14
-
#14 az APE formatumot melyik asztali lejátszo támogatja? Egyik sem. Én a 44khz-ről 48khz-re valo áttömöritésről beszéltem, nem mp3-rol! -
SuspiciousC #13 Audio CD tamogatas egyszeruen KELL az ilyen lejatszokba. Nehogy mar ki kelljen hajigalni a sok draga es meg mindig minden igenyt kielegito audio CD-t!
(Csak halkan merem megjegyezni: SACD tamogatas nem lesz?) :) -
#12 "A mostani audiocdidet sem tudod minőségveszteség nélkül dvdre irni"
Nem mp3-ra kell kódolni, hanem ún. veszteségmentes tömörítési formára. Pl. ape (monkey's audio), és azt felírni, vagy ezeket visszaírni dvd audióra. -
SuspiciousC #11 Egyet értek, nem akarnám kidobni a DVD-filmeket, annyira nem voltak olcsók...
Bár én nem nevezném gagyinak a HDDVD formátumot sem. nem lehet még tudni, hogy melyik formátum lesz a nyerő (ha lesz), mert mint tudjuk, nem mindíg a legjobb minőségű/méretű stb. marad meg. -
#10 4-5 kéklemezre? az érdekes lenne, mivel kezdetben 25gb később 50gb fér majd egy korongra... nemigazán van igényem és kedvem hetekig azzal szorakozni, hogy megfelelő modon áttegyem a filmjeimet BR korongra! amellett, menü, stb hogyan mara dmeg akkor ?
A mostani audiocdidet sem tudod minőségveszteség nélkül dvdre irni, a védelmes játékokrol nem is beszélve... azaz a cd ovaso jelenleg is kötelező a dvd mellett, igy lesz a köv. forma bevezetése után is. majd csak figyelj ;) -
Borg #9 Úgy 40-50 dvdm van nekem is, na és?
Fogok 4-5 kéklemezt, átirom őket, és hawaii. Mehetnek a kukába, ugyanúgy mint a CD lemezeim nagy része, a DVD íróm megvásárlásakor 1 évvel ezelőtt. -
Borg #8 Pedig ezzel egyedül leszel, majd csak figyelj :) (hir nemsokára) -
#7 nekem van pár dvd-s játékom, 70 filmem. neked semmi? :D naneviccelj, mire a br bejön, sok dvds game lesz és rentgeteg film. dobjam majd ki őket? meg a többi millio tulaj is ?
ugyanmár ... a hd-dvd féle baromságokra nincsen szükség, a maguk gagyi 15-30gb-jával, ez tény. -
#6 én a HD-DVD-re szavazok és vesszen a Blue-Ray :) -
SuspiciousC #5 Hát én nem bánnám, ha nem kellene öt lejátszót tartanom, hogy a DVD-ket is használni tudjam, és nem is akarom kihajigálni a filmeket. -
Borg #4 Pl a HD-DVD-re, és a DVD-re sem.
Elég lesz a hagyomános CD, és a Blu-Ray. De ebben túl sok pénz van ahhoz, bármelyik fejlesztőgárda feladja a saját cuccát... -
#3 mint pl? cd? dvd? melyikere nincsen szükséged? -
#2 na ez fasza lenne... -
Freddy TNT #1 Na jah. Nem ártana néhány életképtelen szabványt eldobni és akkor talán nem kellene 66ezer fejet beszerelni 1 nyomorult drive-ba.