Reggeli műsorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikike
nézi valaki a napkelte ismétlést?
udvaros vs. rendõrök
hihetetlen mi megy ebben az országban

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Bogyi007
A mai Reggeliben /Rtl Klub/ volt egy kiscsaj Bodri Szilvia néven aki wellnes versenygyakorlatokat mutatott be izgi fekete ruciban. Valaki nem vette fel gépre vagy nem csinált képeket?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

KeKKSZike
Sziasztok!!

Nem tudja valaki, hogy Havas - Anettka beszélgetését hol tudnám megnézni? 😮

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Kori
A Napkelte régen sokkal jobb volt a maiak idõnként egy kalap sz@rt sem érnek

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Taranov
Jaja, és nem beszél bunkóságokat, nem ír le másokat. Szóval én is bírom.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

bonanza banzai ákos
amellett hogy jobbos, még istenben is hisz, és mindenkit meg akar errõl gyõzni (+ egy strigula a neve mellé)

Taranov
Kovács Ákosra gondoltam, akit Ákos néven ismerünk 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Bucser
Melyik Ákosra gondolsz?? mert nálam ha politikáról van szó Mester Ákos ugrik be😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Taranov
Régen én is azt hallgattam, de azóta, hogy kicserélték azt a Bea nevût vagy kit, inkább a slágert hallgatom.

Taranov
Szerintem igen, csak egy kicsit köpönyegforgató is a csávó, meg a Heti Hetesben felvette a balos stílust.
Mondjuk nem annyira jobbos, mint Fábry, Ákos vagy mondjuk Eperjes, a híres emberek közül.

Bandee1987
reggeli mûsorokat nem nézek, mert az össze nagy szar. Inkább a rádiót pl. juventust hallgatom reggel...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Taranov
És Kokó miért volt a Heti Hetesben?
Ott ült Orbán mögött 2002-ben a Kossuth téri Fidesz gyûlésen.

Jano
😮 Sosevolt.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

mikike
na persze, ezért volt a heti hetesben

mikike
na és neked?

Rafaelo
hát aztis <#vigyor5><#vigyor3>

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Taranov
A szavazólapon az ikszelgetést?

Rafaelo
én ball kézzel szoktam csinálni

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Taranov
Hát persze, csak a Lakat T. nyal mint állat, Verebes no comment stb.,
A Friderikusz is nyerõ az MTV-n, de sajnos az is elég balos mûsor, bár Friderikusz tud pártatlan maradni bizonyos szinten.

Taranov
Havas az jobbos.

Rafaelo
kábel anita mi?

fõleg kokó, padödö és tsa-tól 😛

én is utálom ezeket a reggeli mûsorokat.
fõleg a Reggeli-tõl van hányingerem...

En mindig ruhelltem a reggeli musorokat. Felkelek azt ott pofaznak, be nem all a szajuk. Raadasul az m1 musoraba volt vmi zene amitol a hideg kirazott annyira utaltam. :>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Punkerwork
10-ig szunyálsz? milyen melód van?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

én szimplán átalszom mindet, tiz elõtt sose kelek fel
pedig a mokkára kiváncsi lennék egyszer

mikike
én Slágert, mert azon van a Bumeráng, de a mai Mokka épp nem ilyen volt
(mármint idétlen)

Random_
Én is Petõfit. Jó kis kívánság reggel!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Kapcsolgatom ide-oda a tévét, mindenütt ezt látom. Szörnyû. Inkább rádiót hallgatok...

Reggeli mûsor sablon:
Hozzávalók:
egy vidám színû háttér,
egy férfi és egy nõ mûsorvezetõnek;
egy két vendég, aki szerintük érdekes;
egy béna téma, hogy az éppen ébredõknek se legyen magas;
jó nagy hangerõ, sok idétlen vihogással.

Random_
Még mindig jobb mint a Havas féle szvsz.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

mikike
ja
csak benyalnak a minisztereknek, semmi rázós kérdés

Random_
Én nem kedvelem se Havast se Liptait szóval a Mokka kimarad az életembõl. Az egyik túl buta a másik meg túl "okos". Persze direkt ezért is válogatták így össze.

Szvsz Napkelte a legjobb. Bár nem jelentkeznek nyáron balatonpartról és nem Barátok köztösök vezetik, de a beszélgetések jók. A legjobb mûsor a köztévén a nézettsége is a legjobb ebben a kereskedelmi csatornák soha nem tudták megverni a köztévét.

mikike
lehet az rtlnél be kellett volna nyalni valakinek

hát itt aztán nem nyal...

Adam5
én már a Havason eleve csodálkoztam hogy a Tv2-õn van.

mikike
ehh láttátok ezt?
a Havas jól leszólta a Gyurcsányt...