A Ponyvaregény írója perli a Microsoftot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mennyi IQ-fighter van itt...
Az egész Microsoft egy hányinger.
Atomot Redmondra (asszem így írják 😛) azt jóvan <#gonosz2>#gonosz2><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
Atomot Redmondra (asszem így írják 😛) azt jóvan <#gonosz2>#gonosz2><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Microbiék a legtöbbet a "nagy Tesó"-tól az IBM-tõl lopták. Ott elképzelhetetlen magas színtû fejlesztés megy már évtizedekig, nélkülük nem nagyon lenne ilyen fejlett a mai számítógép. A Xeroxtól is sokat lehetett lopni, de egyszerûen az IBM nagysága miatt soxor több szabadalmat fejlesztett ki, amiket viszonylag könnyû volt elcsórni.
Úgy volt, hogy tudtak róla, hogy valami DOS-félét keres az IBM az új PC-jére, és odamentek, és azt hazudták, hogy nekik kész megoldásuk van, és meg is kapták a munkát. Telt az idõ, de maguktól nem tudtak csinálni semmit, akkor potom áron megvették egy megszorult programozótól a QDOS-t, és minimális változtatásokkal eladták az IBM-nek. Késõbb picit még bõvítettek rajta (de így is a legszarabb volt az iparban). Majd amikor már más platformon vígan dult a GUI-s felület (ablakok, stb.), nekiálltak a Windows-nak (rettentõ amatõr és béna volt). Késõbb felvettek egy halom középszerû programozót, hogy próbáljon belõle valamit kihozni.
kipofozzuk?!? lecseréljük a logo-t, beleteszünk pár wait-ciklust 😊.
Microsoft algoritmus:
lopunk -> kipofozzuk -> levédetjük -> aki lop azt bepereljük
Ua. mint az autós maffia csak szoftverekkel...
lopunk -> kipofozzuk -> levédetjük -> aki lop azt bepereljük
Ua. mint az autós maffia csak szoftverekkel...
Nem, ismereteim szerint az MS-DOS elodje egy QDOS volt, amit bill megvasarolt - a kesobbi hasznahoz viszonyitva csekely osszegert. Aztan azt kicsit kipofoztak, basic is kerult bele, majd eladtak az ibm-nek, aki epp oprendszert keresett a gepeihez. Bill jokor volt jo helyen es lecsapott, masnak is bejohetett volna. Ennyi.
Nem, a DOS-t õk írták ketten az IBM-nek. A másik ilyen cucc a gwbasic volt. De talán ez a kivétel amit nem nyúltak 😊.
Egyébként nagyon sokmindennek a forrása a Xerox volt, kezdve az egértõl, ablakos felülettõl, stb-stb. De a Xerox-tól ezt nem nyúlták, hanem a Xerox egyszerûn nem akart velük molyolni, egyszerûen rásózták egy "idiótára", aki szórakozni akart vele, õt úgy hívták h. Steve Jobs.
Bár az emlékeim csalhatnak, mivel akkor még nem is éltem 😊
Egyébként nagyon sokmindennek a forrása a Xerox volt, kezdve az egértõl, ablakos felülettõl, stb-stb. De a Xerox-tól ezt nem nyúlták, hanem a Xerox egyszerûn nem akart velük molyolni, egyszerûen rásózták egy "idiótára", aki szórakozni akart vele, õt úgy hívták h. Steve Jobs.
Bár az emlékeim csalhatnak, mivel akkor még nem is éltem 😊
Igazából a Microsoft õgy indult, pontosabban úgy lett sikeres, hogy a mások által ellopott dolgokat lopta tovább. Az egy dolog, amit talán tényleg õk nyúltak le, az a DOS volt, az IBM-tõl. Minden egyebet az Apple-tõl, az Apple forrása meg a Xerox volt.
\"Morituri Nolumus Mori!\" http://war3.replays.hu
Ez a játék nem jógás, hanem elsõsorban virtuális fitness (edzõvel, kalóriákkal, mindennel). Igaz, hogy van benne egy relaxációs levezetõs jógaszerûs rész (szerintem), de ez a programnak csak kis része.
Szerintem a ponyvaregény írója meg van szorulva....
Szerintem a ponyvaregény írója meg van szorulva....
Jah, ez egy jó lecke lesz neki, hogy legközelebb ne álljon szóba Gatyesszal...
Ez annyira átlátszó!! ResponDesign vezetõje viszont azt mondta, hogy szerinte az egész vád "abszolút hamis" és az elmondottak nem fedik a valóságot. A vezetõ közölte azt is, hogy a Microsoft egyáltalán nem vett részt a játék fejlesztésében. Lopjunk el egy ötletet, adjuk oda egy spannak, aztán mossuk kezeinket, hogy nem mi loptuk!!! ÁÁÁÁ illyet még soha nem tett a szutykos kis Geci! (alapban így indult a cég!)
" többször is találkozott a Microsoft képviselõivel és egy részletes koncepciót mutatott be a virtuális jógajátékkal kapcsolatban"
te is?
te is?
"jógás játék"
Jah, az autós játék meg az én ötletem, úgyhogy szétperelek mindenkit...
Jah, az autós játék meg az én ötletem, úgyhogy szétperelek mindenkit...
Az MS-nél nagy hagyománya van ennek, most sem tettek mást, mint az elmúlt 20 évben.
Nem tudom, de ez nem csak egy ötlet volt, hanem egy kidolgozott tervezet. MS most kicsit pofára esik, túl nagy névvel kezdett ki.