17
-

Remélem karácsonyra meglephetem magam
-
Garrett10 #16 hali
netudjátok kb mikor adják ki a geforce 6600gt videókarit agp-sbe!
mert nem tudom mit csináljak:
- vegyek egy ati 9800pro-t
- v. várjak amíg kiadják az agps verziót
-
dez #15 Nem egészen értem, mit értesz "olyan" alatt. Azt hiszem, a 6600-asok is natív PCI-E-sek, meg mintha az ATI-k is ilyenek lennének. -
ahoz majd "olyan" GPU is kell ám ;) azt pedig már jopár éve jósolgatják ... -
MrTressy #13 nah király erre várok hónapok óta
-
dez #12 Nem lehetett más a felső, mert az alsó részén látszik a PCI-E<->AGP bridge, de a másik hasonló kialakítású cuccon, a 6800-on sokkal nagyobb a borda (és úgy emlékszem, nem TSOP tokos memória van rajta).
A PCI-E alapú alaplapoknak több előnyük is van (az alaplapi perifériák is PCI-E vonalakon csatlakoznak, stb.). Bizonyos későbbi alkalmazásoknál jól fog jönni a grafikus PCI-E slot nagy visszirányú sebessége. -
dez #11 (Hát, azért a 6600-at nem nevezném belépő szintűnek. Ma még a 6200 sem az.) -
Csak 1 kérdésem van: Mikor lehet majd kapni Mo.-n??????????????????????????????????????????????????????????????
ILYET KELL VENNEM!!!!! -
Borg #9 Ebben tévedsz. Az Intel új chipkészletei is PCI Expressesek, és az nVIDIA nForce4 is az. Magyarán mindkét platformhoz a legújabb alaplapok már csak PCI Expressesek.
Megteremtik az igényedet mesterségesen. -
Borg #8 Jogos, valszeg a "belépő szintű termék" megfogalmazás lett volna helyes, és ezzel a sima 6600-ra gondoltak. -
Nem lehet, hogy az alsó képen látható kártya az amiről szó van?! Mert azn ugye nem is látszik a memória! Egyébként szvsz várható, hogy a piac ezen része még tovább erősödik, mert a PCI Express valszeg nem fog olyan gyorsan elterjedni. Legalábbis csak a VGA foglalat változása miatt nem érdemes cserélni. -
dez #6 "de mindkét GPU mellé 128 MB 128bites, 2.0 ns-os GDDR3 memória kerül. A memóriák persze BGA tokozásúak, tehát nagyobb tuning potenciállal rendelkeznek mint a mai belépő szintű termékek hagyományos TSOP tokozású memórái."
Mint a képen is látható a nem-GT-n TSOP memóriák vannak továbbra is. Másrészt abból tudtommal nincs GDDR3. -
Borton #5 én is ilyet szándékozom venni fx5600xt helyett -
GABOR16 #4 Na megvan a kiszemelt új kártya a mostani helyett (FX5200 64bit). -
Raszkolnyikov #3 VVVVVVVVVVVVVVVVÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGGGGGGGGGGGRRRRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mióta rakosgatom azt a pénzt és tessék lássék! Először megcsinálom a kursk-i küldetést a Codname Pansersben és most itt van ez is!

-
Freddy TNT #2 Még szép, hogy nem cserélem le az ASUS a7n8x-e deluxe alaplapomat :)) Nemrég vettem pár hónapja.
Ez a csak PCI express mánia egy kicsit felfújt szerintem. -
3DAY #1 Zsír!