDR3.
én is ilyet szándékozom venni fx5600xt helyett
Na megvan a kiszemelt új kártya a mostani helyett (FX5200 64bit).
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
VVVVVVVVVVVVVVVVÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGGGGGGGGGGGRRRRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mióta rakosgatom azt a pénzt és tessék lássék! Elõször megcsinálom a kursk-i küldetést a Codname Pansersben és most itt van ez is!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
mióta rakosgatom azt a pénzt és tessék lássék! Elõször megcsinálom a kursk-i küldetést a Codname Pansersben és most itt van ez is!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Még szép, hogy nem cserélem le az ASUS a7n8x-e deluxe alaplapomat :)) Nemrég vettem pár hónapja.
Ez a csak PCI express mánia egy kicsit felfújt szerintem.
Ez a csak PCI express mánia egy kicsit felfújt szerintem.
Zsír!