104
-
#24 milyen jellegő játék_? -
joe69 #23 ezzel nekem kene valamit csinalni?:D -
joe69 #22 az az elso palya, abban tudok segiteni!
-
najó #21 marhajovolt szerintem az első kettő,ha lesz kis idöm,ezt a részt is kivégzem -
Geri T #20 Aktuális még az elakadás? Hol nem tudsz továbbmenni? -
#19 Banner:
-
antijedi #18 hm nem oylan rossz a game... :)
nekem sokkal jobban bejön mint a law and orderek :) -
joe69 #17 MIT CSINALNAK AZ NFORCE-EK????
11/18/2004 CSI: Miami ELEGANCE [3 CDs]
egy normalis release-t ki sem raknak...isonews-on bezzeg kinn van -
joe69 #16 #6 -
#15 ez milyen játék?
innen le lehet tölteni
de pénzért 160Ft+áfa(40Ft)
akinek kell töltse le -
joe69 #14 ja es latszik is, ha mar ey kicsit gondolkodni kellene, akkor mar rohan is a forumba hogy mit kell csinalni -
#13 Pedig a hl2-ben is kell gondolkodni, csak másképpen :)) -
Doma #12 Képek -
joe69 #11 latom errefele csak az oldoklos verfolyos szetlovom az agyat fps-ek mennek, gondolkozni senki sem szeret...ezert mondjak azt a gepezesre hogy butit, pedig ennek nem kellene igaznak lennie
na mindegy, az biztos hogy en osszessegeben tobbet fogok ezzel jatszani, mint a hl2-vel -
joe69 #10 nforce-on nincs kinn, de kijott warezban!!!
wanadoon, suprnova-n is fenn van, lehet alasztani a forrasok kozul! -
#9 valaki segítsen nem tudok tovább jutni a Later,Gator nevü pályán semmit sem tudok csináni
-
#8 Mutasson valaki képeket!!!! -
#7 Nekem az nem tetszett az előző részben, hogy egy idő után unalmas lett, és sokszor a feladatok egykaptafák voltak és legtöbbször pixelvadászat volt az egész. Szerintem nem olyan komplex és összetett, mint a sorozatbeli bűnügyek. -
joe69 #6 pont and click jatek, bunugyeket kell felderíteni, az elso resz a crime scene investigation, a masodik a csi:dark motives, aki szereti az ilyen jellegu jatekokat, annak kotelezo! -
#5 télleg, miről szól a játék? erre azér kiváncsi lennék, mondja el már ha valaki jáccott vele. a sorozatot szoktam nézni, a Las Vegasosat meg a Miamisat is. szerintem nagyon jók, ezér vagyok kiváncsi hogy milyen a játék... -
#4 Crime Scene Investigation, megy a Viasaton a Helyszínelők, és a Miami helyszínelők, ahol a high-tech technikával és a leleménnyel oldják meg a különféle büntényeket, nekem a sorozat bejön, a gammát még nem láttam. -
#3 ezmiez? -
M.A.D. #2 Én még az előzőt sem fejeztem be. :) Azért várom ez is.
-
joe69 #1 elmeletileg tegnap jott ki, en szerettem az elozo reszeket