Nem ad ki több K szériát az AMD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt elsõsorban nagy szerverekben szokják használni. A lényeg, hogy hardveresen legyen képes egyszerre több oprendszert futtatni. A VMWare egy emulátor, nem tud olyan gyors lenni, mint ha rendesen futna. A célja pedig gondolom az, hogy egy procit több ügyfélnek lehessen bérbeadni, ha nincs szükségük az egésznek a teljesítményére.
K vagy nem K,az AMD ettõl nem lesz jobb...<#circling>#circling>
Mert a K9 az rendõrkutya<#hehe>#hehe>
"új biztonsági és virtualizációs technológiát tartalmaz majd, amely lehetõvé teszi több operációs rendszer egyidejû futtatását."
Eloszor is, egyet kellene normalis sebesseggel 😊
Na jo, ha nem MS oprendszer akkor normalis a sebesseg 😊
Masodszor, a VMWare mar regota kepes erre.
Akkor most mivan?😊
Eloszor is, egyet kellene normalis sebesseggel 😊
Na jo, ha nem MS oprendszer akkor normalis a sebesseg 😊
Masodszor, a VMWare mar regota kepes erre.
Akkor most mivan?😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Azért a több oprendszer okosságra kiváncsi vagyok.
Na mondom én!
Végre beindúl az AMD!
Végre beindúl az AMD!
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
"A vonalat a K-5 processzorok nyitották meg, amit K6, az Athlon (K7) illetve az Opteron (K8) processzorcsalád követett. " Ez van a cikkben...
nekem 5x86 volt 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nekem az elsõ 386-om AMD procival volt szerelve, Nem ma kezdték..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Igen, de az elégé harmatos volt 😊
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Az AMD "K" sorozata nem a K6-al kezdodott, hanem a K5el 😊
Rosszabb sem lesz. 😊 Az utobbi szeriak eleg jol sikerultek mar igy is. Go amd go!
Attól hogy már máshogy nevezik, nem lesz jobb....Ez is csak egy egyszerû kereskedelmi fogás. Csak minek?