104
  • Panjabi Mc
    milyen jellegő játék_?
  • joe69
    ezzel nekem kene valamit csinalni?:D
  • joe69
    az az elso palya, abban tudok segiteni!
  • najó
    marhajovolt szerintem az első kettő,ha lesz kis idöm,ezt a részt is kivégzem
  • Geri T
    Aktuális még az elakadás? Hol nem tudsz továbbmenni?
  • hykao #19
    Banner:
  • antijedi
    hm nem oylan rossz a game... :)
    nekem sokkal jobban bejön mint a law and orderek :)
  • joe69
    MIT CSINALNAK AZ NFORCE-EK????
    11/18/2004 CSI: Miami ELEGANCE [3 CDs]
    egy normalis release-t ki sem raknak...isonews-on bezzeg kinn van
  • joe69
  • TDK
    ez milyen játék?
    innen le lehet tölteni
    de pénzért 160Ft+áfa(40Ft)
    akinek kell töltse le
  • joe69
    ja es latszik is, ha mar ey kicsit gondolkodni kellene, akkor mar rohan is a forumba hogy mit kell csinalni
  • LezLee
    Pedig a hl2-ben is kell gondolkodni, csak másképpen :))
  • Doma #12
    Képek
  • joe69
    latom errefele csak az oldoklos verfolyos szetlovom az agyat fps-ek mennek, gondolkozni senki sem szeret...ezert mondjak azt a gepezesre hogy butit, pedig ennek nem kellene igaznak lennie
    na mindegy, az biztos hogy en osszessegeben tobbet fogok ezzel jatszani, mint a hl2-vel
  • joe69
    nforce-on nincs kinn, de kijott warezban!!!
    wanadoon, suprnova-n is fenn van, lehet alasztani a forrasok kozul!
  • Twinseen
    valaki segítsen nem tudok tovább jutni a Later,Gator nevü pályán semmit sem tudok csináni
  • balintka
    Mutasson valaki képeket!!!!
  • LezLee
    Nekem az nem tetszett az előző részben, hogy egy idő után unalmas lett, és sokszor a feladatok egykaptafák voltak és legtöbbször pixelvadászat volt az egész. Szerintem nem olyan komplex és összetett, mint a sorozatbeli bűnügyek.
  • joe69
    pont and click jatek, bunugyeket kell felderíteni, az elso resz a crime scene investigation, a masodik a csi:dark motives, aki szereti az ilyen jellegu jatekokat, annak kotelezo!
  • Wanax
    télleg, miről szól a játék? erre azér kiváncsi lennék, mondja el már ha valaki jáccott vele. a sorozatot szoktam nézni, a Las Vegasosat meg a Miamisat is. szerintem nagyon jók, ezér vagyok kiváncsi hogy milyen a játék...
  • Gyadi
    Crime Scene Investigation, megy a Viasaton a Helyszínelők, és a Miami helyszínelők, ahol a high-tech technikával és a leleménnyel oldják meg a különféle büntényeket, nekem a sorozat bejön, a gammát még nem láttam.
  • hiba
    ezmiez?
  • M.A.D.
    Én még az előzőt sem fejeztem be. :) Azért várom ez is.
  • joe69
    elmeletileg tegnap jott ki, en szerettem az elozo reszeket